Ethereum Cloud Mining: Hvordan veilede og beste tjenesteleverandører / nettsteder

Det var ikke lenge siden da verden av blockchain ble dominert av Bitcoin. Men ettersom flere og flere mennesker begynte å bli assosiert med blockchain, begynte Bitcoins mangel å dukke opp.

Dette fødte Ethereum. Ethereum ble oppdaget og utviklet av Vitalik Buterin for ikke bare å matche dyktigheten til Bitcoin, men for å bedre det ved å utvide dets evner. Ethereums blockchain ga også verden begrepet ‘smarte kontrakter’ da det støttet skripting og opprettelse av desentraliserte apper gjennom Ethereum Virtual Machine eller kjent som EVM. Ethereum hevder å være bedre enn bitcoin og flere funksjoner fikk mange til å tro at Ethereum var fremtidens mynt.

Gruvedrift av Ethereum

Med troen på at Ethereum hadde sjarmen til å forandre verden, flyttet mange gruvearbeidere fokus fra Bitcoin til Ethereum. Ethereums gruvedrift (Proof of Work) var ikke mye forskjellig fra Bitcoin. Enhver gruvearbeider som ønsket å grave inn for å få Ethereum, måtte bruke datamaskiner med overlegne grafikkbrikker for å gi løsninger på vanskelige matematiske gåter til blokken er bekreftet og gruvearbeideren mottar sin belønning i Ethereum.

En Ethereum-gruvearbeider tar nesten 12-15 sekunder å bryte en blokk og få belønningene sine. Hvis gruvedriften faller og gruvearbeideren tar mer eller mindre tid å løse, justerer algoritmen automatisk vanskelighetsgraden slik at gruvearbeidere kan sprette tilbake til løsningstiden på 12-15 sekunder.

Mens ting ser lett ut og Ethereum bryter en cakewalk, må man huske at Ethereum kanskje ikke trenger gruvetjenester for alltid. Ethereum beveger seg snart og sakte til Proof of Stake, som slipper Proof of Work-algoritmen for å bestemme gyldigheten av transaksjoner. Dette vil bety at nettverket da vil være sikret av token-eiere og ikke gruvearbeiderne. Derfor er det ikke veldig smart å kjøpe ASIC eller avanserte datamaskiner.

Typer av desentralisert protokoll Ethereum Mining

Mens gruvearbeidere kan kjøpe utstyret sitt og kjøre det på egen hånd, er kryptodrift fortsatt en veldig vanskelig og kompleks prosedyre.

Bortsett fra avansert utstyr, er det mange faktorer som må vurderes og tas vare på for å gjøre gruvedrift lønnsomt. Derfor overholder mange gruvearbeidere desentraliserte protokoller som kan maksimere lønnsomheten deres. I henhold til disse protokollene og basert på maskinvare- og hostingposisjoner, kan Ethereum-gruvedrift klassifiseres i to kategorier – Hosted Mining og Cloud Mining.

Hosted Mining

I vertsdrift bygger leverandøren og leier eller selger gruveutstyret eller maskinvaren direkte til kunden. Denne ordningen kan modelleres på en rekke måter, men generelt er det kunden som anskaffer utstyret fra en vertstjeneste eller sender det direkte til et vertsdatasenter eller gruvebruket. Kunden må nå betale strømkostnadene og lagringskostnadene slik at noen kan bryte blokker med kjøpt eller leid maskinvare. Ved å bruke vertsbaserte tjenester er gruvearbeideren problemfri og trenger ikke å takle vedlikeholds-, strøm- eller lagringsproblemer som han måtte møte når han kjører maskinvaren alene.

Det er visse fordeler som minedrift medfører for gruvearbeideren, som inkluderer mer kontroll, ettersom de når som helst og hvor som helst tilgang til eksakte spesifikasjoner knyttet til gruveutstyret og kan bekrefte det samme ved å ha ekstern tilgang til gruvedrift. Den andre fordelen legger opp til sikkerhetsdelen av det, da kunden / gruvearbeideren er eieren av gruveenheten og hostingtjenesteleverandøren ikke berører myntene på noe tidspunkt. Den eneste ulempen her er forhåndskostnaden som gruvearbeideren pådrar seg for å kjøpe eller lease utstyret og reparasjoner hvis noen også skal bæres av gruvearbeideren.

Cloud Mining

I motsetning til hostet gruvedrift, samler sky mining kundene og deres prosessorkrefter til et basseng hvor de sammen utvinner Ethereum i bulk og til en billigere pris. Uten forhåndskostnader som miner skal bæres for kjøp eller leasing av utstyr, viser det seg at sky mining er relativt billigere. Kostnaden forbundet med dette er strøm og avgifter i forbindelse med gruvedrift sammen med en prosentandel av belønningen opptjent via gruvedrift for skygruvetjenester.


Som en forholdsregel må gruvearbeideren sjekke tjenestene de bruker, og gir dem en garanti for hashfrekvensen og andre gruvefunksjoner. De må også knytte seg til anerkjente navn slik at blokkbelønningen deres er sikker og distribueres i tide av tjenesteleverandøren.

Så bare for å få inn den tydelige forskjellen mellom de to:

Hostede tjenester Sky mining
Kostnaden for å kjøpe eller lease utstyret på forhånd Ingen forhåndskostnader involvert. Det kan være en liten kostnad for ombordstigning (hvis noen)
Mer kontroll ettersom gruvearbeideren faktisk kan kontrollere utstyrets ytelse Mindre kontroll som gruvearbeideren ikke kan skille ut hans todelt ytelse 
Mer sikker da hostingtjenesteleverandøren ikke berører blokkbelønningene Mindre sikker da gruvearbeideren må kontrollere blokkbelønningene og må stole på tjenesteleverandøren for å være rettferdig i fordelingen av belønninger

Ethereum Cloud Mining

Med den typen utfordringer som en Ethereum-gruvearbeider står overfor når det gjelder pris og forventet overgang til bevis på stavealgoritme, viser det seg ikke å være så lønnsomt for gruvearbeidere å investere i Ethereum-gruveutstyr og til og med gå for vertsbaserte tjenester. Derfor skifter mange av dem til Cloud mining-alternativene, da det er relativt billigere uten forhåndsforpliktelser.

Det er nå flere fjerntliggende gårder som har begynt å levere Ethereum cloud mining-tjenester. Disse forskjellige tjenesteleverandørene krever variable avgifter basert på kapasiteten og hashkraften som blir brukt. Cloud mining-tjenestene gjør det også problemfritt for gruvearbeiderne, da de ikke trenger å ta seg av maskinvaren som vedlikeholdes av dyktige fagpersoner som er ansvarlige for driften av disse anleggene. Strømkostnadene er også langt lavere for disse leverandørene av skygruvedrift, ettersom de vanligvis ligger langt fra steder. Tilsvarende strømkostnad for en gruvearbeider som kjører enheten utenfor hjemmet, kan være betydelig høyere og full av problemer.

Årsaker Miners foretrekker Ethereum Cloud Mining

Mens de fleste årsakene overlapper fordelene med sky mining, synes Ethereum-gruvearbeidere sky mining er interessant fordi –

 • Det gir en kilde til passiv fortjeneste i løpet av dagen.
 • Brukerdataene og tokenbelønningene er bevart i skyen, og det er svært liten sjanse for å miste dem på grunn av maskinvareproblemer.
 • Økning i lønnsomhet på grunn av partnerprogrammer.
 • Å samle hashrate hjelper til med å øke lønnsomheten, og sammen oppnår alle mer.
 • Ingen problemer med å administrere og vedlikeholde maskinvare.
 • Enkel tilgang til gruvedrift fra hvor som helst over hele verden.

Les også: Future of Ethereum: Is It Dead, or Will It Rise?

Ethereum Cloud Mining Providers

Med populariteten økende for Ethereum sky mining, er det mange selskaper som har begynt å tilby disse tjenestene. Nedenfor er listen over de mest populære leverandørene av Ethereum cloud mining-tjenester

Navnet på tjenesteleverandøren

Egenskaper

Hashflare
 • Minimum Hashrate: 100 KH / s
 • Maskinvare: GPU Rigs
 • Automatisk utbetaling i ETH
 • Vedlikeholdsavgift: Ingen
 • 1-års kontrakt
Genesis Mining
 • Flere planer basert på brukerbehov 
 • Minimum Hashrate: 25 MH / s til 350 MH / s basert på planer
 • Vedlikeholdsgebyrer på USD 0,004 per MH / s per dag.
 • 2-års Ethereum-gruvekontrakt
HashGains
 • Flere planer basert på brukerbehov
 • Minimum Hashrate: 25 MH / s til 100 MH / s basert på planer
 • Vedlikeholdsavgifter per GH / s / dag $ 3,2435
 • 2-års Ethereum-gruvekontrakt
Hashshiny
 • Minimum Hashrate: 100 KH / s
 • Vedlikeholdsavgift: 0,0004 $ / 100 KH / s / dag
 • Maskinvare: GPU Rigs
 • Automatisk utbetaling i ETH
 • 2 års Ethereum gruvekontrakt
IQ gruvedrift
 • Flere planer basert på brukerbehov
 • Minimum Hashrate: 2 MH / s til 300 MH / s basert på planer
 • Vedlikeholdsgebyrer: Ingen
 • 2 og 5 år og også Lifetime Ethereum Mining Contract
 • Utbetaling hver dag
CCG Mining
 • Flere planer basert på brukerbehov
 • Minimum hashrate: 1 MH / s til 100 MH / s basert på planer
 • Vedlikeholdsgebyrer: Ingen
 • 1-års Ethereum Mining Contract

Konklusjon

Endringene Ethereum gjennomgår når det gjelder algoritmen og prisen den svever på, ser Cloud mining til å være det beste alternativet.

For gruvearbeidere påløper det ingen forhåndskostnader for å bli med i hash-prisene. Men ja å velge riktig spiller og riktig kontrakt er nøkkelen, da det har en direkte innvirkning på lønnsomheten. Derfor kreves det litt forskning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector