Hvor høy kan Ripple (XRP) gå? | Fremtiden for XRP

Forutsetningen om at kryptokurver vil stige i fremtiden, er enormt basert på det faktum at disse små bitene av innovasjon vil finne virkelige brukssaker. Mens mange av ICO-ene og tokens som fødte i oppgangen til 2017, bleknet bort fordi de ikke hadde brukssak. Hvis man må skille mennene fra guttene i kryptobransjen avhengig av brukssakene, vil Ripples XRP definitivt toppe mannens liste. Selskapet, Ripple, har tatt alle skritt for å koble den tradisjonelle forretningsverdenen til den fremtidige verdenen av desentralisering og kryptokurver, og det også ved nerven av bedrifter – finans og bank.

Du kan finne denne artikkelen interessant: Future of Ethereum: Is It Dead, or Will It Rise?

Mens XRP ser ut som den mest lovende kryptomynten, har den et sett med problemer der den prøver å bevise seg å være ekte desentralisert mynt. Dette er det som holder mange investorer borte ettersom XRP befinner seg i en veldig vanskelig sone, om mynten faktisk vil stige som en phoenix eller vil brenne til aske på grunn av sin visse “sikkerhet” og ikke gjøre “desentraliserte” funksjoner..

Hva er Ripple og dens mynt XRP?

Ripple som et selskap ble grunnlagt i 2012 med sine oppsatte mål og investorer. Mens det første året ble mynten sammenlignet med Bitcoin, men sakte så verden at differensiering kom. Selv om det er andre grunner til at nøkkeldifferensiereren var at bitcoin arbeidet med gruvedrift (proof-of-work) mens Ripple, derimot, brukte en iterativ konsensusbok og validering av servernes nettverk sammen med XRP-kryptokurrency-tokens.

Hovedideen til Ripple var å lage et system med direkte overføring av eiendeler i sanntid som ville være billigere, mer gjennomsiktig og sikker enn de eksisterende betalingsmåtene, for eksempel SWIFT-betalinger. I dag hadde Ripple-firmaet kontorer i Australia, Luxembourg og Storbritannia og gode nok bankpartnere som det kunne gi en opplevelse for å handle globalt uten friksjon og på en helt sikker måte ved hjelp av blockchain. Ved å gå i hånd med Ripples voksende nettverk har banker og andre finansinstitusjoner nå den sårt tiltrengte dyktigheten til å behandle kundenes betalinger hvor som helst over hele kloden med fingrene på en pålitelig og kostnadseffektiv måte..

Viktige spådommer på XRP

Med mye av det positive i sin favør, har det vært flere oppadgående spådommer på XRP.

Roman Guelfi, en kjent kryptoentusiast, har fremmet sin tanke om at 2019 er året for Ripple, og selskapet og dets mynt vil oppnå større milepæler. I følge ham når markedet begynner å se store prosjekter som venter på å bli utført, vil de fleste av de fremste kryptovalutaene til slutt ta et baksetet, og XRP-markedet vil herske her på grunn av dets virkelige applikasjoner.

Og det er ikke bare Roman Guelfi, andre kilder er superoptimistiske for XRPs økning. I følge spådommen fra Oracle Times, som nylig ble nevnt i en av artiklene deres, kan XRP se en enorm økning så mye som 2000%, forutsetningen er at Ripple har alt som kan hjelpe det å bli det beste valget for grenseoverskridende betalinger av finansinstitusjoner. Ifølge dem er Ripple klar til å fange poleposisjonen i den grenseoverskridende betalingsbransjen, som er spådd å være så stor som $ 9,8 billioner..

Mens uforanderlig Ripple med sin blockchain og XRP kan forandre liv for banksystemet, har det noen egne problemer å håndtere. Derfor er det litt vanskeligere å trekke en overoptimistisk konklusjon med hensyn til pris.

Derfor prøvde vi å sette sammen relevante “pullers” og “pushers” av prisen for XRP.

Avtrekkere som vil trekke XRP opp

1. RippleNet

RippleNet er et nettlignende nettverk som er helt desentralisert og basert på en avtale mellom Ripple og de andre nettverksdeltakerne. Deltakerne bruker også den samme teknologien som Ripple og følger et ganske konsistent sett med regler og standarder for betalinger. Ved å være på RippleNet kan banker over hele verden oppleve en enkelt, friksjonsfri opplevelse for globale betalinger. Banker og andre finansinstitusjoner kan også dra nytte av den dynamiske og robuste tilkoblingsmulighetene, den vanlige og vanlige teknologien sammen med fyldige vedlegg ved hver transaksjon. Ripples distribuerte teknologi, selv i ubehagelig tilstand, er langt bedre enn dagens betalingsinfrastruktur i mange kilometer, da dette reduserer kostnadene, øker prosesseringshastighetene og gir oversikt over hele betalingskostnadene, timing og levering.


RippleNet

Ripples programvare skaper et sammenkoblet nett som forbinder disse individuelle silede nettverkene via en åpen og nøytral protokoll som kalles Interledger Protocol (ILP). Denne protokollen bringer ny effektivitet til økonomisk avregning, da det muliggjør avregning i sanntid og dermed sikrer transaksjonsikkerhet. Denne protokollen fjerner også avregningsrisikoen. Ripples programvare og protokoll gir også den sårt tiltrengte datarike meldingen mellom alle transaksjonspartene og leverer en sanntids betalingsopplevelse til sluttbrukerne.

betalingsopplevelse i sanntid til sluttbrukere

Demo: Hvordan RippleNet fungerer – en produktoversikt

2. xStrøm

Ripples programvare, xCurrent, gjør det mulig for bankene å overlegne seg selv ved å tilby nye betalingstjenester over landegrensene og redusere de totale kostnadene som påløper ved oppgjøret. Programvaren, som er spesielt utviklet og designet slik at den kan imøtekomme de nødvendige kravene fra banker og finansinstitusjoner ved å integrere seg selv uten å forstyrre den eksisterende arkitekturen, som inkluderer eksisterende rammer for risiko, samsvar og informasjonssikkerhet. Ripples xCurrent-produkt er direkte installert og integrert i finansinstitusjonens programvarearkitektur og er fullt kompatibelt med banksystemer ved hjelp av et API-grensesnitt eller gjennom et oversettelseslag som har potensial til å konsumere tradisjonelle betalingsmeldingsformater og komprimere hele integrasjonsperioden til uker.

Alle partnermedlemmene på RippleNet er koblet sammen gjennom Ripples standardiserte teknologi, xCurrent, som er det første av sitt slag globale sanntids bruttooppgjørssystem (RTGS). xCurrent gjør det også mulig for banker å sende meldinger sammen med clearing og avvikling av transaksjoner med forbedret hastighet, gjennomsiktighet og effektivitet på tvers av RippleNets globale fotavtrykk av banker og betalingsleverandører.

xCurrent har 4 løsningskomponenter som praktisk talt løser og dekker hele prosessen med banktransaksjoner. De er –

  • Budbringer: Messenger er en integrert del av xCurrent som er en API-basert meldingsmodul som tillater toveiskommunikasjon mellom de tilkoblede bankene på RippleNet. Det kobles også til mottakerbankens forekomst av Messenger for å utveksle KYC og andre betalings- og transaksjonsdetaljer.
  • FX Ticker: FX Ticker er en annen viktig komponent i xCurrent som tillater utveksling mellom to partnerreskontorer ved å tilby likviditet til tjenesteleverandører, slik at de kan legge inn valutakurser. Denne modulen gir også valutakursen mellom et par hovedbøker som den er konfigurert med nettverket.
  • Validator: Validator er en modul som kryptografisk gir informasjon om suksess eller svikt i en transaksjon. Det koordinerer også fondets bevegelse mellom to parter på tvers av hovedbøkene på en måte som eliminerer all tradisjonell oppgjørsrisiko og reduserer også forsinkelser i oppgjør. Validator-modul gir en halvliter kilde til sannhet for de transakserende motpartene angående suksess eller fiasko av en transaksjon.
  • ILP Ledger: IP Ledger er en slags underbokser for hver partnerbanks hovedbok. Denne modulen av xCurrent brukes til å spore kreditter, debet og likviditet på tvers av parter som er involvert i transaksjonen. IP Ledger tillater partene som handler, å avvikle midler automatisk, noe som også betyr at hele transaksjonen avvikles med et enkelt trykk – uansett hvor mange deltakere som er involvert i transaksjonen.

xCurrent

3. Ripples partnerskap med ledende banker

Ripple har strebet og har fått mest fremtredende banker over hele verden i sin RippleNet Today RippleNet, overtid har blitt et veldig kraftig og robust nettverk som gjør det lettere å koble og transaksere mellom 200+ globale banker og betalingsleverandører over hele verden. Banker har nå muligheten til enkelt å utnytte den mest avanserte blockchain og desentraliserte teknologien i den globale betalingsindustrien i dag, som gir likviditet på forespørsel i grenseoverskridende transaksjoner og operativ konsistens gjennom et felles rammeverk kalt RippleNet. RippleNet er for øyeblikket –

  • Gi dem tilgang til et standardisert nettverk av institusjoner over hele verden.
  • Hjelper dem med å handle på sekunder, ikke dager, med øyeblikkelig avregning.
  • Tilbyr end-to-end synlighet i gebyrer, status og kundeinformasjon.
  • Senke kapitalkravene for betalinger over landegrensene.

Følgende er listen over Ripples partytelt partnerskap med banker:

Ripples samarbeid med ledende banker

Ripples samarbeid med ledende banker

Ripples samarbeid med ledende banker

4. xRapid

Mens xCurrent har spilt sin rolle i å bringe XRP til et nivå, antas det at neste tur oppover nå vil være i praktisk xRapid. xRapid er det andre produktet på Ripple Labs som aktivt vil bruke Ripples token XRP. Dette er en mer vanlig oppgjørstjeneste som enhver betalingstjenesteleverandør eller leverandør av betalingsbehandling kan bruke og høste fordeler ved å gjøre opp betalingen i samme land, region eller i utlandet. Potensialet til xRapid kan sees ved en nylig kunngjøring om partnerskapet mellom Fleetcor og Ripple. Fleetcor er et betalingstjenestefirma på 19 milliarder dollar basert i USA, og kunngjorde tidligere i år at de skulle prøve og teste med Ripples xRapid-programvare. Fleetcor er en veldig stor aktør i betalingsbransjen som behandler transaksjoner verdt milliarder dollar årlig og har en enorm kundebase med virksomheter som foretar internasjonale betalinger til leverandører og ansatte over hele verden..

xRapid

Pushers som kan bringe XRP ned

Mens det har vært tonnevis av positive, har det vært kritikk som sier at XRP ikke er så bra. Det har vært flere grunner til det, den vanligste er at XRP og Ripple er sentralisert. Følgende er årsakene som ofte høres hvorfor XRP er en dårlig investering –

1. Det er en stor rettssak mot Ripple

Ripple er saksøkt av R3 Holdco LLC på grunn av opsjonskontrakt, og det har vært en lang høringsprosess som venter på resultatet. Denne tidligere Ripple-partneren hevder at selskapet ensidig sa opp kontrakten sin (via e-post, noe som er veldig uprofesjonelt) og nå vil ha opptil $ 1 milliard fra Ripple. En så stor sum penger kan be Ripple om å frigjøre enda mer XRP til markeder, og ytterligere fortynne prisen. Og de kan dumpe alt de vil ha.

2. Å være i hendene på få, kan Ripple labs håndtere XRP-tilbud i markeder

Ripples XRP er konsolidert i hendene på få som kan dumpe hvor mye som helst. Det har vært kunngjøringer om at Ripple Labs vil gi ut ytterligere “50 milliarder XRP om noen år”, med “skjønnsmessig måte”. Hvis man tror på desentraliserte kryptovalutaer, og det er grunnen til å investere i denne mynten, vel, så er antagelsen feil eller i det minste utfordret flere ganger fordi XRP er verre enn fiat i denne forbindelse, i motsetning til Bitcoin, har Ripple total strømoverskudd og kan blåse opp markedet med sine virtuelle mynter etter eget ønske. Sentralbanker har minst strenge regler for utskrift av penger. XRP er bedriftens kryptovaluta – men man skal ikke kalle det krypto da, men kanskje “bedriftsfiat”.

Konklusjon

Ripples XRP har nok ildkraft til å stige til nyere nivåer, og hvis den gjør det, vil alle mål som er oppgitt over hele linjen bare være tall. Men ja man kan ikke nekte risikoen som faktisk kan gjøre XRP til en ‘shitcoin’. Man må vente og se hvordan Ripple demper utfordringene og reiser seg fra sin aske som en feniks.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector