Hvordan tjene mye på Cryptocurrency Exchange

Kan du?

Det korte svaret er at du ikke kan.

Men det er noen tips for investering som gjør risikoen for tap mye lavere. Og potensialet ditt for gevinster er mye høyere.

Baseline vs. Noobs

For det første, som vi vil se en monumental økning i Bitcoin, Ethereum og Litecoin i løpet av de neste tre til fem årene, kan man være trygg på at disse tre primære og “baseline” myntene vil fortsette å skyte i været. Når det er sagt, er det et perfekt tidspunkt å flytte fra BTC til altmynter som har lave kjøpskostnader. Og hvorfor? Fordi som vi ser noe som Verge stige fra en krone til en dollar, vil de som investerte i den til en krone se hundre ganger avkastning på investeringen (ROI).

Første ting først

Så her er det som er viktig, du må FORTSETTE Å KJØPE BITCOIN. Hele tiden må du ta små bunter av det, og investere det gjennom en børs som Binance eller noe lignende, i det som kort sagt kalles “altcoins”. De er ganske enkelt løperen (e). For nå. Selv om det som med utvekslinger kan det beste være ennå. Vil vi se en annen valutamatch med bitcoin dollar-for-dollar? Absolutt. Bare ikke umiddelbart. Men det er bemerkelsesverdig hvor raskt noen av dem vokser. Ta for eksempel det faktum at den siste uken har Verge femdoblet seg i verdi. Det gikk fra en krone til to, til tre, til fire, til FIVE, i løpet av en uke.

Tidslinje

Dette betyr at hvis noen investerte $ 1000 USD i Verge i forrige uke, ville deres investering være verdt oppsiktsvekkende fem tusen dollar i dag. Det er en lønnsslipp på $ 4000 for en uke med å lene deg tilbake og se en ticker som forteller deg at investeringen din flyter.

Mind-blowing

Aldri før i historien om valuta eller varer har vi, som menneskeheten, sett en slik økning. I noe. Noen gang. Den totale dybden av den meteoriske økningen av kryptovaluta som en stabil form for handelsvare har gått fra ingenting til den ordspråklige 160MPH i løpet av ti korte år. Det er virkelig bemerkelsesverdig!

Her for å bli!

Kryptovaluta er her. Og så lenge mynter utvinnes, transaksjoner blir verifisert, og nye alternative valutaer til “de tre store” fortsetter å presentere seg, er ikke investeringsmuligheter for enorm avkastning bare mulig, men hva er så enestående å kunne si i verden av finans; og det som nærmest hviskes; de er SANNLIGE.


Sannsynlighet?

Investering er et spørsmål om sannsynlighet. Ingen kan forutsi hva en mann vil gjøre. Men det er mulig å forutsi med høy grad av nøyaktighet hva den gjennomsnittlige mannen vil gjøre. Dette er grunnen til at investorer stoler så tungt på muntlig. I tillegg til å se på markedet for seg selv.

Hva å kjøpe

Dette er et spill der alle vinner. Spesielt hvis du gir vennene dine tips om hva du kan kjøpe. Slik starter det; noen spør: “Hva er bra å kjøpe akkurat nå …” En mer erfaren investor vil svare uten å blinke, noe som: “Kjøp ADA, IOTA, XVG, og potensielt noe Ripple, hvis du har penger til det. Men FORTSETT Å KJØP BITCOIN, Ether og LITECOIN. ”

Hva er viktig

Så det som er viktig og av største verdi å innse, er at mens du må BRUK kryptovaluta som bitcoin, eter eller Litecoin for å KJØPE alternativene, må du deretter fylle på investeringen din i bitcoin selv. Og eter. OG LITECOIN. Du kan ikke bare tømme investeringen din i bitcoin, ETH og LTC til fordel for å kjøpe altcoins og forvente å ha en fullt utviklet portefølje i årene som kommer. Det er MASSIVt potensial for vekst i altcoins, men det er kanskje enda flere muligheter for vekst i de “store tre”.

Gni?

Her ligger gni. For når du flytter eiendelene dine fra bitcoin til Verge. Prisen på Verge vesener til å dobles, deretter doble igjen, og deretter doble IGJEN. Det vil fortsette på denne veien! Så det er en fantastisk tid å kjøpe Verge.

– Hva er så gni??

Dessverre ser du da prisen på bitcoin fortsetter å stige, meteorisk. Akkurat som du tar pengene dine ut av BTC og legger dem i XVG! Så hva gir? Hvordan kan du opprettholde en sterk tilstedeværelse i bitcoin så vel som i altcoins? Det tar penger. Klok investert, til rett tid.

Ubegrenset vannforsyning

Bitcoin vokser som et ugress med ubegrenset vannforsyning. Det er tørst, og det blir så mye å drikke som det kan takle. Dette er grunnen til at vi ser forsinkelser i innkjøpsordrer. Gruvearbeidere kan knapt følge med i etterspørselen akkurat nå. Det har gått i løpet av en måned, fra $ 15,5 000 til hele 19,2 000 dollar. Hvordan er dette mulig?

Tilbud og etterspørsel

Det er bare et sett antall bitcoins som kan utvinnes. Og på en gitt dag vokser etterspørselen etter denne svært begrensede eiendelen eksponentielt. Å kjøre prisen opp. Videre, når folk trekker penger ut av BTC og setter det i smak, XVG, IOTA, Ripple eller ADA … disse bitcoinsene går tilbake i omløp. Eller rettere sagt, HANDLES til de som allerede har disse alternative myntene.

Begrenset beløp

Det er viktig å forstå; at mens det bare er et bestemt antall mynter, fortsetter verdien å stige, noe som gjør dem gradvis mer verdifulle hver påfølgende dag. Vil markedet noen gang krasje? Potensielt; når andre valutaer stiger, vil bitcoin, ether og litecoin falle litt her og der. Men TRENDEN er for at den skal fortsette å gå opp, og opp og opp.

En million dollar

Anslag for BTC vil vise at valutaen kan nå $ 1 million USD per mynt innen år 2020. Det er bare to korte år unna. Bare 700 dager gjenstår til myntene til en verdi av $ 16 K i dag er verdt en million USD. Dette; er virkelig en spennende tid å leve og investere i, for med muligheter for slike dramatiske gevinster på investeringer er det nå på tide å kjøpe.

– Faktisk var igår tiden for å kjøpe

Dette stimulerer haster, som driver markedet. Som driver prisene opp, som i sin tur og syklisk stimulerer markedet.

Det er fascinerende

Og når du spør vennene dine og andre investorer om tips om hva du kan kjøpe; Hør på dem. Men hele tiden gjøre research på din egen tid på hva myntene ER som du er blitt oppfordret til å kjøpe. Noen har veldig forskjellige fasetter fra andre. Og forskjellige nivåer av dynamisk respons i markedet.

Tenker langsiktig

For eksempel, hvis du er en langsiktig investor, som vi alle burde være, er det av største betydning å fortsette å kjøpe bitcoin. Ether. Og Litecoin.

Spark deg selv

Du vil billedlig og bokstavelig talt sparke deg selv hvis du ikke gjør det. Og hvorfor? For hvis du kan slippe til og med $ 1000 i dag, når bitcoin når $ 1M USD i et par (jeg sa nesten få) … fordi 2020 virker som noen få år unna. Det er ikke! 2020 kommer raskt.

Og hvis du ikke vil gå glipp av det som kan være den største investeringsmuligheten i menneskehetens historie, så er NÅ TIDEN FOR Å KJØPE. 2020 er ikke noen få år unna. Det er bare et par. Husk at 700-dagers mark nærmer seg raskt. På den tiden det tok å skrive denne artikkelen er vi, så mye nærmere dag 699.

Anslag

Her er hvorfor: når BTC treffer $ 1 million USD / mynt, vil din dårlige investering på $ 1000 være verdt $ 52,083 og endre seg. Det er nok til å kjøpe et hus i noen deler av verden. Eller en fin bil. Eller en høyskoleutdanning for barna dine. Det er nok til å, investere på nytt i si, Verge, som på det tidspunktet vil være på rundt $ .60, og når den deretter treffer $ 1.00, vil $ 52K være verdt den bedre delen av $ 87.000.

Så du forstår hvordan en investering på $ 1000 i løpet av mindre enn fire år kan bli nesten $ 90.000.

Med den samme algoritmen for kryptovalutainvesteringer kan du ta en $ 100-investering og enkelt gjøre den om til $ 9000. Innen 2021.

Og merk mine ord, disse fremtidige datoene vil komme over oss så mye raskere enn vi skjønner. Kjøp nå. Det korte svaret på spørsmålet: “Hvordan kan jeg tjene mye penger på å investere i kryptovaluta?” Svares ganske enkelt med dette:

Kjøpe det

Og se når investeringen din blomstrer som en blomst i solen. Eller enda bedre, et felt med blomster.

Å oppsummere. Vi håper denne informasjonen hjelper deg, og at du vil huske når du investerer i kortsiktige vekstmynter som IOTA, Verge, ADA, Ripple og andre, at du må fylle opp kassen din i den ordspråklige store tre. De er den grunnleggende fasetten til hele systemet. Velkommen til en verden av blockchain-teknologi. Det kommer til å være veldig gode ti år for investorer som stille kan vente, se på markedet og gjøre lure investeringer.

Gi oss beskjed om tankene dine om bitcoin i kommentarene nedenfor, eller skriv til oss på [e-postbeskyttet]

Det presenterte innholdet kan inneholde personlig oppfatning av forfatteren og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map