Innledende gjennomgang av ballettlommebok | Bobby Lees nye Crypto-lommebok

Lommebøker for kryptovaluta har vært en kritisk komponent i kryptovaluta- og blockchain-universet. Dette er i utgangspunktet programvare som hjelper alle interessenter i kryptouniverset med å holde kryptomynter og token. Det være seg en børs, institusjon eller en individuell investor, ingen kan fungere uten en kryptolommebok. Hva en krypteringslommebok i utgangspunktet gjør, er at den lagrer eierens offentlige og private nøkler og hjelper ham med å samhandle med blockchain, slik at han kan transaktere sine tokens, samt holde øye med balansen.

I løpet av det siste tiåret har det vært flere krypto-lommebøker som har soppet, men ikke mange har lykkes med å gjøre det enkelt for brukeren å bruke det. Sikkerhetsproblemer delte lommeboksamfunnet videre i to – i utgangspunktet online eller hot lommebøker og offline lommebøker eller kalde lommebøker, hver med sine egne fordeler og utfordringer.

Ballet Wallet – En kald lommebok rettet mot masseadopsjon

Selv etter å ha vært en kritisk komponent i kryptovalutaøkosystemet, har de fleste mobile lommebøker ikke vært så brukervennlige. Mange mennesker sliter vanligvis med problemer relatert til passord, sikkerhetskopier, administrering av flere lommebøker, og noen stoler til og med på tredjepart for å ta vare på eiendelene sine. Mens de fleste brukere fortsetter sine tekniske problemer, er de alltid tynget av risikoen for å gjøre noe galt og miste myntene sine på få sekunder.

Å være i kryptospillet i mer enn 8 år og jobbe mot den globale adopsjonen av Bitcoin og kryptokurrency, Bobby Lee, tidligere administrerende direktør og medstifter av Kinas første kryptokursutveksling, for å oppleve disse kampene fra første hånd. Derfor, for å takle problemene med brukervennlighet så vel som sikkerhet og tilgjengelighet, designet og lanserte han en lommebok kalt Ballet-worlds first non-electronic, multicurrency, hardware wallet som gir bruker 100% offline fryselager.

Visjonen bak Ballet er å “gjøre kryptovaluta virkelig tilgjengelig for alle, uavhengig av alder eller bakgrunn”. Derfor har teamet bak lommeboken jobbet med kjerneaspektene eleganse og brukervennlighet, noe som gir brukeren en sømløs opplevelse av å administrere og transaktere kryptokurver uten å måtte ha problemer de tidligere møtte..

Det som ser ut som et kredittkort i rustfritt stål, prøver Ballet å svare på alle spørsmålene, spørsmålene og komplikasjonene som omgir cryptocurrency-eierskap og transaksjonsmuligheter. Lommeboken prøver å gjøre det mulig for folk å bruke kryptovalutaer som kontanter.

Nøkkelfunksjoner i lommeboken

 • Ingen registrering eller kontoinnlogging: Lommeboken krever ingen registrerings- eller kontoinnloggingsinformasjon. Brukerne må bare skanne QR-koden som er tilstede på Ballet Wallet og begynne å bruke mobilappen. Det er ikke behov for KYC eller noen form for registrering som kreves for å iverksette en transaksjon.
 • Enkle transaksjoner: Ballett gjør det veldig enkelt for brukere å handle i kryptokurver. Skjerminstruksjonene på appen er superenkle og gir klare retningslinjer uten å skape forvirring og problemer.
 • Tilgang til porteføljeverdi i sanntid: Appen er veldig enkel og gir brukernes markedsverdi i sanntid av eiendelene sine. Det er ikke noe problem å bruke appen.
 • Personvern: Mobilappen er designet på en måte som ikke beholder eller lagrer noen private nøkler som brukes av brukeren. Lommeboken sporer eller lagrer heller ikke personlig eller økonomisk informasjon om brukeren utenfor enhetene den er installert på.
 • Aktivering av flere valutaer: Appen har muligheter til å holde flere valutaer på ett sted. Selv om det er tilleggsgebyrer og gebyrer knyttet til det.
 • Industristandard: Ballet-lommeboken og appen er konkurransedyktig utviklet og bruker standard BIP38-protokoll for å generere private nøkler som samsvarer med industristandarden fulgt gjennom.

Kundevennlig

Ballett, etter design, fungerer uten begrensninger eller grenser som vanligvis er assosiert med kryptolommebøker for tilgang til transaksjoner og administrering av kryptovalutaer. Ballet krever verken installasjonsprogramvare eller drivere for å være installert eller maskinvare, og det krever heller ingen form for passord eller KYC. Det være seg et barn eller besteforelderen, det være seg en teknisk fyr eller en lekmann, og det å bruke Ballet er en cakewalk for alle.

Du vil kanskje også like: Trezor vs Ledger: Sammenligning og anmeldelse for beste lommebok

Trygghet og sikkerhet

Mange kryptolommebøker i dag har ikke klart å matche sikkerheten og sikkerheten som kreves veldig mye for kryptovalutaer. Trusselen om hackere eller å stole på en tredjepart for å beholde eiendelene har vært viktige problemer med de fleste kryptopungeselskaper. Med tanke på det samme har Ballet tatt ekstra forsiktighet med å designe denne funksjonen, noe som gir myntholderne ekte sjelefred.

Ballet har for første gang introdusert 2-Factor Key Generation (2FKG) for å bringe inn et lag med ekstra sikkerhet. Dette er prosessen som lommeboken bruker for produksjon og generering av private nøkler til sine fysiske kortlommebøker. Denne teknologien sikrer også de beste sikkerhetsstandardene for kryptoaktiva som ligger i lommeboken.

Den fysiske lommeboken designet som et kort gir en 100% fryselagring offline for å forhindre uautorisert tilgang til myntene og tokens i lommeboken. Kortet har også et manipuleringsfritt design og er lett å oppdage om lommeboken er manipulert.

Stålkortet har en rekke sikkerhetsfunksjoner som viser detaljer som –

 • Primær mynt i kortet
 • Unikt serienummer på kortet
 • QR-kode med et lett merkbart manipulasjonsbevis
 • Usynlig markering som bare er synlig under UV-lyset
 • Lommebokpassord som må skrapes – igjen gir manipulasjonsbevis

MultiCurrency Support

På grunnlag av førsteinntrykk kan Ballet-lommeboken bli en god løsning for investorer som har en portefølje av valutaer. En av de største hindringene med alle gode lommebøker var at de gir støtte til noen få valutaer. Dette er hvor Ballet-lommeboken fylles ut og gir støtte til 16 store kryptomynter, inkludert BTC, ETH XRP, etc. med støtte som kommer inn for 18 flere mynter.

Mobilappen

For å bruke Ballet Wallet har selskapet lansert en ledsagerapp for mobil som lar brukerne motta, sende og vedlikeholde kryptovalutaene sine. Appen gir også brukere å sjekke saldoen deres i sanntid, og også å aktivere tilleggsvalutaer bortsett fra den primære mynten. Appen er tilgjengelig på App Store og Google PlayStore. Teamet har også lansert en Android APK for videre utvikling.

Innledende fellesskapsanmeldelse om ballettlommeboken

Samfunnet hadde blandet til negative anmeldelser på lommeboklanseringen. Går etter forumdiskusjonen på Bitcointalk, visse brukere var ikke veldig fornøyd med lommeboken. Noen reiste spørsmål basert på Bobby Lee ’BTCC-strategi om å selge fysiske mynter som de utvalt direkte og utsteder av sentralisering, mens noen nevnte at de ikke var glad i forhåndsfinansierte fysiske mynter. Noen reiste til og med spørsmålet om at den private nøkkelen ble generert av produsenten som kalte den gal.

Forskjellen mellom varm og kald lommebok

Mens begge, varme og kalde lommebøker, gir den grunnleggende funksjonen for å lagre kryptovaluta for eierne, er de ganske forskjellige i forhold til de andre funksjonene de tilbyr. Tilgjengelighet og sikkerhet er absolutt hovedpoengene som skiller en varm lommebok fra en kald lommebok, og brukerne må ta en klok beslutning om hvilken lommebok som passer bedre for dem.

Hot Wallet

Cold Wallet

Hot lommebøker er tilgjengelige online og er alltid koblet til internett. Frakoblede lommebøker ligger vanligvis på en slags maskinvare som kan være så enkelt som et papir eller litt komplekst som en Pendrive. Disse lommebøkene kreves for å koble til internett før en transaksjon kan finne sted.
Ettersom Hot Wallets alltid er online, skjer tilgjengelighet og transaksjoner umiddelbart. Frakoblede lommebøker tar vanligvis litt tid å utføre en transaksjon ettersom de trenger å være koblet til internett før en transaksjon kan utføres. Noen hardware-lommebøker krever også at brukerne installerer basedrivere før de kan kjøpes for bruk.
Å være koblet til Internett hele tiden, Hot lommebøker er sårbare for hack og angrep. Selv den beste lommeboken kan ikke sikre 100% sikkerhet for disse ondsinnede aktivitetene. Sikkerhet er det største pluss hvorfor kalde lommebøker er viktige. Ikke har noen forbindelse til internett (med mindre det er koblet til av brukeren), er kalde lommebøker vanskelig å hacke. 
Foretrekkes av handelsmenn og brukere som ofte handler kryptoer. Foretrekkes av investorer eller brukere som ikke bruker kryptovalutaer, veldig ofte.

Konklusjon

Det Bobby Lee har prøvd å bringe til verden er absolutt verdt å se på. Selv om samfunnet ikke er veldig fornøyd med visse funksjoner, og teamet Ballet Wallet har noe arbeid i hånden for å takle disse manglene. Never the Less, opplevelsen som Bobby har med seg selv er absolutt verdt å ringe, og støtten til Ribbit Capital kan bare ta denne satsingen høyere. Når den er i bruk, vil lommeboken gi en bedre ide om hvordan fremtiden panner ut.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me