Kjøp Bitcoin på Walmart – hvordan?

Kjøp Bitcoin på Walmart

Bitcoin har skapt oppstandelse siden de tidlige dagene, og folk tror at det kan bli kraftigere når det blir en integrert del av folks liv – når de kan kjøpe kaffe på Starbucks med det, eller det brukes til å kjøpe ting på Walmart og betale med sine Bitcoin. Dette kan snart være mulig hvis folk kan, ikke bare bruke bitcoins på Walmart, men også kjøpe dem derfra.

De vanligste stedene for folk å kjøpe kryptovaluta i dag er via en sentralbørs eller en peer-to-peer-utlånsplattform som er spredt over hele verden. Men mange mennesker vet ikke at de kan kjøpe sin favoritt digitale valuta på et sted som er like vanlig som Walmart og ved å bruke tjenestene til den største detaljhandelsgiganten..

Å kjøpe Bitcoin i en butikk er kanskje ikke en cakewalk, men ja det er mulig, og for Bitcoin å være en fiat som erstatter valuta, er det nødvendig at folk begynner å kjøpe den i butikken enn på en børs.

Den følgende artikkelen med en guide forteller leserne hvordan shoppingmartene deres kan bli et sted hvor de enkelt kan kjøpe bitcoins.

Først og fremst, sett opp lommeboken

Som alle ville trenge vesker for å bære dagligvarene sine ut av Walmart, ville de også trenge en lommebok der de kan lagre alle sine fremtidige digitale eiendeler i.

Denne lommeboken er som en fysisk lommebok eller en bankkonto for Bitcoin.

Det er en rekke selskaper som tilbyr lommeboktjenester, og brukeren kan velge mellom noen av dem, avhengig av tjenesten han vil i tillegg til å lagre bitcoin.

Når lommeboken er valgt, må brukeren hente Bitcoin-lommebokadressen derfra, da det vil være nødvendig å overføre bitcoin.

Når adressen er hentet, er brukeren klar til å kjøpe og selge kryptomyntene.

Dette vil også være nødvendig hvis brukeren ikke ønsker å gå til kryptobørs i det hele tatt og kanskje vil selge den til en likemann for kontanter eller via gavekort.

Forresten, her er Bitcoins prisforutsigelse, hvis du vil se.

Bruk Walmart gavekort til å kjøpe Bitcoins

Hvis en bruker har noe ekstra Walmart gavekort, kan han finne noen som har Bitcoins og vil dele det med brukeren. Hvis de begge er enige, og det er en avtale om å bytte Walmart-kort med BTC.

Det er en vinn-vinn-situasjon for begge.

Bruk kontanter til å kjøpe Bitcoins

Denne ruten er ikke like enkel og rask som å kjøpe bitcoins med Walmart gavekort. Selvfølgelig er denne ruten heller ikke et direkte kjøp, og en annen tjeneste fra Walmart vil bli tatt i bruk, ettersom du vil bruke Walmart 2 Walmart Money Transfers som mellommann.

Er ikke det interessant og fristende.

Walmart2Walmart er en tjeneste levert av Walmart som lar brukeren sende penger til hvilken som helst Walmart som er basert i USA. Dette inkluderer også butikkene i Puerto Rico. Disse overføringene kommer med tilhørende avgifter som følger:

  • $ 4 gebyr for en overføring på $ 0- $ 50
  • $ 8 gebyr for en overføring på $ 50 – $ 1000
  • $ 16 gebyr for en overføring på $ 1000 – $ 2500

For å gjøre transaksjoner ved hjelp av Walmart overføringstjenester, må brukeren besøke Walmart-butikken som er nærmest ham og sette inn tilsvarende kontanter til telleren som kan være lokalisert i butikkens kundeserviceområde. Disse pengene må deretter overføres til BTC-selgeren. Det er ingen forutsetninger for overføringene og kan gjennomføres av hvem som helst og på hvilken som helst Walmart.

Som nevnt tidligere kan Bitcoin-selgere velge hvilke betalingsalternativer som er tilgjengelig for ham, inkludert Walmart2Walmart pengeoverføringer.

Så her er hvordan man kan gjøre dette-

Trinn for trinn guide

  1. Brukeren må skaffe seg en Bitcoin-lommebok som han kan velge fra en rekke selskaper som tilbyr disse tjenestene.
  2. Gå deretter inn i en peer to peer exchange eller byttehandel. Brukeren må finne en person som er villig til å bytte, og systemet vil koble posisjonen din med selgerne i området i nærheten. Tjenester som LocalBitcoins eller Paxful (avgiftene er litt dyre her) kan være stille nyttige og nyttige. Brukeren har muligheten til å kjøpe BTC ved hjelp av pengeoverføringstjenester, inkludert banktransfer, Walmart-gavekort eller innskudd i kontanter, der Walmart2Walmart-overføringer også faller.
  3. Brukeren velger antall Bitcoins han vil kjøpe, og skriv inn e-postmeldingen for å registrere seg.
  4. Deretter velger han betalingsmåte for kontantinnskudd. Deretter ser han en liste over betalingsalternativer på venstre side av siden der han finner Walmart2Walmart oppført..
  5. Deretter må han besøke nærmeste Walmart for å sette inn kontanter, og få pengene overført til selgerens Walmart. All informasjon som er nødvendig så langt hvor pengene skal overføres, er oppført på Paxful.
  6. Transaksjonen blir deretter bekreftet ved å laste opp kvitteringen brukeren får fra forhandleren på Walmart.
  7. Når kvitteringen er lastet opp og synlig for selgeren, vil han frigjøre BTC innen 3 timer, kanskje til og med på så lite som 10 minutter. Det kommer an på selgeren.

Konklusjon

Mens vi fremdeles er litt borte fra at Walmart faktisk selger kryptoer og godtar dem, er det fortsatt ganske praktisk å bruke Walmarts tjenester til å kjøpe og selge Bitcoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me