Kjøp Dogecoin – 3 trinns guide av

Kjøp Dogecoin – 3 trinns guide av CoinGape

Dogecoin er blant de tidlige kryptovalutaene. De fleste kryptovalutaentusiaster vil vite om den morsomme historien bak mynten, men er tapt når du spør dem om hvordan du kjøper dogecoin eller til og med hvorfor du skal kjøpe den. 

I denne artikkelen vil vi svare på alle viktige spørsmål rundt Dogecoin for å hjelpe deg med å ta en klok investeringsbeslutning.

Hva er Dogecoin?

Dogecoin ble opprettet av Billy Markus, en programvareingeniør og Jackson Palmer, tidligere produktsjef hos Adobe Systems i juni 2013. Mynten var egentlig ment å være en vits, men massiv adopsjon av samfunnet gjorde den til et stort altcoin. 

Palmer kjøpte domenenavnet dogecoin.com og satte bildet av Shiba Inu-hunden på den. Markus justerte en eksisterende kryptovaluta, Luckycoin. Og slik ble Dogecoin til. I juni 2014 hadde mynten nådd en markedsverdi på 60 millioner dollar. 

Nå, Dogecoin nyter 29. plassering på CoinMarketCap og har en markedsverdi på over $ 300 millioner. Tickersymbolet er HUND. Og du kan bare ikke forestille deg Dogecoin uten den ikoniske Shiba Inu-hunden. 

Hva kan Dogecoin brukes til?

Dogecoin har ingen definert verktøy. Imidlertid har den blitt brukt av samfunnet til flere veldedige formål. Den mest populære brukssaken er å “tippe” innholdsskapere og delere. Det har også blitt brukt til å skaffe midler til idrettslag og enkeltpersoner. I 2014 klarte Dogecoin-samfunnet å skaffe 67,8 millioner Dogecoins som var verdt rundt $ 55.000 på den tiden til sponsor Josh Wise, en NASCAR-driver. 

doge startet som en vitsKilde: Vergen

Bør du investere i DogeCoin?

Dogecoin er et kjent altcoin blant erfarne kryptovalutaentusiaster, og det har overlevd opp- og nedturer på markedet. 


dogecoin-diagramKilde: CoinMarketCap

I år har det handlet mellom $ 0,0019 og $ 0,0037, som er et ganske bredt spekter. Mynten blir ikke så mye påvirket av sprøytenarkoman og er relativt stabil. Mynten har kommet så langt på grunn av den samfunnstøtten den har, og det kan antas trygt at denne støtten vil fortsette. Derfor har investorer av dogecoin en sjanse til å tjene penger på mynten. Å investere i dogecoin kan imidlertid ikke være like lønnsomt som å investere i andre mynter. 

Du vil kanskje også like: Er Dogecoin en god investering: Fremtiden for Dogecoin

Hvordan kjøpe og selge Dogecoin

Hvis du ønsker å kjøpe Dogecoin, er dette de tre trinnene du må følge. 

Trinn 1 – Å få en lommebok

Før du kjøper Dogecoin, må du ha en lommebok for å oppbevare den. Det er alltid et bedre alternativ å lagre kryptovalutaene dine på eksterne lommebøker enn på børsen. Børs er utsatt for hacking, så myntene dine er ikke tilstrekkelig sikre når de lagres på en børs. Når du kjøper dogecoin på en børs, foreslår vi at du flytter den med en gang til en ekstern lommebok. 

Det er flere måter å lagre Dogecoin på. La oss se på noen av disse måtene –

  1. Dogecoin lommebok – Denne lommeboken er fra dogecoin-selskapet selv. Det er en myk lommebok designet spesielt for DOGE. Det er blant de beste alternativene for lagring av DOGE, da det er enkelt å bruke.
  2. Dogecoin papir lommebok – En dogecoin-papirlommebok er ganske enkelt at du skriver ned din private nøkkel på et stykke papir og lagrer den sikkert. Selv om papirlommebøker er gode mot å beskytte brukeren mot angrep, er de også upraktiske. De kan gå seg vill, plassere eller ødelegge lett.
  3. Hardware lommebøker – Maskinvarelommebøker er lommebøker av USB-type som hjelper med å lagre private nøkler digitalt. De er veldig sikre fordi de lagrer de private nøklene dine separat fra datasystemet og i de fleste tilfeller er beskyttet av tofaktorautentisering. De beste maskinvarelommebøkene for Dogecoin er Ledger NanoS, KeepKey, og Trezor. Ulempen deres er at de kan være dyre for den gjennomsnittlige brukeren. (Du kan også se på vår lommebokanmeldelse fra Trezor Vs Ledger)
  4. Myke lommebøker – Det er andre myke lommebøker enn dogecoin-lommeboken som enkelt kan lagre myntholdene dine. Jaxx, Coinomi, Mosebok, og Atomisk er noen få populære myke lommebøker som støtter Dogecoin. 

Trinn 2 – Finn en børs for å kjøpe Dogecoin

Den beste måten å kjøpe dogecoin på er en børs. Flere store børser tilbyr DOGE for BTC, altcoins eller stablecoins. Disse utvekslingene inkluderer Poloniex, Upbit, Kraken, Changelly, og Binance. Vi vil diskutere hvordan du kjøper dogecoin med forskjellige betalingsmetoder i avsnittene som kommer. 

For å kjøpe DOGE fra en børs registrerer du kontoen din på børsen og setter inn penger på den. Hvis børsen tillater deg å kjøpe DOGE direkte med USD, kan du enkelt sette inn USD på børsen. Men hvis børsen bare tillater handel med kryptovaluta, må du først kjøpe kryptovalutaen som er parret med DOGE og sette den inn på kontoen din.. 

Trinn 3 – Hvordan selge / handle / trekke ut / bytte ut din Dogecoin

Du kan selge DOGE på børsen du kjøpte den på. Gå til “Selg DOGE” -fanen og bytt den mot de tilgjengelige kryptovalutaene. Hvis du har mottatt BTC eller ETH i bytte for din DOGE, kan du konvertere den til USD på en sentral som støtter crypto-fiat-par. 

Hvordan kjøpe Dogecoin med forskjellige betalingsmåter?

Det er flere betalingsmåter som du kan kjøpe dogecoin med. La oss se på noen av de mest populære metodene for å kjøpe DOGE.

1. Kjøp Dogecoin With USD 

Ikke mange børser gir muligheten til å kjøpe DOGE med USD. Changelly vil imidlertid hjelpe deg med å kjøpe mynten med USD. Det er en øyeblikkelig kryptokursutveksling som har inngått samarbeid med andre større børser som Binance og Poloniex for å lette raske kryptotransaksjoner.. Plattformen krever et transaksjonsgebyr på 0,25%, og du må også bære standard nettverksgebyrer. Men med Changelly vil du kunne kjøpe DOGE med USD med bare noen få klikk. 

YoBit, Livecoin, og Exrates er noen av de andre børsene som støtter DOGE / USD-paret. 

2. Kjøp Dogecoin med Bitcoin

Det er lettere å kjøpe DOGE med BTC enn det er med USD. Flere store børser, inkludert Kraken og Binance, støtter DOGE / BTC-paret. Så, Hvis du har BTC, er alt du trenger å gjøre å sette det inn på børsen og kjøpe DOGE

Hvis du for eksempel vil kjøpe DOGE på Kraken, kan du gjøre det slik. Hvis du allerede har BTC, kan du ganske enkelt sette opp kontoen din på børsen og sette inn BTC på den. Eller du kan kjøpe BTC med fiat på selve børsen. Med BTC kan du enkelt kjøpe dogecoin på børsen. 

For å kjøpe dogecoin på børsen, gå til fanen “Ny ordre” og velg “Enkel” handelsalternativ. Velg paret DOGE / BTC og legg inn beløpet du vil bruke. Etter å ha forsikret deg om at alle verdiene er skrevet riktig, legg inn bestillingen. 

3. Kjøp Dogecoin med kredittkort 

I følge vår informasjon er det ingen større børser som gjør det mulig å kjøpe dogecoin med kredittkort. Men BTC kan enkelt kjøpes med kredittkortet på flere børser, og deretter kan det konverteres til DOGE. 

AtomicWallet lar deg kjøpe BTC med kredittkort og konvertere BTC til DOGE raskt. Coindirect er en peer-to-peer-markedsplass som hjelper deg å kjøpe forskjellige kryptovalutaer, inkludert dogecoin med ZAR, EUR, GBP, NGN, KSH. 

Kjøp Dogecoin med Paypal

Coindirect, peer-to-peer-markedet tilbyr Paypal-betalinger i landene det støtter. Hvis du bor i Sør-Afrika eller Europa, kan du kjøpe dogecoin med Paypal

Hvis du bor i USA, kan du bruke Paypal til å kjøpe BTC på en børs som localbitcoins.com og eToro. Du kan deretter overføre BTC til en sentral som tilbyr DOGE å kjøpe. 

Noen raske vanlige spørsmål om DogeCoin

1. Er det lurt å kjøpe dogecoin nå? Flere kryptokurrencyanalytikere har spådd at høstsesongen kommer. Fra 71% har BTC-dominansen falt til 67,3%, noe som viser at sesongen til Alts allerede har begynt. Hvis altene fortsetter å vokse, er det sannsynlig at dogecoin også vil vokse. Så å kjøpe dogecoin akkurat nå ville ikke være en dårlig beslutning forutsatt at altcoins-markedet fortsetter sin bullish bevegelse. 2. Hvor mye er dogecoin verdt nå? Dogecoin handles til $ 0,002753 ved pressetid. 19. september etablerte den en ny 30-dagers høyde på $ 0,002993 midt i altcoins markedet bull run. 3. Kan Dogecoin utvinnes? Ja, dogecoin kan utvinnes med en datamaskin-CPU. Den bruker Scrypt-algoritmen som gjør dogecoin mining langt mindre kraftintensiv enn bitcoin mining. Gjennomsnittlig sperretid for dogecoin-nettverk er 1 minutt. Belønningen for å bryte en dogecoin-blokk er 10.000 DOGE. 4. Hvorfor går dogecoin opp? For tiden øker dogecoin mest sannsynlig fordi altcoins-markedet går opp. Det drar nytte av dette okseløpet. 5. Hvordan konvertere dogecoin til bitcoin? Her er en liste over børsene som tillater spothandel for DOGE / BTC – https://coinmarketcap.com/currency/dogecoin/#markets. 6. Hvor du skal oppbevare Dogecoin?

Du kan lagre dogecoin på følgende måter –

I en papirlommebok

I en hard lommebok som Trezor, Ledger NanoS eller KeepKey.

I en myk lommebok som dogecoin lommebok, Jaxx Wallet eller AtomicWallet.

7. Hvor høyt kan Dogecoin gå? Dogecoins ATH er $ 0,018773 USD, som den traff 7. januar 2018. Hvis vi ser et okseløp som tar toppaltene til deres ATHer, er det sannsynlig at DOGE også vil treffe sin ATH igjen. Det kan til og med overgå det forrige nivået hvis samfunnet fortsetter å støtte det.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map