Nøkler til vellykket kryptovalutahandel

Det være seg å handle med aksjer eller å handle i kryptovaluta, det er mer eller mindre det samme. Å gjøre feil er vanlig og ganske uunngåelig. For å få vellykkede kryptovalutahandelsresultater er det viktig å bryte de dårlige vanene, da de veldig lett kan føre til økonomisk selvmord.

Vellykket kryptovalutahandel: Beste Bitcoin-handelsstrategi

Så i dag skal vi dykke inn i det skremmende, men spennende handelsmarkedet og lære noen av de beste handelstipsene mens vi unngår å gjøre de vanlige feilene..

Enten du tilhører det tradisjonelle aksjemarkedet eller Markedet for kryptovalutahandel, dette er for alle investorer der ute.

  • Lær deg å håndtere risikoen 

Pengestyring må være din første prioritet, og den må være streng. For å følge en vanlig regel, prøv å ikke risikere mer enn 2 prosent på en handel. Det er riktig. Bygg en diversifisert portefølje ved å investere i en rekke aksjer eller kryptovalutaer. Risikoen for å tape penger vil bli nedjustert.

Diversifisere fra investeringsgruppen som har den samme negative faktoren knyttet til seg. Hvis du vil ha alle eggene dine i en kurv, er muligheten for å miste dem ganske stor.

  • Hold et øye med alternative investeringsmuligheter

Aksjemarkedet og kryptovalutamarkedet får nye tillegg annenhver dag. Ha et godt øye for disse potensielle prosjektene og gjør dem til din fordel.

For eksempel er Initial Coin Offering (ICO) noe som gir en rekke prosjekter som leter etter crowdsourcing i markedet. Blockchain-baserte oppstart er også en flott investeringsmulighet for deg å komme inn på. Så aldri slutte å lete etter nye prosjekter å investere i, da de aldri slutter å komme.

  • Planlegg utgang og innreise i henhold til risikovillighetene dine

Ikke gjør feilen ved å gå inn i et handelsmarked uten en plan. Dette er en av de verste tingene en næringsdrivende kan gjøre. Ha alltid en plan først, ellers vil du gå deg vill. Denne planen skal inneholde en tidsramme, stopptapet og utgangsstedet.

For eksempel er Dollar-Cost Averaging (DCA) en investeringsteknikk for å kjøpe et fast dollarbeløp av et prosjekt etter en vanlig tidsplan, uansett aksjekurs.

Å ha en klarhet på dette punktet vil i utgangspunktet hjelpe deg med å skalere inn og ut av handelen uten å se ut som en målløs person som trenger retning. Sørg også for at du følger denne planen, ellers er det for ingenting!

  • Følelser driver prisene, så hold deg oppdatert

Det kan ikke stresses nok. Både aksje- og kryptomarkedet er svært volatilt som endres hver time og noen ganger hvert minutt. Ikke alle kan spille dette spillet, og hvis du ønsker å komme i dybden, må du ha et nært bekjentskap med det.

For eksempel er Coindesk et av de beste stedene for å få all oppdateringsinformasjonen om kryptovaluta nyheter, og for aksjemarkedsinvestorer kan Reuters hjelpe deg mye.

  • Følg trendene på egen risiko

Ikke gå og begynn å handle mot eller trenden. For å bekjempe trendene er absolutt verken lett eller billig. Forstå dynamikken i etterspørsel og tilbud før du tar en beslutning.


Å gå mot trendtilnærmingen kan være til nytte for deg til tider, men ikke alltid, derfor er det viktig å være baisse i et bjørnemarked og hausse i et oksemarked.

  •  ‘Leverage’ trap er ikke for alle

Utnyttelse bruker i utgangspunktet de lånte pengene til å sette inn i handelen. Det er et verktøy som kan vise seg å være veldig dårlig eller bra. Hvis du ender opp med å miste de lånte pengene dine, vil du bli bunke dypt inn i gjelden som vil inkludere din opprinnelige investering og låntakerens renter på disse pengene. Så unngå å gjøre denne feilen for enhver pris!

  • Du vil tape noen ganger, og det er OK!

Gitt volatiliteten i begge markedene, gjør mange handelsmenn, spesielt nybegynnere, feilen med å komme med urealistiske mål. Det er fullt mulig å tjene tusenvis på en dag og samtidig miste millioner. Bare fokuser på handelen din, og pengene vil strømme naturlig.  

Ideen er å styrke investorene, uansett om du tilhører det tradisjonelle aksjemarkedet eller kryptovalutamarkedet. Følg disse tipsene når du handler, mens du unngår å gjøre feilene for å få mest mulig ut av investeringen din. Hvis du er i tvil, kan du kontakte meg ved å kommentere nedenfor!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector