Årsrapport 2020: Rise Cryptocurrency Derivatives + Huobi Case Study

Crypto Spot vs Derivative Trading i 2020

 Med utviklingen av kryptoer gjennom årene har kryptovalutamarkedet gått inn i derivathandelsseksjonen. Og volumet har hatt betydelig vekst i forhold til året. Opprinnelig gikk krypto-futuresbørs gjennom flere utfordringer med reguleringssystemene. Børsen måtte gå over mange sjekker før den ble lansert offentlig.

I 2019 observerte de allerede eksisterende krypto-børsene nye poster i handelsvolum med nye produkter som ble lansert underveis. Videre fortsatte året 2020 å vokse seg større i krypto futures-rommet.

Dessuten hadde spotmarkedet en treg start, men presterte eksepsjonelt bra i siste kvartal 2020 – med bitcoin som ga det et stort løft. Etter å ha kjempet gjennom motstandsnivåer rundt $ 10.000, brøt Bitcoin spotmarked med suksess og skyet i været til rundt $ 30.000 innen utgangen av 2020.

Ifølge Cryptocurrency Derivatives Exchange Industry Report utgitt i november 2020 fra Token Insight,

handelsvolumet for kryptoderivatene traff 2,7 billioner dollar i 3. kvartal, ved å oppsummere data fra 42 kryptobørser.

For å sammenligne representerer Q3-verdien en økning på 25,1% fra Q2-kryptoderivatens handelsvolum. Den prosentvise økningen fra 3. kvartal 2019 var også på hele 159,4 prosent. Disse tallene viser faktisk den enorme veksten av kryptomarkedet i futuresområdet.

Crypto Spot vs Derivative Trading – Korrelasjonen

Med uventede tall fra derivatmarkedene, var korrelasjonskoeffisienten mellom spotmarkedet og derivatmarkedet ikke i tråd med tidligere kvartaler.

I første kvartal 2020 var korrelasjonen mellom spot og futures 0,31, vesentlig lavere enn 0,76 i forrige kvartal, 4. kvartal 2019. Disse tallene innebærer at investorer skifter fokus til derivatmarkedet og er relativt uavhengige av kryptospottet.

Derivatmarkedet representerer nå ~ 55% av det totale kryptomarkedet

Økningen av kryptorivatvolum stoppet ikke etter de to første kvartalene. I henhold til en rapport publisert av CryptoCompare i januar 2021, så handelsvolumet i kryptoderivatsegmentet en økning på 8,6% i desember og nådde en heltidshøyde til $ 1,43 billioner sammenlignet med $ 1,32 billioner forrige måned.

Videre representerer markedet for kryptoderivater nå rundt 55% av det totale kryptomarkedet. Disse konsistente tallene indikerer at sofistikerte investorer er opptatt av å utforske futures, ettersom de gir dem mulighet til å spekulere i et marked uten å måtte kjøpe det..

Office of the Controller of the Currency (OCC) har vist estimater at bankene for tiden har eksponering for over $ 200 billioner i hele det nasjonale derivatmarkedet, noe som indikerer hvor viktig bankene har for derivatprodukter. Og fra figurene og statistikken ovenfor er det store sjanser for kryptoderivater å bidra til eksponeringen.


Vi bør også merke seg børsens bidrag til den enorme økningen i adopsjonen av handel med kryptoderivater. En slik bemerkelsesverdig utveksling er Huobi.

I 2020 viste Huobis myntmarginerte futures trading, som inkluderer 13 betydelige krypto eiendeler, et ensidig handelsvolum på $ 1,32 billioner som dominerte alle de andre kryptobørsene der ute.

Tabellen nedenfor forklarer markedsandelsendringene blant de beste børsene i 2. og 3. kvartal 2020.

Huobi(Kilde – Token Insight)

Hvorfor overtar kryptoderivater spothandel?

 Fremveksten av kryptoderivater har vært sammen med blomstringen av kryptovalutamarkedet. Her er noen av hovedårsakene til at kryptoderivater overtar spothandel.

Beskyttelse mot flyktighet – Fra starten har kryptokurver rykte for å være notorisk ustabile. Krypto-derivater beskytter handelsmenn og investorer mot volatilitetsrisikoen som ligger i kryptomarkedet, spesielt i bjørnekjøringer. De tillater investorer å sikre seg mot potensielle tap som kan oppstå som følge av volatilitet.

Tilgang til gearing – Derivater tillater handelsmenn å bruke gearing. I spotmarkedet, hvis du har $ 1000, får du bare kjøpe kryptoer verdt $ 1000. Stillingen du tar er begrenset av midlene du har – spotmarkedet har en tendens til å være begrensende for små investorer. Med derivater kan du ta låneposisjoner. For eksempel, hvis du har $ 1000 og handler derivater med innflytelse på 200X, betyr det at du kan åpne en posisjon verdt $ 200.000. Dette øker fortjenesten betydelig sammenlignet med handel i spotmarkedet.

Derivater tillater handel i alle markedsforhold – Merk at med derivater eier ikke handelsmenn de underliggende kryptoene, i motsetning til spothandel. Dermed kan kryptoderivathandlere spekulere i de underliggende kryptovalutas prisbevegelser og gå lenge eller kort som de vil. Dette sikrer at handelsmenn høster fortjeneste uavhengig av hvordan prisen vil bevege seg.

Sikkerhet mot hacking – Hackere kan få tilgang til lommebøkene dine og stjele kryptovalutaene dine. Noen av de største kryptobørsene har vært ofre for slik hacking. Investorer i spotmarkedene må betale ekstra kostnader for å sette opp fryselager for å sikre sine beholdninger. Det er ingen risiko for slike tap med derivater siden du ikke eier noen kryptovalutaer, men bare satser på å handle prissvingningene.

Casestudie – Huobi gjør derivater tilgjengelige for kryptohandlere over hele verden

Huobi ble etablert i 2013 med hovedkvarter i ulike finansielle knutepunkter, inkludert Singapore, Australia, Kina, Indonesia, Russland, Argentina, Japan, Sør-Korea og Thailand.

Huobi-børsen tilbyr 340 omsettelige eiendeler og har et gjennomsnittlig daglig handelsvolum på 58,6 milliarder dollar. Krypto-avledede eiendeler inkluderer futures, myntmarginerte swaps, USDT-margined swaps og opsjoner. Eiendelene som er tilgjengelige på Huobi inkluderer vanlige kryptoer som BTC, ETH, LTC, etc., sammen med flere andre altcoins og stablecoins som USDT og HUSD (Huobi’s stablecoin).

Huobi-plattformen er enkel og enkel å bruke, spesielt for nybegynnere av kryptohandlere. De omsettelige kryptoderivatene på denne plattformen er også kategorisert som ‘favoritter’ – som sporer de mest handlede derivatene, futures, myntmarginerte swappene og USDT-marginerte swappene.

Huobi

Mer, kategoriseres kryptoderivatene også avhengig av kontraktene, som vist i øyeblikksbildet nedenfor.

I øyeblikksbildet nedenfor kan vi se enkel tilgang til våre nåværende åpne posisjoner, ordrer, historie, poster osv. Dette gjør det lettere å spore vår portefølje og handelsytelse.

huobi

Huobi introduserte også mange innovative funksjoner som låst marginalmekanisme, profit og stop-loss, sanntidsoppgjør, følg en produsent & Taker for å redusere handelskostnadene og forbedre aktivautnyttelsen for brukerne.

For eksempel gjør den nylig lanserte Daily Settlement-funksjonen det mulig for brukere å høste fordelene sine på forhånd uten å vente til oppgjøret eller levere sine handler ukentlig. I tillegg tillater den oppgraderte take-profit og stop-loss-funksjonen brukere å angi etter fortjeneste. Derfor gjør den spontane spådommen av PnL brukerne trygge på neste trekk.

Vi snakket om den nyeste innovasjonen i Huobi, Ciara, VP for Huobi, ‘Jeg snakker med mange institusjoner hele tiden og hører på deres tilbakemeldinger, behov, og det er derfor vi alltid har lagt hundre prosent av energien vår på å utvikle nye produkter fordi de har fortalt oss om disse behovene. Så som resultatene har vi designet mange innovative funksjoner for å spare brukernes transaksjonstid og kostnader. ‘

Nedenfor er noen av tallene som viser virkningen av Huobi i markedet for kryptoderivater:

Huobi

Slik handler du enkelt kryptoderivater på Huobi-utveksling?

 Huobi registrering – Å åpne en konto hos Huobi er enkelt og greit. Du trenger bare å registrere deg med e-postadressen din – en prosess som tar mindre enn to minutter. Alt du trenger å gjøre er å besøke deres offesiell nettside og klikk på Registrer-knappen.

Huobi

Mens det er relativt enkelt å navigere gjennom handelsplattformen i Huobi, er det mye enklere å åpne og avslutte handler. På venstre side av handelsplattformen velger du ønsket aktivaklasse. Plattformen gir deg også et bredt utvalg av tekniske, analytiske verktøy, inkludert diagrammer fra TradingView og dybde av markedsrapporter.

Den enkle illustrasjonen nedenfor forklarer noen av de viktigste markedene og tjenestene som tilbys av Huobi-børsen.

Huobi

Hvorfor er Huobi bedre enn andre derivaters kryptobørs?

Selv om det er mange funksjoner på Huobi-børsen som er mye bedre enn de andre børsene der ute, er avgifter og kundebeskyttelse funksjonene som skiller seg ut.

Huobi-avgifter – Handelsgebyrene for Huobi er litt lavere enn bransjens gjennomsnitt. Disse gebyrene som belastes varierer litt avhengig av klassen av kryptoderivater som handles. For vanlige brukere ligger produsentgebyrene i gjennomsnitt på 0,02%, mens avgiftsgebyrene varierer fra 0,04% til 0,05%.

I motsetning til konkurrerende plattformer som krever et handelsvolum på opptil 250 BTC (~ $ 92,5 millioner) for å få VIP-status, krever Huobi bare 25 millioner, noe som er mye mer vennlig i dette oksemarkedet. Å oppnå det høyeste nivået (VIP 7) vil bare kreve 30-dagers handelsvolum på 30 dager.

huobi

Huobi kundebeskyttelse – Huobi har beskyttet sine kunder med et sterkt cybersikkerhetsforsvarssystem som minimerer risikoen for Dedicated Denial of Service (DDoS) -angrep betydelig. Videre har Huobi et sikkerhetsfond på 20 000 BTC for alle brukerne.

For hvert handelspar er det en viss forsikringsfond utarbeidet. Dessuten er det prisgrenser, ordregrenser, posisjonsgrenser og sanntidsovervåking for å beskytte brukere mot markedsmanipulasjon. For å beskytte brukere mot unødvendige tap i en avvikling, designet Huobi en trefaset avviklingsmekanisme, og ingen transaksjonsgebyrer vil bli belastet ved delvis avvikling. Dette er noe vi knapt ser i noen annen populær kryptobørs.

Vi håper du finner denne artikkelen informativ. Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor hvis du har spørsmål. Jubel.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector