Årsrapport 2020: Rise of Crypto Banking Services og Nexo Case Study

I første kvartal 2020 så hele kryptomarkedet en massiv krasj da Bitcoin falt til nivået på $ 3500. Når det er sagt, ga de følgende månedene en V-formgjenoppretting til Bitcoin, noe som kan tilskrives halveringen av kryptovalutaen. Gjenopprettingen var et utmerket tegn på utsiktene da kryptomarkedet overgikk aksjemarkedet.

[lwptoc]

Vekst av Cryptocurrency Banking Midt i Covid-19-pandemien

Nesten hvert finansmarked tok en stor hit fra Covid-19-pandemien. I mellomtiden så det nyetablerte kryptovalutabankmarkedet en bratt vekst etter stabiliteten i 2019, takket være pandemien.

Den imponerende avkastningen tiltrukket investorer og formuehåndtakere. Da krypto var tilgjengelig for nesten alle med internettforbindelse og lite ekstra kontanter, syntes mange det var egnet å utforske krypto, og dermed genererte etterspørsel etter kryptobankfunksjoner.

Topp Bitcoin Holders - Institusjonelle investorerKilde: kevinbrooks.com, Top Bitcoin Holders- Institutional Investors

Veksten i kryptobankvirksomhet, inkludert utlån og lån, opplevde en hockeysvepstigning da kryptobrukere vendte seg mot stallmynter for å parkere eiendelene sine i usikre tider. Da vi var halvveis i 2020, samlet alle markeder seg, med mange som nå hele tiden høyder. Kryptobankmarkedet forble imidlertid en out-performer.

For eksempel gjorde den sakte utvinnende amerikanske økonomien det vanskelig for store giganter som JP Morgan Chase å produsere lånvekst i raskt tempo; for ikke å nevne at rentenivået er nær all-time lav. Samtidig vokste kryptolångivere som NEXO i kryptobankmarkedet. ”

I følge en artikkel fra Leeor Shimron, en forfatter fra Forbes,

“Med vekt på kryptobanksystemets vekst og potensiale, vil kryptolåneplattformer være et viktig verktøy i fremtidig teknologi i utvikling.

Kryptobanker tillater brukere å få opptil 10% APY på sine investerte eiendeler, sammenlignet med bare 0,1% rente for å ha eiendeler i tradisjonelle finansielle selskaper. Disse attraktive prisene har fått investorer til å bytte mot kryptonettverket fra kommersielle banker i løpet av denne sammentrekningsfasen på grunn av COVID-19.

Hvorfor kryptobanking er fremtiden for tradisjonell bankvirksomhet?

I nyere tid har desentraliserte systemer satt opp sterk konkurranse for sentraliserte banker når det gjelder brukerfordeler og sikkerhet. Crypto-utlånsplattformer endrer bankspillet, og resultatene er ganske tydelige. 

  • Kryptoetterspørsel på grunn av Covid-19

Mens Covid-19 har brutt ned mange næringers vekst, fungerte den som en katalysator for den økte etterspørselen innen kryptobankapplikasjoner. Crypto-utlån hadde en svak vekst under lanseringen. Alt det trengte var et løft, for folk å realisere potensialet – som kom fra den uventede pandemien. 


For eksempel i de senere månedene av 2020 ble krypto ansett for å være forsikring mot økonomisk nedfall, og tiltrekke store institusjonelle investorer. Som et resultat når fordelene med kryptobanking ut til den vanlige offentligheten.

  • Rise of Crypto i utviklingsland

Bortsett fra den betydelige volumøkningen i de utviklede markedene, vokser kryptoøkosystemet raskt i de fremvoksende markedene. Et avgjørende eksempel er Afrika, hvor veksten av kryptobruk var over all forventning. 

ENrane Research’S studie, assistert av kryptobørs Luno, hevdet det,

Afrika er det mest lovende området for å innlemme kryptovaluta på grunn av høy inflasjon, ustabile valutaer, dårlig tradisjonell bankinfrastruktur og en anstendig del av befolkningen i teknologiverden.. 

På samme måte kaster kryptoer positive vibber i markeder som Mexico og India. Med den blomstrende digitale valutaen i disse nasjonene, mener eksperter at kryptobanking ville revolusjonere det tradisjonelle banksystemet i året som kommer..

Hvordan kan kryptolån forstyrre kredittmarkedet?

En del av kryptoøkosystemet inkluderer det raskt voksende kredittmarkedet som har potensial til å forstyrre det eksisterende utlånsområdet med stor margin.

En statistisk rapport fra CredMark utgitt i desember 2019 viste at kryptokredittmarkedet leverte mer enn 6,4 milliarder dollar i kreditt behandlet gjennom september 2019. 

Dessuten har den samlede sikkerheten utstedt for kryptolån siden fremveksten i 2018 nådd 10,5 milliarder kroner. Med lignende hendelser tatt i betraktning, forutsier kryptoanalytikere mer enn 25 milliarder verdt kryptokreditt behandlet innen utgangen av 2022.

Sentralbanker i utviklede land har redusert rentene betydelig, med noen land som ikke har interesse for negativ rente. 

I tillegg er inflasjonen høyere enn renten i de fleste utviklings- og utviklingsland; det er ingen reell vekst i verdi. Dette har ført til at DeFi-markedet har nådd store høyder, ettersom brukere tiltrekkes av løftet om mye bedre renter enn tradisjonelle banker for både utlån og lån..

Kilde: DeFi Pulse

Som det kan fastslås fra diagrammet, har kryptoutlån hatt en eksponentiell økning i 2020 – året med økonomisk undergang – som tydelig indikerer brukernes interesse og tro på kryptokredittmarkedet. Statistisk sett økte den totale låste verdien 23 ganger innen utgangen av året, på en tidsramme på bare seks måneder.

I tillegg til kryptoinvestorer kan det globale kredittmarkedet bli sårbart for forstyrrelser når det generelle publikum begynner å bruke kryptoaktiva for å få tilgang til lånefinansiering..

nexo

Case Study – Hvordan Nexo bidrar til Crypto Lending Revolution

  • Hvordan fungerer Nexo? 

Nexo er en av plattformene som brakte noe seriøst verktøy til de digitale eiendelene som ble holdt av kryptoinvestorer over hele verden. Ved hjelp av Nexo får kryptoholdere låne fiat-valutaer fra Nexo Instant Crypto Credit Lines ™ ved å sette kryptoene sine som sikkerhet. 

Det unike med Nexos utlånstjenester er at de skiller seg fra et standardlån der en bruker vanligvis tar ut et fast kredittbeløp og er forpliktet til å betale det tilbake innen en bestemt periode. Med Nexo, når en klient har lagt krypto til kontoen sin, blir en kredittgrense umiddelbart tilgjengelig for dem. 

Grensesnittet til Nexo-plattformen er enkelt og veldig lett å navigere. Brukere kan velge mellom å bruke plattformens stasjonære versjon på platform.nexo.io, eller å laste ned mobil-native Nexo Wallet-app. Den enkle illustrasjonen nedenfor forklarer hvordan utlån og lån fungerer på Nexo-plattformen. 

Hvordan du bruker NEXO      Hvordan du bruker NEXO?

Vi håper illustrasjonen ovenfor ga deg en klar ide om hvordan Nexo-plattformen fungerer. En mer detaljert forklaring på informasjonen ovenfor finner du i denne videoen

  • Andre funksjoner i Nexo-plattformen

En av de viktigste fordelene ved å bruke Nexo-plattformen er at den gir brukerne muligheten til å tjene penger på kryptoaktiva uten å måtte selge dem. For et par år siden var den eneste måten folk kunne tjene på kryptoene sine, ved å selge dem til en høyere pris enn det de kjøpte dem for. Men plattformer som Nexo har endret spillet, og nå kan kryptoholdere få mest mulig ut av eiendelene sine. Noen av de bemerkelsesverdige funksjonene til Nexo-plattformen finner du i illustrasjonen nedenfor. 

NEXO-funksjonerNEXO-funksjoner

Nexo-brukere får også tjene avkastning med høy avkastning med Nexo gjennom sine Tjen videre Krypto & Fiat-suite. Earn-pakken tilbyr opptil 12% rente på alle inaktive eiendeler i en brukers Nexo Wallet med rentebetalinger daglig!

nexo

  • Hva som skiller Nexo fra andre Crypto-utlånsplattformer?

Ingen gebyr belastet – Det er knapt noen plattformer som ikke tar noen avgifter. Noen av konkurrentene tar høye gebyrer, for eksempel FX-provisjoner, avviklingsgebyrer, opprinnelsesgebyrer, innskudds- / uttaksgebyrer, etc. Nexos #ZeroFess-policy eliminerer alle slike kostnader.

Dynamiske kryptokredittlinjer – Når du bruker Nexo, hvis verdien av de sikkerhetsmessige eiendelene dine styrker seg, øker grensen på kredittlinjene proporsjonalt. Dette er et flott tilbud, spesielt i kryptomarkedet, fordi kryptos verdi verdsetter og svekkes veldig raskt.     

Troverdighet – Nexo har behandlet over 5 milliarder dollar siden lanseringen i 2018. For tiden administrerer dette selskapet krypto / fiat-eiendeler verdt nær 4 milliarder dollar for over en million brukere over hele verden. Teamet bak dette selskapet har også 13 års erfaring i Fintech-rommet. Dette taler mye om troverdigheten og påliteligheten til dette selskapet.   

NEXO-tegnet – NEXO er selskapets opprinnelige verktøy-token med mange brukssaker på Nexo-plattformen. Det regnes som det første noensinne støttede, utbyttebetalende tokenet i verden. Brukere er berettiget til å motta 30% av selskapets fortjeneste i form av utbytte. Mer enn $ 9,5 millioner har blitt delt med NEXO-tokenholdere gjennom utbytte. 

Alt dette for øyeblikket om temaet kryptobanking og hvordan Nexo har bidratt til denne bransjen. Vi håper du finner artikkelen informativ. Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor hvis du har spørsmål. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector