SecuX Stone vs Ledger Nano X – Hvilken er en bedre Crypto Hardware Wallet?

SecuX Stone og Ledger Nano X er blant beste maskinvarekryptovaluta lommebøker på markedet. Denne analysen vil fokusere på sammenligningen av de to lommebøkene for å bestemme hvilken som er sikrere. Når du bestemmer deg for den beste kryptomaskinvaren for deg, må du ta hensyn til faktorer som størrelsen på porteføljen din; om du trenger nettilgang, mobil og stasjonær kompatibilitet; eller trenger å integrere en tredjeparts lommebok. Vi vil bruke disse faktorene til å bestemme den bedre kryptomaskinvareboksen mellom SecuX Stone og Ledger Nano.

SecuX Stone: førsteinntrykk

SecuX Stone crypto hardware lommebok kommer i tre versjoner – SecuX Stone V20, SecuX Stone W20 og SecuX Stone W10. 

SecuX Stone V20 Crypto Hardware Wallet

SecuX Stone V20 crypto hardware wallet er flaggskipets lommebok for SecuX-merket. Den har en behagelig stor 2,8-tommers fargeberøringsskjerm i en dodecagon-form, med en aluminiumsramme og en gummibase. Estetisk er det mye bedre og kompakt enn andre kryptomaskinlommebøker som virker spinkel og billig laget. Den har et 600mAH batteri som kan lades fullstendig innen 2 timer. Gummipolstringen gir støtdempende funksjoner som sikrer at lommeboken tåler fysisk misbruk hvis den tappes eller presses mot andre gjenstander. Vi sier ikke være klønete, men du trenger ikke å bekymre deg mye for SecuX Stone V20-krypterlommeboken i tilfelle du er.

Lommeboken har en micro USB-port og er også Bluetooth-aktivert. Du kan administrere lommeboken ved hjelp av SecuX Mobile-appen for både Android og iOS. Hvis du har tenkt å administrere lommeboken online, kan du bruke USB-porten til å koble til datamaskinen din, eller Bluetooth for å koble til datamaskinen eller telefonen. SecuX Stone V20 og Stone W20 lommeboken lar deg administrere porteføljen din trådløst eller utføre transaksjoner på en stor berøringsskjerm. Disse funksjonene er grunnen til at SecuX Stone V20 også er kjent som en “Cross-Platform” -enhet. 

Lommeboken støtter naturlig Ripple (XRP), Stella Lumens (XLM), DigiByte (DGB), Groestlcoin (GRS) og andre vanlige kryptovalutaer. De fleste kryptomaskinvarepunger støtter ikke disse unike kryptoene. 

Sikkerhetsmessig kommer SecuX Stone V20-krypterlommeboken med et Infineon (tysk selskap) CC EAL 5+ Certified Security Element (SE), som garanterer dine private nøkler og PIN-koder. Andre sikkerhetsfunksjoner inkluderer: 

  • En forhåndsinstallert manipuleringsbestandig firmware som kan oppgraderes 
  • Fysisk bekreftelse for hver transaksjon fra lommeboken
  • Et randomisert digitalt tastatur for å forhindre hack fra tastetrykk 
  • Et engangspassord som brukes til å pare med vertsenheten, for eksempel en datamaskin eller telefon når du bruker Bluetooth. Viktigst, det lar deg generere passord på 12, 18 og 24 ord du kan bruke til å gjenopprette penger hvis lommeboken er skadet.

SecuX Stone V20 støtter BTC, BCH, ETH, LTC, XRP, XLM, DASH, DOGE, BNB, DGB, GRS og alle ERC-20-tokens som USDT. Merk at med hver firmwareoppdatering er mer myntstøtte inkludert. Butikkprisen for SecuX Stone V20 starter på $ 139, noe som er ganske bra. 

SecuX Stone W20 Crypto Hardware Wallet

W20 har samme skjermstørrelse som SecuX Stone V20, som virker mer kompakt og lettvektet, og som kommer med et rektangel håndflate-størrelse ABS hårfeste bakdeksel integrert smeltelim i ultralyd som en integrert helhet.

Alle funksjonene til W20 er de samme med V20, inkludert myntstøtte, dobbel tilkobling til en datamaskin eller trådløs for en telefon. Den har også en oppladbar litiumpolymer 600mAH batteri holdbarhet opptil 7 timer i bruk. Den mest skarpe forskjellen mellom SecuX Stone W20 og V20 lommebøkene er den fysiske utformingen og materialet. SecuX Stone W20 starter på $ 119.

SecuX Stein W10 Crypto Hardware Wallet

SecuX Stone W10 crypto hardware wallet er inngangsnivå lommeboken fra SecuX-serien. Startnivåstatusen betyr imidlertid ikke at den er dårligere enn W20- eller V20-versjonene. Den har en 2,8-tommers fargeberøringsskjerm, akkurat som de andre SecuX-modellene. Utsiden er helt den samme med SecuX Stone W20 som er laget av ABS-plast med en studiefølelse.

I motsetning til W20 og V20 er SecuX Stone W10 ikke Bluetooth-aktivert. Det betyr at du ikke kan bruke mobilapper til å administrere eller gjøre transaksjoner fra SecuX Stone W10-lommeboken. For å kompensere for dette har den en mikro-USB-port for å koble til eksterne datamaskinenheter for å administrere lommeboken din. På denne måten kan du koble til nettet.

Sikkerhetsfunksjonene innebygd i SecuX Stone W10-maskinvarekrypto-lommeboken er de samme som W20- og V20-lommebøkene. Den innebygde sikkerhetsbrikken er et CC EAL5 + -sikkerhetselement på militært nivå som kommer fra et tysk selskap – Infineon, som gir et imponerbart hvelv av kryptoaktiva for ethvert fysisk eller cyberangrep. Den støtter også de samme myntene som de andre SecuX-lommebøkene. Den har en basispris på $ 99.

Ledger Nano X Hardware Crypto lommebok

Ledger Nano X-maskinvaren er i form av en USB-pinne. Den er liten, kompakt og kan lett passe i lommen. For øyeblikket er Ledger Nano X kryptovaluta maskinvare lommebok en av de ledende krypto lommebøkene i markedet. Den støtter over 1100 kryptoer; og på grunn av USB-pinnedesignet, kan du administrere porteføljen din fra hvilken som helst datamaskin. Det er også Bluetooth aktivert, noe som betyr at du kan få tilgang til lommebokfunksjonaliteten din med iOS- og Android-apper. 

Ledger Nano X har også en sikker chip med CC EAL5 + -sertifisering som kjører proprietært BOLOS OS. Lommeboken støtter rundt 200 mynter, men du kan administrere opptil 1100 kryptoer. Videre kan du HODL opptil 100 kryptovalutaer samtidig. Den kjører på et 100mAh batteri. Den har en basispris på $ 150.

Konklusjon: SecuX Stone Vs Ledger Nano X

Fra sammenligningene ovenfor er det åpenbart at begge disse lommebøkene er flotte på hver sin måte. Det kommer virkelig an på hva du leter etter i en kryptopunglomme. Mens begge lommebøkene har imponerende sikkerhetsfunksjoner og funksjoner, virker Ledger nano X litt mer imponerende ettersom den støtter over 1100 kryptoer og HODLing-funksjoner. Jubel. 

Spesifikasjonssammenligning 

Sammenligning SecuX Stone V20 Ledger Nano X
Materiale Aluminiumsramme med gummibunn Plast og rustfritt stål
Skjerm størrelse 2,8 tommer  0,96 tommer
Touch-skjerm Tilstede Ingen. 2 knapper for funksjonalitet
Dimensjon 98 mm x 15 mm 72 x 18,6 x 11,8 mm
Vekt 120 gram 34 gram
MCU Nordisk ST
CC EAL5+  Infineon ST
USB Type C Type C
blåtann Aktivert Aktivert
Batteri 600mAh 100mAh
Web-app Tilgjengelig Ikke relevant
iOS Støttet Støttet
Android Støttet Støttet
Myntstøtte Tolv vanlige kryptoer med opptil 820 tokens 100 vanlige kryptoer med omtrent 1000 tokens
Antall kontoer på maskinvare lommebok Støtter opptil 500 kontoer Bare 100 kontoer
QR-kode Screening Støttet når du er offline og online Bare tilgjengelig på den eksterne enheten når du er online
Frøfrase 24 ord 24 ord
Passord for gjenoppretting av fond Bekreft et sett med fire ord fra 24-ords frase setningen sekvensielt Bekreft de 24 ordene en etter en
Basispris  $ 139  $ 150

Som en bonus for våre lesere kan du motta 10% eller 15% avslag på bestillingen din fra SecuX ved å legge inn kupongkodene i kassen i SecuX nettbutikk:  https://shop.secuxtech.com/

For å få 15% rabatt, bruk kupongkode: ”coingape” for V20 og W20

For å få 10% rabatt, bruk kupongkode: ”coingapew10” for W10

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me