Sjekklisten din før du begynner å handle med kryptovaluta

Klar til å begynne å handle?

Leter du etter den beste kryptovalutautvekslingen som passer dine behov? Er du litt usikker på hvilken utveksling som vil være best for deg? Å vite hvordan du kjøper bitcoin, Ether, Litecoin eller andre kryptovalutaer er et viktig og viktig første skritt i å kjøpe digital valuta. Siden du sannsynligvis vil investere i bitcoin og deretter bruke den til å kjøpe andre valutaer, er det noen raske tips du kan hjelpe.

Hvor bor du?

Først må du utforske hvilke sentraler som opererer i hvilke deler av verden. Noen er bare tilgjengelige for innbyggere i visse regioner eller land, og kan ha ekskluderinger. Ta hensyn til dette når du velger din. Det er ingen grunn til å handle i et marked der du ikke bor. Og kundeservice kan være et problem hvis operatørene av børsen ikke er hjemmehørende i språket ditt.

Hvordan ser markedet ut?

Deretter vil du undersøke markedet. Hvilke valutaer øker? Hvilke faller? Spør rundt og les litt. Dette vil hjelpe deg med å bestemme hvilke kryptovalutaer du vil kjøpe eller handle. Å vite hvilken valuta du vil ha er veldig viktig. Her er hvorfor:

Hva ønsker du å kjøpe?

Noen børser handler bare i bitcoin, Ether og Ripple. Hvis dette er alt du leter etter, er det kanskje børsen du vil ha. Eller er du interessert i mer spekulative investeringer? Slik som utallige nye altcoins. I så fall vil du undersøke en børs som tillater kjøp og handel med et større utvalg av valutaer.

Hva er gebyrene??

Ublu gebyrer vil være et viktig tegn på at børsen du ser på ikke er riktig for deg. Shoppe rundt! Med over 125 forskjellige børser over hele verden fra og med 16. desember 2017, vil du gjøre leksene dine.

Hvordan skal du betale?

Du vil også velge en bytte basert på betalingsmåten din. Så spør deg selv; bruker du PayPal, bankoverføring eller kontanter? Leter du etter en bytte som lar deg koble bankkontoen, kreditt- eller debetkortet ditt? Dette er alt du må se etter når du leser om børser som er tilgjengelige i din region

Hva med sikkerhet?

Sikkerhet er også av største betydning når du velger en børs. Du ønsker ikke å kjøpe bare for å finne ut at sentralen er hacket og informasjonen din er stjålet. Så se på faktorer som sikkerhetsstandardene hver sentral bruker, dvs. HTTP / HTTPS, tofaktorautentisering og alternativer for Authy eller Google Authenticator i stedet for bare SMS.


Kan jeg ta meg tid?

Velg med omhu, dette er pengene dine og fremtiden din. Så du trenger ikke å skynde deg. Imidlertid, ettersom markedene øker jo raskere du tar en beslutning, desto bedre vil din posisjon være å foreta investeringer. De fleste børser lar deg kjøpe altcoins ved hjelp av bitcoin eller eter. Og hele formålet med en børs er å tillate deg å gjøre et bredt utvalg av handler fra en valuta til en annen.

Ikke stress.

Så ha det gøy og nyt dette fremvoksende markedet! Du blir en del av en global satsing som forandrer ansiktet på finans og valuta slik vi kjenner den. Og din beslutning om hvilken bytte du velger vil være en dråpe i bøtta som fylles opp som et hav mens vi snakker. Selv om det er lite når det gjelder et verdensomspennende syn, er avgjørelsen din viktig for deg.

Bedrageribeskyttelse.

Dette kan være et godt tidspunkt å nevne svindel. Utvekslingen din bør implementere og overholde standarder som passer dine behov. Hvis anonymitet er viktig for deg, må du sjekke hvordan din potensielle børs håndterer Know Your Customer (KYC) -standarder som fastsatt av deres respektive myndigheter. Coingape.com er gode kilder for fora om disse faktorene.

Anmeldelser?

Videre kan du alltid stole på at fornøyde eller misfornøyde kunder skriver enten glødende eller skarpe anmeldelser. Så du vil sjekke inn dem etter behov. Akkurat som store aktører innen handel som Amazon og Alibaba tilbyr produktanmeldelser, så gjør også gode utvekslinger disse anmeldelsene, så vel som deres KYC-retningslinjer offentlige. Åpenhet er til slutt virkelig det du leter etter.

Tillit er viktig.

Dette er pengene dine. Og en god utveksling vil respektere det faktum at du stoler på dem med din økonomiske velvære. Så se etter åpenhet, brukervennlighet og en følelse av at det ikke er noe kronglete om hvordan de driver forretninger. Du må kunne stole på dem.

Tenker langsiktig.

Du vil være glad du gjorde, når dine personlige opplysninger forblir sikre etter mange års virksomhet, og det ordspråklige redeegget ditt vokser lykkelig mens du ser på hjemmet eller kontoret. En annen faktor er hvor enkelt sentralen er å bruke på en mobil enhet. Se på børsen på telefonen din, så vel som hjemme-datamaskinen din, hvis du skal handle mens du er på farten.

Hva i all verden er en ordrebok?

Til slutt publiserer de fleste børser med et stort volum handler sin ordrebok. Dette er ganske enkelt en liste over kjøps- og salgsordrer som tilbys på børsen. Et høyt volum i dette området er en død gave om at folk bruker børsen og at når det gjelder likviditet, er børsen i god anseelse.

Hva om de ikke har en (ennå?)

Ikke alle børser har en. Når det er sagt, selv om denne faktoren er viktig når det gjelder å avgjøre om en utveksling flyter eller ikke, må du huske at nye utvekslinger skjer hele tiden, og det beste kan være fremover.

Stor mot liten

Hvis en børs ikke publiserer en ordrebok, betyr det ikke at de automatisk er uaktuelle eller ulovlige, den har kanskje ikke den funksjonaliteten innebygd i nettstedsdatabasen sin ennå og / eller har mindre volum enn noen av de større aktørene.

Ikke glem å legge sammen alle kostnadene.

Husk at gebyrene som byttet koster per transaksjon vil være en viktig faktor i din beslutning. Disse avgiftene, spesielt hvis du er en handelsmann med høyt volum, vil legge seg veldig raskt opp. Så gjør handlerne med omhu, og velg en børs som passer dine spesifikke behov og dine personlige preferanser.

Hva er din tidsramme?

Hvis tid er en faktor, sjekk tidsbegrensningene for hvor raskt du får bitcoins, Ether, Litecoins eller annen kryptovaluta etter at du har kjøpt den. Det forventes noen forsinkelser, avhengig av nettverkstrafikk. Men hvis børsen som regel holder transaksjonene i lengre perioder enn nødvendig før du får pengene dine, er de absolutt ikke den rette for deg.

Legge til det hele.

Husk at det handler om hvor du bor, hvordan du betaler for valutaen du kjøper / handler, avgiftene du er villig til å pådra per transaksjon, og de relative sikkerhetstiltakene og identitetsbekreftelsen som hver børs implementerer. Sørg for at børsen setter kundene først. Husk at dette er pengene dine, og du bør ikke bare ha valutatransaksjoner gjennom blockchain, men din personlige informasjon beskyttet.

Blockchain?

Dette er skjønnheten i kryptovaluta. Basert på veldig sterk kryptering og kryptografi er blockchain en veldig spennende ny form for ikke bare datalagring, det er en uknuselig hovedbok. Og med det kommer tryggheten ved å vite at når noe er låst inne i blokken, er det der for alltid. Vi håper dette hjelper deg med din beslutning om hvilken utveksling som er riktig for deg. Lykke til og god jakt!

Gi oss beskjed om dine tanker om bitcoin i 2018 i kommentarene nedenfor, eller skriv til oss på [e-postbeskyttet]

Det presenterte innholdet kan inneholde personlig oppfatning av forfatteren og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector