Topp 10 enkleste kryptovalutaer å gruve meg (2019 OPPDATERT)

Verden av kryptokurver åpnet mange dører for folk å tjene penger, og en av dem er definitivt kryptodrift. For de som ikke er klar over kryptodrift, er per definisjon en prosess for å verifisere og legge til transaksjoner i den digitale hovedboken til en bestemt blockchain som gruvearbeideren mottar respektive kryptovalutaer som belønning..

Gruveprosessen er ikke veldig lett, ettersom mange gruvearbeidere konkurrerer med hverandre om å løse kompliserte og vanskelige matematiske ligninger med hashfunksjoner som er kryptografiske og som er knyttet til en blokk som inneholder dataene til en bestemt transaksjon..

Og ettersom flere og flere gruvearbeidere kommer sammen for å gruve, økte vanskeligheten med gruvedrift og sakte og jevnt ble det tøffere. Mens mange kryptokurver, inkludert bitcoin, har blitt tøffere å gruve, er det fortsatt mange av dem som er lettere å bryte.

For å forstå dette bedre er det nødvendig å se på faktorer som gjør en kryptovaluta enkel og lukrativ å min.

Hva er Network Hashrate?

Når det gjelder en enkel teknologisk definisjon, kan en hashhastighet defineres som hastigheten som en gitt gruvedrift bruker. I en verden av kryptovalutaer er hash-hastigheten hastigheten som gruvedriftmaskinen gir tusenvis eller til og med millioner av gjetninger per sekund for å finne de riktige svarene for å løse blokken.

Hashfrekvensen er en kritisk faktor i kryptodrift fordi den direkte påvirker gruvearbeidernes lønnsomhet. Forholdet mellom dem er som om Bitcoin eller et hvilket som helst annet kryptonettverk vanskeligheter øker, når hashhastigheten øker, og dermed tjener gruvearbeideren kryptovalutaen og transaksjonsgebyrene. Antall gruvearbeidere i nettverket øker vanskeligheten, ettersom en gruvearbeider trenger å beregne flere gjetninger per sekund, og dermed bringer syklusen tilbake til hashfrekvenser.

En annen måte å se på det er, hvis gruvearbeiderne skal produsere og verifisere blokker som ikke har noen transaksjonsverdi og motta belønningsmynten for det, vil mynteprisene reduseres, og da blokkproduksjon er en langsom prosess; transaksjonene på den bestemte blockchain vil bli stagnerende og dermed svekke prisen på mynten igjen. Det er her vanskelighetsgraden begynner å vokse.

Hva er gruvedrift vanskeligheter?

Hvis man prøver å lete etter den enkleste definisjonen av gruvedriftproblemer, vil han innse at begrepet er rettferdig kompleksiteten som er involvert i å løse det matematiske problemet som gruver møter mens de lager en blokk. Denne vanskeligheten endres vanligvis over tid og blir i de fleste tilfeller vanskelig. Mye avhenger også av hashraten til nettverket som gruvearbeideren gruver på.

Hvis det er svært få mange gruvearbeidere, vanskeligheten med gruvedrift som kryptovaluta faller på, og på den andre siden hvis det er mange gruvearbeidere, begynner vanskeligheten med å gruve disse myntene å vokse, noe som gjør det enda vanskeligere for en bestemt gruvearbeider å bli limt til eller til og med finne den blokken. Hver av gruvearbeiderne går ut i gruvedrift eller samler så mange mynter som mulig. Derfor er det viktig å vite hvor mye belønningen er i amerikanske dollar, slik at man faktisk kan måle gruvearbeidernes innsats. Det er direkte relatert til prisen kryptoen handler med, hvis prisen på krypto vokser på kryptovalutautvekslingen, øker verdien av blokkbelønningen også i amerikanske dollar.

Tiltaket som brukes for å vurdere vanskeligheter med gruvedrift, er i hasj (det laveste er terahashes – TH), som betyr at arbeidsenheten er utført, og tiltaket for å rangere nettverkets hashrate eller nettverkets nethash (som betyr antall gruvearbeidere) er i enheten hashes per sekund (TH / s).

Vanskeligheten til nettverket justeres av seg selv og er alltid justert i formelen vanskelighetsgrad / nethash = blokkeringstid (https://www.investopedia.com/terms/b/block-time-cryptocurrency.asp)

Med definisjonene på plass, forstår vi at myntene som har lavere hashrate, er utfordrende den som er lettere å bryte. For å få den siste hashraten for hver av myntene så vi på to dataggregater og hovednettsteder for gruvedrift av kryptovalutaer, dvs. WhatToMine.com og CoinWarz.com. Dataene på begge nettsteder var ganske inkonsekvente, og derfor valgte vi å velge de beste myntene mellom de to som viste den laveste forskjellen. Disse ekskluderte NiceHash-algoritmen og mynter som ikke hadde hashrate-data.

Listen over mynter som er lett å utvinne er som følger (som på 17-08-2019)

Deutsche eMark (DEM)

Viktige gruvedatistikker

 • Nettverkshashrate: 326,81 MH / s
 • Blokkbelønning: 50,00
 • Blokker: 2,423,280
 • Blokkeringstid: 2,00 minutt (er)
 • Inntekt / fortjeneste per dag: $ 0,84 / ($ 2,85)

De Deutsche eMark er en digital valuta som er desentralisert og programmert ved hjelp av kryptografiske algoritmer. Mynten får navnet sitt fra Deutsche Mark, som var den populære valutaen i Vest-Tyskland. EMark, som mange av sine jevnaldrende, bruker det distribuerte hovedboken og blockchain-nettverket, noe som gjør det raskt, sikkert og fullstendig desentralisert.

Monero (XMR)

Viktige gruvedatistikker

 • Nettverkshashrate: 327,55 MH / s
 • Blokkbelønning: 4.86930501
 • Blokker: 1,902,321
 • Blokkeringstid: 2,00 minutt (er)
 • Inntekt / fortjeneste per dag: $ 3,23 / $ 0,98

Monero har vært en investor elskling, da det var en av de første myntene som ble bygget rundt forutsetningen om privatliv for transaksjoner. De fleste rådende kryptoaktiva, inkludert Bitcoin og Ethereum, har vært basert på gjennomsiktige blokkjeder, noe som betyr at transaksjoner som er gjort på dem er åpenbart verifiserbare, kan spores av alle som ønsker å spore dem som regjeringer og myndigheter. I tillegg, hvis noen kontinuerlig sporer transaksjonsaktiviteten til hver lommebok, er det alltid en sjanse for at han vil være i stand til å finne den virkelige identiteten til lommebokholderen. Dette kan ikke gjøres i Monero ettersom den bruker kryptografisk teknologi som beskytter adressene til avsenderen og mottakeren, sammen med andre transaksjonsdetaljer..

Du vil kanskje også like: 10 beste Monero-lommebøker [XMR] gjennomgått (utgave 2019)

ZCash (ZEC)

Viktige gruvedatistikker

 • Nettverkshashrate: 4,44 GH / s
 • Blokkbelønning: 10.000080
 • Blokker: 586,487
 • Blokkeringstid: 2,50 minutt (er)
 • Inntekt / fortjeneste per dag: $ 3,17 / $ 1,68

Zcash, akkurat som Monero fokuserer på personvern. Zcash tilbyr to typer adresser: gjennomsiktige adresser som er offentlig synlige på Zcash blockchain og skjermede adresser som er mer private, da personvern er søylen som Zcahs arkitektur legger grunnlaget for. Det er ingen sentral database assosiert med Zcash, og det er derfor ingen frykt for noe eneste feilpunkt eller sjanser for å bli hacket. Å være drevet av en rekke datamaskiner og systemnettverk, er det nesten umulig for myndigheter å kontrollere det eller slå det av. Akkurat som Monero, skjer også Zcash-transaksjoner uten å oppgi avsender, mottaker eller beløpet som er inngått.

Feathercoin (FTC)

Viktige gruvedatistikker

 • Nettverkshashrate: 5,22 GH / s
 • Blokkbelønning: 40,00
 • Blokker: 2,788,198
 • Blokkeringstid: 1,00 minutt (er)
 • Inntekt / fortjeneste per dag: $ 0,10 / ($ 0,86)

Navnet Feathercoin ble gitt til mynten av grunnleggerne da de så for seg å utvikle et symbol som var lettere enn lys. Denne lettheten og egnetheten til mynten resulterer vanligvis i betalinger med fjærlys som gjør blokkeringsbekreftelse og -behandling raskere (vanligvis nær en blokk hvert minutt). Mynten har en ganske stor forsyning på 336 millioner mynter (210m er for tiden i omløp). Mange analytikere på gaten sammenligner Feathercoin med en avansert og modifisert versjon av Bitcoin som antas å ha opprinnelig gaffelt fra kildekoden til Litecoin. Feathercoin-brukere har enkel tilgang til to lommebøker (FeathercoinCore og Electrum) som fungerer nøyaktig i tråd med Bitcoin Wallets, bare forskjellen er at de er lettere og mye raskere i behandlingsblokker. I tillegg til de to stasjonære lommebøkene, finner Feathercoin støtte fra en rekke mobile lommebøker, noe som gjør det til en ganske vanlig mynt.

Les også: Litecoin [LTC] Prediksjon for 2019/2020/2025

Einsteinium (EMC2)

Viktige gruvedatistikker

 • Nettverkshashrate: 79,42 GH / s
 • Blokkbelønning: 2,00
 • Blokker: 2.456.664
 • Blokkeringstid: 1,00 minutt (er)
 • Inntekt / fortjeneste per dag: $ 1,54 / ($ 2,06)

Einsteinium er en digital valuta som ble utviklet med den hensikt å finansiere teknologiske, vitenskapelige og humanitære prosjekter. Valutaen står også som en finansieringskilde og sirkulerer ved hjelp av et bevis på arbeidsberegning akkurat som Bitcoin. Så praktisk talt fungerer Einsteinium veldig likt Bitcoin som er knyttet til et veldedighetsfond. Selskapet bak EMC2, Einsteinium Foundation, er det første open source blockchain-baserte nettverket som er knyttet til å samle inn midler til vitenskapelige og teknologiske satsinger som er sentrert om å forbedre og utvikle vitenskap og innovasjon..

StartCoin (START)

Viktige gruvedatistikker

 • Nettverkshashrate: 105,68 GH / s
 • Blokkbelønning: 5,00
 • Blokker: 2.033.754
 • Blokkeringstid: 1,00 minutt (er)
 • Inntekt / fortjeneste per dag: $ 0,02 / ($ 3,58)

Start COIN, på samme måte som EMC2, hjelper også med å støtte og fremme crowdfunding (med hovedfokus på veldedige formål) initiativer. Bortsett fra å skaffe penger, fungerer mynten også som et belønningstoken for innehavere når de deler og støtter crowdfunded-prosjekter. Mynten og prosjektet ble lansert i juli 2014 og ble forkjøpt ut av Litecoin-forskjellen, fordi den ikke bruker Litecoins Scrypt-algoritme. Det er et tak på den totale mynttilførselen som er på USD 84 millioner, med en blokkbelønning som halveres hvert år.

GameCredits (SPILL)

Viktige gruvedatistikker

 • Nettverkshashrate: 203,95 GH / s
 • Blokkbelønning: 12.50
 • Blokker: 2461,344
 • Blokkeringstid: 1,50 minutt (er)
 • Inntekt / fortjeneste per dag: $ 1,94 / ($ 1,66)

GameCredits (GAME) ble lansert i 2014 med fokus på spillindustrien som tillot holdere å bruke den til online kjøp av digitale varer og spiltjenester. Selskapet bak mynten, GameCredits Inc. ble grunnlagt i Serbia i 2016 og har nå et team på 100 personer som er spredt over fem land. En mynt som legger grunnlaget for Bitcoin, GameCredits henter mye inspirasjon fra den. Utvinningen av kryptovalutaen bruker Scrypt-algoritme i henhold til PoW (proof-of-work) -prinsippet.

Florincoin (FLO)

Viktige gruvedatistikker

 • Nettverkshashrate: 390,92 GH / s
 • Blokkbelønning: 6,25
 • Blokker: 3.596.760
 • Blokkeringstid: 40,00 sekund (er)
 • Inntekt / fortjeneste per dag: $ 1,65 / ($ 1,95)

FlorinCoin introduserer seg selv som en plattform som brukes til å skape fullt desentraliserte applikasjoner. Mynten sikrer ytelsen til hele Florin-nettverket og hjelper til med å opprettholde en høy transaksjonsbehandlingshastighet med en blokkdannelsestid på 40 sekunder. Hovedforskjellen i dette prosjektet var muligheten til å legge til kommentarer på opptil 528 tegn til hver transaksjon. Det meste av FlorinCoin er basert på den åpne koden til Bitcoin, men med avskum fra Litecoin.

Verge (XVG)

Viktige gruvedatistikker

 • Nettverkshashrate: 755,13 GH / s
 • Blokkbelønning: 730,00
 • Blokker: 3,369,191
 • Blokkeringstid: 30,00 sekund (er)
 • Inntekt / fortjeneste per dag: $ 1,67 / ($ 1,93)

Randen er en forbedret versjon av den opprinnelige Bitcoin blockchain som ser for seg å oppnå sitt mål om å gi enkeltpersoner og bedrifter en rask, effektiv og desentralisert måte å gjøre direkte transaksjoner med fordelen av personvern. Det endelige målet med mynten er å bringe kryptovaluta for folk til å bruke den hver dag. Med Verge Currency har bedrifter og enkeltpersoner tilgang til fleksible alternativer for sending og mottak av betalinger.

Vertcoin (VTC)

Viktige gruvedatistikker

 • Nettverkshashrate: 778,68 GH / s
 • Blokkbelønning: 25.00
 • Blokker: 1.192.732
 • Blokkeringstid: 2,50 minutt (er)
 • Inntekt / fortjeneste per dag:

Utformingen av Vertcoin blockchain ble laget på en måte slik at gruvedriften ikke blir konsolidert. Dette var myntens utviklerarbeid for å holde valutaen helt desentralisert hele tiden. Etter å ha tatt vare på desentralisering, så grunnleggerne at mynten var lett å utvinne, noe som ville gjøre gruvedrift kryptovaluta enkelt for alle. Svært lik Litecoin, er Vertcoins konsensusalgoritme veldig mye VTC ASIC-resistent. I motsetning til mange andre altcoins som eksisterer i dag, hadde Vertcoin aldri ICO-, airdrop- eller pre-mine-bonuser. Også dette var designet av en grunn slik at det ikke gir noen unødig fordel for en gruppe eller enkeltpersoner ved å gi dem tilgang til Vertcoin før publikum generelt.

Konklusjon

Selv om disse myntene er enkle å bryte, er det nødvendig for en ny gruvearbeider å notere seg en annen faktor som kan endre ting for dem, for eksempel bruk av bassenger. Den enkleste kryptovalutaen min er også en funksjon av hvordan bassenggebyrene belastes. Å være en del av bassenget øker frekvensen av utbetalinger for alle som er en del av bassenget. For å holde alle ting i sjakk, trenger en gruvearbeider definitivt de beste ressursene til disposisjon for å gjøre kryptovaluta-gruvedrift enkelt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me