Topp 13+ IEO-plattformer og startpads

En av grunnene til at IEO henter seg etter ICO, fordi de er sikrere ved å bli festet til sentralen og lanseringsplattformen. Investorer som IEO-er fordi det er en forsikring om at plattformen / børsen hadde gjort den nødvendige pålitelighetskontrollen av prosjektene den lister, og sjansene for å tape penger på grunn av svindel eller usann informasjon er minimal.

Når IEO samler damp, blir det viktig å forstå hvilken IEO-plattform eller lanseringsplate som faktisk er bra, og som gir det beste av tjenester til både investorer og prosjekter..

For å kunne betegnes som de beste plattformene designet for lansering av IEO, må IEO-plattformene ha visse funksjoner for å kunne tilby de beste investeringsresultatene og mulighetene.

Mens investorer og prosjekter ser på noen vanlige punkter som plattformene skal ha et brukervennlig dashbord der alt du trenger er på ett sted og kanskje litt ekspertråd om hver IEO den lanserer, vil det alltid være noen spesifikke punkter som trenger å bli vurdert.

Kritiske funksjoner for en god lanseringsplattform

Å velge riktig IEO-lanseringsplattform gir prosjektet den beste muligheten til å tiltrekke investorer til prosjektet ditt. Mens de fleste hevder å ha det rette settet med investorer, skiller det beste av IEO-plattformene seg ut på grunnlag av –

  1. Lett å bruke – En plattform må være enkel og enkel å bruke. Det være seg en nybegynner eller en erfaren investor, brukervennlige plattformer samler mer etterspørsel.
  2. Sikkerhet og stabilitet – En av grunnene til at investorer flytter til IEO er stabilitet og sikkerhet. Så forventningen deres fra plattformen er den samme. Investorer nøler definitivt med å handle på en plattform som er mindre sikker eller utsatt for angrep da de har en tendens til å tape.
  3. Høy likviditet – Plattformen med solide relasjoner med bransjeledere forventes definitivt å bringe flere investorer om bord og skape en overflod av likviditet som token-salget kan gjennomgå.
  4. Støtte for flere mynter – Mens de fleste plattformer ser ut, gir IEO-abonnement gjennom ledende kryptoer og deres opprinnelige tokens, vil en støtteplattform med flere mynter definitivt gjøre livet lettere for investorer som kanskje vil bruke noen av tokens for å abonnere på IEO.
  5. Sterk teknologi – Tekniske feil hindrer jevnheten i enhver prosess, og det er også tilfelle med IEO-plattformen. En sterk plattform med overlegen teknologi er definitivt noe ikke bare investorer, men til og med prosjekter ser etter slik at IEO kan gjennomføres jevnt.

Omfattende liste over utvekslinger med IEO-plattformer & Launchpads:

Binance Launchpad er den eksklusive lanseringsplattformen for Binance-børsen. Startplaten er den mest populære siden den støttes av en av de ledende kryptobørser, Binance. Binance Launchpad kan skryte av sin ledende overlegne teknologi og partnerskap som bringer inn flere investorer som resulterer i høyere likviditet. Ifølge nettstedet er Binances sertifiserte matchende motor i stand til å behandle 1400 000 bestillinger per sekund, gjør Binance til en av de raskeste børsene i markedet i dag.

Det nevnes også at børsen har solide forhold til bransjeledere, og har en misunnelsesverdig liste over investorer og rådgivere som er villige til å stå bak plattformen. Launchpad er et viktig prosjekt for Binance og ledes av CZ som leder et team som har erfaring innen både wall-street og crypto finance. Dette teamet har også stor erfaring med å sette opp vellykkede oppstart.

Plattformen støtter alle enheter og flere språk, og tilbyr en sømløs brukeropplevelse.

Binance LaunchpadBinance Launchpad

OKEx, som var en av de ledende børsene etter handelsvolum, valgte å følge Binance og Huobi og lanserte sin IEO-børs. Merket som OK Jumpstart, planlegger OKExs plattform å gi en plattform for å hjelpe blockchain-prosjekter av høy kvalitet med å bli børsnotert i et flytende marked i verdensklasse, og samtidig bidra til veksten i blockchain-markedet og økosystemet sunt..

For å gi unikhet til plattformen bruker OK Jumpstart en tilnærming til abonnement + tildeling. Under denne tilnærmingen åpner abonnementet i 30 minutter, og det lukkes tidlig hvis grensen for overabonnement er nådd. Når abonnementet er over, følger tildelingen. For å delta har OKEx lagt noen grunnregler som følger:

  • Minimum terskel: En investor må ha minst 500 OKB i 7 påfølgende dager, eller kjøpe inn 3500 OKB før øyeblikksbildet på token-salgsdagen.
  • For å sikre abonnementet ditt: Investoren må ha minst 2500 OKB i 7 påfølgende dager eller kjøpe inn 17.500 OKB før øyeblikksbildet på token-salgsdagen.
  • For å få mest mulig ut: Investoren må dele sin OKB på forskjellige kontoer (til dine venner og familie). Han må beholde 2500 OKB på hver konto i 7 påfølgende dager eller kjøpe inn 17.500 OKB ved hjelp av forskjellige kontoer før øyeblikksbildet på token-salgsdagen.

Ok JumpstartOk Jumpstart

Ser økningen i IEO og konkurrent Binance gå fremover, lanserte Huobi også og IEO-plattformen i mars 2019 kalt Huobi Prime. Med denne plattformen har Huobi planer om å gi flotte kryptoprosjekter en sjanse til å skaffe kapital med noen kvalifiserte og ekte investorer.


Huobi posisjonerer også lanseringsplaten som en Direct Premium Offering (DPO) plattform som gir brukerne en rekke fordeler. Alle mynter kjøpt gjennom Huobi Prime blir umiddelbart deponert på brukerens kontoer og kan omsettes på Huobi Global mot Huobi Token (HT), vårt opprinnelige token. Du trenger ikke å vente på forhåndssalg eller lignende forsinkelser. Børsen gjør en streng screening og har en streng prosess for å sikre at bare premium-prosjekter som ennå ikke er notert på noen større børs er inkludert. Plattformen gir også like store muligheter for store og små spillere ved å åpne dører for personlige brukere, ikke bare profesjonelle eller VIP-er.

Huobi PrimeHuobi Prime

Den veletablerte og populære børsen, Bittrex, kunngjorde sin første IEO i februar 2019. Men den hadde ikke en lett åpning for sin IEO-debet, da den første og hittil eneste IEO – for RAID-prosjekt – ble kansellert. Likevel har Bittrex en misunnelsesverdig bruker- og investorbase og forventes å forfølge en annen IEO i nær fremtid.

BittrexBittrex

KuCoin er en tidligere Topp 10-børs, men er fortsatt en av de mest kjente børsene over hele verden. Etter å ha mistet sin posisjon på grunn av redusert handelsvolum for sent, ser børsen ut til å være på vei mot IEO for å få formuen tilbake. Nylig kunngjorde de sin første IEO for MultiVac-prosjektet på sin splitter nye plattform, kalt Spotlight. KuCoin Spotlight har som mål å hjelpe blockchain-prosjekter med å skaffe de nødvendige midlene, tiltrekke seg markedsoppmerksomhet og forbedre industriell innflytelse.

KucoinKucoin

Probit har sett solid suksess på sin raskt voksende IEO-plattform. Det har allerede vært over 70 runder med IEO etter å ha gjennomført sin første IEO i februar 2019. Probit har vist noen fantastiske resultater som Linix IEO som solgte seg ut på bare fem sekunder og fortsatte med å samle inn 300 000 dollar på 30 minutter og den siste massive suksess i Boltt Coin, som samlet inn $ 795 000 i løpet av 4 påfølgende utsolgte runder.

Deres aller første Launchpad Premium IEO for SportX hjalp det desentraliserte sports-IP-økosystemet med å selge ut alle 5.000.000 SOX-tokens, samtidig som verdien bidro til å skyte opp med 300%

ProbitProbit

Coinbene er ofte oppført blant de 10 beste børsene og har et stort fellesskap, så det var åpenbart forventet at det var tilstedeværelse i IEO-markedet med lanseringsplaten. Selv om utvekslingen har vært i nyheten om å snakke om å lansere sin egen IEO-plattform i 2018, ble den første IEO offisielt kunngjort i mars 2019. Coinbene har allerede hatt sine rystelser da RedFOX Labs, en Vietnam-basert blockchain Venture Builder, hadde erstattet Coinbene med Coineal for å kjøre en IEO. RedFOX kunngjorde tilbakekallingen etter at flere kryptonyhetsportaler rapporterte mistenkelige aktiviteter knyttet til CoinBene, inkludert forsinkelse i behandlingen av uttak og innskudd.

CoinbeneCoinbene

I motsetning til Probit er Coineal ganske stor børs med nesten 700 millioner dollar daglig handelsvolum. Har Og som andre større børser, har også de hoppet i løpet om og IEO launchpad. Coinreal har en høyborg i de sørøstasiatiske markedene med investorer i Kina, Japan, Korea, Vietnam og mer, og har allerede fullført IEO for IPW Token, Levolution og Kizuna Global Token..

CoinealCoineal

ExMarkets-plattformen er en av de sene deltakerne i løpet, men har kjørt ganske fremover. Børsen betegner seg selv som på grunn av sin overlegne teknologi som hjelper deg med å gi tykke ordrebøker og dyp likviditet takket være en backend-ramme. Plattformen lister opp 5 IEO-er som ferdigstilt og viser 6 IEO som pågående med 3 kommende. Selv om børsen ikke avslører resultatet av hver IEO, forteller antall prosjekter som er oppført her historien om suksessen.

EXMarketsEXMarkets

Nok en stor utveksling og et annet av sideprosjektet som fokuserer på IEO. Akkurat som suksessen med børsen ZB.com, som var en nykommer i 2018, men raskt nådde topp 10 på CoinMarketCap, ZB forventer at lanseringsplaten gjør det samme. Selv om de har blitt beskyldt for å ha forfalsket handelsvolumene sine, har ZBG likevel fullført to IEO-er på sin egen lanseringsplate med V Systems- og Kamari-prosjekter..

ZBGZBG

Akkurat som sin strategiske partner for ZB.com-utveksling, er BW.com også en børs som har skryt av sin sterke holdning i den asiatiske regionen. BW Tokens Launchpad har støttet tre IEO-prosjekter til dags dato, med to av dem fullført i slutten av mars 2019 (Blockbuster og V Systems) og ett fortsatt (Grabity).

BWBW

Et ganske uhørt navn, BGOGO er den første digitale aktivautvekslingen med supernode-oppføringsmyndighet. Bgogo.com er registrert på Caymanøyene og dets grunnleggere inkluderer medlemmer fra ledende internettbedrifter som Facebook, Twitter, IBM, Alibaba, etc. Kjerneteknikkgruppen består av flere verdensmestere i ACM International Collegiate Programming Contest som gir alt potensialet til sentralen for å lykkes som en IEO-tokenplattform. Plattformen har allerede kunngjort to tokensalgshendelser for ARM- og X-Block-prosjekter.

BogoBogo

IDAX er en global digital finansiell tjenesteplattform som fokuserer på behovene til bitcoinhandlere med høye daglige handelsvolumer. Med allerede etablerte investorbaser ble IDAXs inntreden i IEO-markeder markert da plattformen kunngjorde første IEO for ZeroBank-prosjektet, som vil finne sted i april 2019..

IDAXIDAX

En relativt ny børs, men en sterk derivatplattform som har tilgang til ganske store investorer med høye billetter. Deres første IEO-prosjekt kalt DOS Network har ikke gjort mye for å begeistre samfunnet, og allerede er det en følelse av at disse prosjektene kan slite med å opprettholde prisen når børsen er notert. Det er tidlige dager for Bitmax Launchpad, som likevel kan gi noen vinnere.

BitmaxBitmax

Du kan også være interessert i: Bittrex Hosting First Initial Exchange Offering (IEO), ligner det på Binance Launchpad?

  • LATOKEN Launchpad

LATOKEN ble kjent for berømmelse da den kunngjorde at den ville handle tokeniserte aksjer i Apple, Tesla, Google og andre blå chips, samt gull-, olje- og eiendoms-ETFer via krypto. Ved å gi kryptoinnehavere muligheten til å diversifisere sin portefølje ved å få tilgang til tokens knyttet til prisen på virkelige eiendeler, presser også børsen sin IEO-plattform. Etter å ha lansert sin IEO launchpad for lenge siden tilbake i 2018, har markedsføringsaktiviteten for IEO-plattformen nettopp økt i 2019.

LaTokenLaToken

Konklusjon

IEO forventes å bli her en stund og ser ut til at det kan endre formuer for de fleste av disse børsene, som ikke bare gir abonnementshjelp, men også hjelper til med å gi de beste prosjektene for token salg, til slutt å rense blockchain og crypto økosystemet fra svindlere og falske prosjekter.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector