Topp 5 IOTA-kraner – Alt du trenger å vite

Topp 5 IOTA-kraner

Kryptovalutaer har kjøpt mange nye konsepter til verden som aldri ble sett eller hørt om tidligere.

Kryptokraner i et slikt verktøy som trekker mange mennesker mot det på grunn av dets gratis tilbud, og har også blitt en fin måte å annonsere og markedsføre en mynt på. For folk som ikke er klar over, er kryptokraner websider eller nettsteder som gir kryptoer i bytte for å fullføre mikrooppgaver som å vise annonser eller løse små gåter eller captchas..

Det har vært forskjellige kranettsteder som har blitt kjent og har tiltrukket mange mennesker mot dem, men ikke alle har faktisk vært lønnsomme på grunn av en uplanlagt aktivitet eller å jobbe med kraner som ga ut ikke så verdifulle mynter.

Mens de første årene bare var kraner konsentrert mot Bitcoins, har det i de siste årene kommet mange altcoin-kraner opp og har limt mye entusiast til dem. Blant disse altcoins har IOTA-kraner også fått mye trekkraft, da mange mennesker tror IOTA kan være mynten som kan ha et stort prissprang i årene som kommer.

Hva er IOTA?

IOTA ble oppfunnet av under IOTA Foundation som med suksess gjorde en kryptomarkedsdebut rundt 2015.

Hele målet med prosjektet og mynten var å aktivere internett av ting. Det grunnleggende selskapet bak prosjektet, IOTA foundation, er en organisasjon som ikke er for profitt, og har det fulle ansvaret for hvordan nettverket fungerer og hvordan det vil fortsette å vokse i fremtiden. Stiftelsen har også ansvaret for å lage ethvert strategisk partnerskap som er i forbedringen av prosjektet. Mens utviklingen går bra, har prosjektet allerede vokst og inngått noen gode partnerskap med store selskaper over hele verden som inkluderer Volkswagen, Samsung, Bosch og Fujitsu.

I følge mange analytikere på gaten er IOTA som teknologi ganske revolusjonerende da den prøver å skape et nytt dataoverførings- og transaksjonsoppgjørslag for ting av internett (IoT) som i seg selv har blitt spioneringen som fremtidens teknologi. Mynten er basert på en ny distribuert hovedboksteknologi (DTL) som kalles Tangle og antas å overvinne manglene og ineffektive designfeil i nåværende blokkjeder. Dette betyr at det ikke kreves gruvedrift, siden det ikke er noen blokker og blokkjeder. I stedet bringer IOTA inn en ekstremt ny måte å komme til konsensus som faktisk er et peer-to-peer-system og helt desentralisert.

Med sikte på å eliminere blokkeringssystemet prøver IOTAs floke å finne løsninger mot bedre skaleringsalternativer. På Tangle må hver transaksjonsskaper gjøre noe beregningsarbeid og godkjenne minst to tidligere transaksjoner før transaksjonen går gjennom. Dette kan sees på som en transaksjon i IOTA uten gebyrer som kan behandles som en belønning for å samarbeide og hjelpe andre og sikre nettverket.

IOTA Tangle Illustrated– IOTA Tangle Illustrated

Hvorfor samfunnet er optimistisk om IOTA?

IOTA anses å ha en lys fremtid blant andre kryptovalutaer fordi det er en ting som i seg selv er spioneringen for å være fremtidens teknologi – The Internet Of Things.

Prosjektgruppen har tatt de riktige skritt for å bevise at det vil være fremtidens mynt. De grunnleggende trinnene som teamet har tatt, tiltrekker seg faktisk mange mennesker til å kjøpe IOTA og holde kranene aktive også.


 • Flotte partnerskap: Team IOTA har mange flotte partnerskap som kan bringe bruken til den virkelige verden – en drøm som de fleste kryptoprosjekter ønsker. CISCO, Samsung, Volkswagen har valgt IOTA for å teste teknologien. Til og med byen Taipei tester IOTA for å utstede ID-kort til innbyggerne, som vil være basert på Tangle.
 • IoT er den neste store tingen: IoT er overalt, og det kan også være IOTAs tilrettelegger, og det er derfor verden sakte kommer bak den. Det forventes at B2B-utgifter på IoT-teknologi, programvare, apper og løsninger vil nå € 250B ($ 267B) innen 2020. Og det er den typen marked IOTA henvender seg til.
 • Overlegen teknologi: På den tiden da selv de største blokkjedene ikke har klart å holde seg unna problemer og sliter, har IOTA nettopp gitt verden en løsning som kan være et godt alternativ. Så IOTA gir ikke bare en alternativ teknologi, men noe er mer fremtredende og et hakk over.

Mens det fremdeles er mye arbeid som skal gjøres av teamet på IOTA og dets Tangle, men det er nok kjøtt i spillet som holder alle hekta på mynten, og det er derfor mange mennesker blir festet til IOTA-kraner. Derfor tenkte vi å gi dem det beste der du kan få deg gratis IOTAer.

Beste IOTA-kraner

I en enkelt visning er her de beste IOTA-kranene og deres viktigste funksjoner –

Navnet på kranen Viktige funksjoner
MineIOTA
 • Krever veldig lite eller praktisk talt ikke noe arbeid fra brukeren.
 • Det er veldig enkelt og enkelt å bruke 
 • Kranen er en av de beste betalerne og uten begrensninger
 • Forsinker ikke betalinger som vanligvis er innen en dag.
IOTAkran
 • Hjelper folk å lære og forstå om IOTA og Tangle.
 • Et forespørselsskjema må fylles ut for uttak
 • En gang om dagen uttak
 • Begrenser sjansene for svindel ettersom ytterligere instruksjoner sendes via en e-post for å handle 
IOTAFaucet Reddit
 • Den distribuerer belønning til brukerne når de poster i undergruppen.
 • Det krever veldig mindre arbeid som skal gjøres av brukeren
 • Ekstremt enkel og enkel å bruke for brukerne
 • Kranene gir god lønn på ca 20 IOTA per innlegg
 • Det tillater seks innlegg per dag
IOTA Boombitcoins
 • Brukeren må jobbe hvert 5. minutt for å løse en ny Captcha.
 • Kranen er veldig brukervennlig 
 • Utbetalingen på kranen er anstendig og betaler opptil 1200 per time
 • Når en bruker når 100.000 IOTA, kan de be om uttak, og utbetalingen skjer innen 12 timer 
IOTAlottery Reddit
 • Lottotildelingen er bare en billett for en bruker
 • Kostnaden per billett er +10 000 IOTA
 • Lotterietrekningen skjer bare en gang i måneden 

1. MioneIOTA

Dette er et kranens nettsted som faktisk gjør at brukerne mine Monero og betaler dem i IOTA. Dette er tilfelle med de fleste IOTA-kraner som ber brukerne om å bryte Monero for IOTA, siden Monero fortsatt er en blockchain og IOTA ikke. Men hva som gjør MioneIOTA annerledes, krever mye mindre arbeid fra brukeren. Det er også en av de best betalte kraneforholdene som er gruvedrift som brukerens system kan tilby. Kranen betaler seg også umiddelbart og har ingen daglig grense for uttak

2. IOTAfaucet

Denne kranen er et eksperimentelt og betaprosjekt som ble opprettet med et mål å utvikle en faktisk kran slik at den kan disponere gratis IOTA-er for distribusjon og også la flere mennesker bli utdannet og kjent med IOTA, dens Tangle-teknologi og hvordan den er annerledes. Å være eksperimentell har kranen noen regler som er litt forskjellige, ettersom hver bruker forventes å ta ut bare de om dagen og motta myntene, må brukeren fylle ut og sende inn skjemaet for forespørsel om uttak. Legg inn hvor brukeren får e-post om instruksjonene

3. IOTAFaucet Reddit

En annen kran som gir brukerne ganske anstendig lønn uten mye arbeid å gjøre. Grensesnittet til nettstedet er superenkelt og veldig enkelt å navigere. Kranen ber brukerne om å legge ut et nytt innlegg med gjeldende setning og motta sine gratis tokens. Hver bruker får seks innlegg per dag. Lønnen fra kranen er ganske anstendig, og for hvert innlegg får brukerne opptil 20 IOTA.

4. IOTA Boombitcoins

Boombitcoins er et av de best betalte nettstedene for IOTA og gir brukerne en sjanse til å trekke mer enn 100 000 IOTA med en utbetaling på mindre enn 12 timer. For å maksimere utbetalingen må en bruker gjøre krav på 100 IOTA 1000 ganger. Kranen krever at brukerne gjør en innsats hvert femte minutt, og holder dermed brukeren ganske opptatt og på tærne hvert femte minutt. Selv med innsats hvert femte minutt, er kranen ganske enkel å bruke, og det navigerer over hele nettstedet.

5. IOTAlottery Reddit

Denne kranen er bygget som et lotteri der alt er avhengig av flaks. Denne loddtrekningen finner sted bare en gang i måneden, og definitivt hvis brukeren liker lotterisystemet og dets spenning rundt det. Den heldige vinneren av dette lotteriet betales i IOTAer som kan byttes, og få penger når som helst brukeren ønsker det. For at en bruker skal delta og få en billett for å delta i lotteriet, må de sette inn 10000 IOTA. Denne kranen anses å være en god investering for risikotakere.

Du vil kanskje også like: Crypto Faucets 101: Is Moon Litecoin the Best Litecoin Kran

Konklusjon

Det er helt klart at IOTA er en mynt som kan bli her en stund, og folk vil jakte på flere og flere kraner som de finner verdt i IOTA. Det er fortsatt vanskelig å finne en ren IOTA-kran, da mynten ikke er minbar, men likevel med all aktiviteten tilknyttet, og så langt brukerne får IOTA, er den ganske bra.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector