Topp Crypto Discord-servere / grupper å følge i 2021

Hvis du er ny på kryptovalutamarkedet, må du ha blitt med i noen få sosiale medier for å prøve få kjernen i denne revolusjonerende teknologien. Twitter, Reddit, Medium og Instagram ser massiv vekst i antall kontoer i 2021 ettersom Bitcoin- og kryptomarkedet fortsetter å sette rekordhøyder. Til tross for Reddits og Twitters innflytelse i å skape store kryptosamfunn, vokser en sosial medieplattform som en favoritt for kryptoentusiaster globalt – DISKORD! 

Enten du ønsker å få noen ekstra handelstips, lære om det siste hotte i markedet, eller lære om teknologien, har Discord crypto trading og diskusjon “servere” alt. Imidlertid er det litt utfordrende å finne – da du trenger en invitasjon. 

Målet med denne artikkelen er å introdusere deg for topp kryptovaluta Discord-servere / grupper som gir et diskusjonsforum og handelssignaler på kryptomarkedet. Nedenfor er 10 av de hotteste og beste Crypto Discord-serverne i 2021 for deg. 

Hva er en Discord Server?

Hvert Discord-fellesskap er organisert i en samling av forskjellige kanaler som utgjør en server. Hver server har sine egne inviterte medlemmer, emner, regler og kanaler. Når du blir med på en server, kan du bidra til en hvilken som helst kanal og diskutere med andre medlemmer som chatter i en bestemt kanal. 

Serverne er fylt med tekstkanaler og talekanaler (hvor du kan tale med andre). Du kan også dele videoer, bilder, internettkoblinger, musikk og mer. Å åpne en server på Discord er gratis. 

Hvordan bruke Crypto Discord-serverne dine effektivt

Mens Discord blir en elskling på sosiale medier for kryptoinvestorer, er det meste av det crypto Discord-grupper er fortsatt ineffektive. Dette har sett de fleste kryptoinvestorene bytte til Telegram for å samhandle med andre kryptofanatikere, til tross for at Discord er langt bedre. 

Her er noen tips for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av din kryptofokuserte Discord-server.

 • Lås tillatelsene dine for å unngå spamming og svindel på Discord-serveren. 
 • Administrer meldingsvarsler for å unngå å varsle hvert medlem av serveren hver gang en melding sendes på en kanal.
 • Sett opp en botvakt for å forhindre at medlemmene blir spammet. Dette kan gjøres ved å sette opp en captcha-kode for å sikre at bare mennesker får tilgang til andre medlemmer av serveren din. 
 • Forsikre deg om at Discord-serveren din har et vennlig grensesnitt og ikke er overfylt. 

Hvordan velge den beste Crypto Discord-serveren / gruppen

Å finne gode crypto-diskservere for deg selv (spesielt hvis du er en førstegangstaker for Discord) kan være en utfordring gitt det store antallet svindelgrupper som oppstår. Nedenfor gir vi en kort liste over hva du bør se på før du blir med på en crypto Discord-server. 

 1. Antall medlemmer på serveren.
 2. Sjekk om serveren har Bot Guards. 
 3. Er plattformen brukervennlig?
 4. Er gruppen interaktiv og respektabel?
 5. Velg mellom betalte og gratis kanaler.
 6. Innholdet du vil konsumere – handelssignaler vs generelle kryptonyheter osv. 

Topp Crypto Discord Groups

Med diskusjonskvaliteter som samsvarer med Twitter og en velorganisert og regulert struktur som ligner Reddit, er Discord en kryptoinvestors drøm. Discord gir deg en sjanse til å jobbe med et interaktivt samfunn og dele en lidenskap for teknologi. 

Nedenfor er en liste over de beste Crypto Discord-kanalene i 2021, du bør bli med for å få handelssignaler og diskutere den økende teknologien. 

NB: Noen av kanalene har spam, ulemper og shills. Gjør din egen forskning før du bruker handelssignaler og informasjon fra disse Discord-gruppene for å ta investeringsbeslutninger.

 • r / Kryptovaluta

crypto Discord-gruppe

En vellykket økning av r / Cryptocurrency på Reddit har født en Discord-server, som bare tillater inviterte. Serveren er en av de største Discord-gruppene som for tiden er i krypto – og tilbyr medlemmene en plattform for å diskutere noe krypto. 

Fra kryptohandel til DeFi, for å gi oppdrett, altcoins, gruvedrift og hvaltransaksjoner – alt kan spørres i r / Cryptocurrency Discord-gruppen. 

Medlemmer: 39.468

Inviter lenke: https://discord.com/invite/8T7aqnZ

 • MEGA Pump – Cryptocurrency Investment Group

crypto Discord-gruppe

MEGA Pump, som navnet på Discord-serveren leser, er en gruppe dedikert til å kjøpe og selge kryptovalutaer i en “pump and dump” -ordning. Denne gruppen gir brukerne en sjanse til å maksimere fortjenesten gjennom handelssignaler og en nyhetskanal for å holde tritt med dagens hendelser i krypto.

Serveren tilbyr også en “Resultat” -side for å holde oversikt over handler som er foreslått i gruppen. Til slutt gir MEGA Pump også et “tilknyttet system” som belønner de som bringer nye investorer til gruppen.  

Medlemmer: 96,483

Invitasjonskobling: https://discord.com/invite/MZ56B8Pwsn

 • I dag presser vi 

I dag

En annen Bitcoin Investment-gruppe på listen. I dag består We Push av fem offentlige kanaler på serveren – # kunngjøringer, # tilknyttet system, # generell chat, # create-inviterer (hvor du kan invitere tilknyttede selskaper til serveren) og # server-guide. Serverguide-kanalen gir deg en guide til de viktigste private, betalte og gratis kanalene på serveren. 

Til tross for at det er en Bitcoin-investeringsgruppe, består Today We Push også av pumpekanaler med forskjellige “in-form” -tegn.

Medlemmer: 45.855

Invitasjonskobling: https://discord.com/invite/EyTDH6bqZg

 • WallStreetBets Crypto Pumps

crypto Discord-gruppe

Hvis du har holdt øye med den siste Gamestock-sagaen, må du ha hørt om WallStreetBets, en Reddit-side dedikert til å trekke detaljistfond og krasje hedgefondsselgere. Reddit-siden suksess har sett en rekke spinoffs spire – WallStreetBets Crypto Pumps som en av de mer fremtredende på Discord. 

Denne Discord-serveren er hovedsakelig en pumpegruppe, der samfunnet bestemmer seg for å kjøpe et token på en børs i et forsøk på å blåse opp prisen og ta fortjeneste. Det tilbyr også en resultatkanal og et tilknyttet program for invitasjoner.  

Medlemmer: 72 854

Invitasjonskobling: https://discord.com/invite/zUtvSwmZH2

 • Big Pump Signal – Bitcoin Investment Group

crypto Discord-gruppe

Big Pump Signal – Bitcoin Investment Group er en av de største kryptofokuserte serverne på Discord. Nesten 250 000 medlemmer bidrar til gruppen – chatter om krypto, diskuterer nye kryptohendelser og kjøper eller selger handelssignaler. 

Daglige “Pump signal” -kanaler blir opprettet som gir deg muligheten til å handle sammen med massen av kryptoentusiaster på Discord-serveren. 

Medlemmer: 248 800

Invitasjonskobling: https://discord.com/invite/UjmYxtDe

 • Cryptex Commonwealth 

crypto Discord-gruppe

Cryptex Commonwealth retter seg mot kryptovalutainvestorer som ser på langsiktige horisonter og er vert for ulike informative diskusjoner. For å bli med må du ha en invitasjonskode, presentere deg for de andre medlemmene og vente i 24 timer på at moderatoren (‘Allen’) skal bekrefte og legge deg til serveren. 

Medlemmer: 9 832 

Invitasjonskobling: https://discord.com/invite/qnZwJDS

 • Elite Crypto-signaler

crypto Discord-gruppe

Som en av de mest organiserte Crypto Discord-gruppene, tilbyr Elite Crypto Signals både gratis og betalte kanaler. Mens serveren har et bredt utvalg av kanaler å velge mellom, fokuserer de mest aktive kanalene på serveren på å kjøpe og selge spådommer og handelssignaler. Slik er alvoret i gruppen at handelsmenn på serveren kjøper og selger “nøyaktige” handelssignaler for opptil $ 30 per signal. 

Serveren er også flott å holde seg flytende med de nåværende hendelsene i kryptomarkedet, dele memes og diskutere dine meninger om prismarkedsaksjonen. 

Medlemmer: 14,340

Invitasjonskobling: https://discord.com/invite/sc6Me8g

 • Knekker krypto

crypto Discord-gruppe

En av de eldste og mest varierte crypto Discord-serverne. Cracking Crypto tilbyr medlemmene et bredt utvalg av informasjon om krypto og diskusjoner om eventuelle kryptobaserte spørsmål. 

Serveren har seks hovedkanaler – langt mer enn noen annen server på denne listen – inkludert introduksjoner, premiuminformasjon for abonnerte investorer, handelsanalysesignaler, generelle fellesskapschatter, kryptoressurser og partnerskap sikret i kryptoøkosystemet. 

Medlemmer: 11,272

Invitasjonskobling: https://discord.com/invite/zJkxzrq

Konklusjon

Etter hvert som markedet raser mot $ 2 billioner, forventes flere mennesker å bli med i kryptovogna, og å finne et nyttig samfunn kan hjelpe dem å vokse raskere inn i dette ville vest-økosystemet. Discord er et flott sted å finne alle svarene dine i krypto, handelssignaler for å tjene penger og nye venner for å dele din kryptokunnskap. 

Ansvarsfraskrivelse Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me