Topp lommebøker som støtter Polkadot

Polkadot (DOT) er en ny generasjon blockchain som er designet med muligheten til å muliggjøre overføring av verdi, data og informasjon på tvers av flere blokkjeder i tillitsfulle økosystemer. Polkadot har en unik multikjede-utvekslings- og oversettelsesarkitektur som gjør det mulig for forskjellige blokkeringer å kommunisere og samle databehandlingsressursene for økt sikkerhet.

Siden den ble grunnlagt i 2016 av Gavin Wood, en medstifter av Ethereum-prosjektet og lanseringen av prosjektet i fjor, har Polkadot vokst til å bli en topp konkurrent i kryptovalutaindustrien. Mynten rangerer blant de 10 største kryptovaluta-prosjektene etter markedsverdi, og det ser ikke ut til å avta da den fortsetter å legge til nye funksjoner. 

For folk vil gjerne ha Polkadot (DOT) tokens i porteføljene sine, så det er ganske mange topplommebøker som støtter Polkadot. Dette innlegget gir en lettlest guide på høyt nivå til de 4 beste Polkadot-lommebøkene.

1. Polkawallet 

Polkawallet er en mobil lommebok designet spesielt for Polkadot-økosystemet, inkludert #Substrate, Laminar, Kusama, Acala og potensielt andre mynter som kjører innfødt på Polkadot. Polkawallet gir tilgang til DOT-tokens på tvers av kjeder, og det hjelper deg også med å administrere tokens mens du også deltar i innsatsen og styringen alt i appen.

Polkawallet er tilgjengelig som en iOS- og Android-app. Det er også en Android APK-fil for mer teknisk kunnskapsrike brukere. Polkawallet er funksjonelt en varm lommebok, men den bruker en unik offline kald signaturmodell som kombinerer enkel tilgang via internett med nettverksisolerte private nøkler som lar deg signere transaksjoner offline med en QR-kode. Det beste er at brukere beholder fullt eierskap av sine private nøkler, og at du aldri trenger å bekymre deg for at Polkadot-tokens blir stjålet, ettersom dine private nøkler ikke blir kompromittert.

Nøkkelegenskaper

En oversikt over aktivainformasjon: du kan enkelt se informasjon om DOT-tokens og vite beløpet som kan overføres, låses, reserveres og bindes på ett øyeblikk

Sømløse overføringer & kvitteringer: du kan enkelt overføre DOT-tokens til hvilken som helst konto i nettverket. Du kan sende ved å bare skrive inn mottakeradressen eller skanne en QR-kode. På samme måte er det like enkelt å motta DOT-tokens, og du kan sjekke om tokens er sendt eller mottatt ved å se sanntidsdataene i kjeden.

Innebygd sosial utvinning: Det kan være ødeleggende å miste tilgangen til kryptolommeboken, siden det ofte er umulig å gjenopprette tapte mynter. Polkawallet har imidlertid et bemerkelsesverdig sosialt gjenopprettingssystem som lar deg bruke en sosial forholdskonto for å gjenopprette tapte lommebøker.

Brukervennlig innsats: Polkawallet har en intuitiv design som gjør det enkelt for brukere, validatorer og nominatorer å delta i konsensusprosessen. Lommeboken inneholder også enkle diagrammer for validatoranalyse og enkle kommandoer for å binde / løsne, endre kontroller, utbetale eller nominere blant andre

2. Polkadot.JS nettleserutvidelse

For folk som ønsker å lagre DOT-tokens på noe annet enn en mobilapp, er nettleserutvidelsen Polkadot.js et anstendig alternativ. Nettleserutvidelsen Polkadot.js er en åpen kildekode-ikke-frihetsberøvende lommebok som hjelper deg med å lagre og få tilgang til informasjon knyttet til DOT-tokens i et Chrome- eller Firefox-nettlesergrensesnitt. 

Å være en nettleserutvidelse trenger du imidlertid ikke å navigere til noe nettsted eller webapp, men det lar deg få tilgang til og administrere Polkadot-kontoene dine når du kommuniserer med DApps i nettleseren, slik at du kan injisere kontoer eller signere bestemte transaksjoner. Det beste er at utvidelsen kan signere transaksjoner uten å avsløre informasjon om din DOT-portefølje til DApps.


 En viktig begrensning for nettleserutvidelsen Polkadot.js er at den ikke har full lommebokfunksjon. Det kan hende at du ikke kan nominere validatorer, delta i innsatsprosessen eller kjøre komplekse kommandoer.

3. Ledger Hardware Lommebøker

Utover å lagre DOT-tokens i mobile lommebøker og bruke nettleserutvidelser, støtter Ledger Wallet nå DOT-tokens for folk som ønsker det ekstra sikkerhetslaget som hardware-lommebøker gir for lagring av kryptovalutaer. Ledger-lommeboken for lagring av DOT-tokens er sannsynligvis den sikreste metoden for lagring av Polkadot, fordi den hjelper deg med å holde tokens i fryselager.. 

Ledger Nano X og Ledger Nano S maskinvareenheter støtter nå installasjonen av Polkadot-appen for å administrere DOT med Polkadot-nettlommeboken. Ledger’s hardware-enheter er hardware lommebøker som lar deg lagre poletter og private nøkler i kaldt lagring på en dedikert enhet som ikke er koblet til Internett.

Du kan installere Polkadot Ledger-appen ved å bruke Ledger Live’s Manager, og du kan bruke hvilken som helst av de kompatible lommebøkene fra tredjeparter til å administrere tokens. Ledger-lommebøkene lar deg også utføre alle slags transaksjoner, stake DOT-tokens og delta i styringsprosessen.

Det viktigste salgsargumentet for å lagre DOT-tokens på Ledger hardware lommebøker er kvaliteten på sikkerhet som den gir som en fryselagringsløsning. men, med stor makt kommer stort ansvar og du bør dra fordel av de mange sikkerhetsfunksjonene og lommebokgjenopprettingsalternativene som Ledger native tilbyr. 

Ledger-lommeboken din har en unik gjenopprettingsfrase som lar deg få tilgang til pengene dine selv om du mister lommeboken. Men hvis du mister gjenopprettingsfrasen, er det praktisk talt umulig å gjenopprette lommebøkene, og alle midlene i lommeboken er tapt for alltid.

4. Fryktløs lommebok 

Fearless Wallet, utviklet av Soramitsu, er en annen flott lommebok for lagring av Polkadot-tokens. Lommeboken er en mobil lommebok som fungerer på både iOS- og Android-plattformene, og den kan potensielt integreres i Polkaswap DEX. Fryktløs lommebok er en ikke-forvarende lommebokapplikasjon som ikke lagrer kontoinformasjonen din hos skaperne. i stedet lagres alle dataene knyttet til Polkadot-tokens med en privat appplass på enheten din.

Fearless Wallet er spesielt designet for å være brukervennlig, mens den fremdeles gir den teknisk kyndige brukeren avanserte funksjoner. Fryktløs Wallet er fortsatt i utvikling, og fremtidige versjoner vil inneholde innsatsfunksjoner, styring, betaling og kredittkortkjøp. 

Egenskaper

Opprette kontoer på tvers av kjeder: Med en fryktløs lommebok kan du opprette kontoer for Polkadot-, Westend- og Kusama-protokoller, så vel som andre kryptovaluta-nettverk som støtter sr25519-, ed25519- og ECDSA-algoritmene. På samme måte kan du importere eldre Polkadot-, Westend- og Kusama-kontoer til din fryktløse lommebok ved hjelp av mnemonic. JSON-fil, eller frøfraser.

Biometrisk autentisering: Fryktløs lommebok er en mobilapp, og den gir deg forbedret sikkerhet som utnytter de innebygde sikkerhetsfunksjonene på enheten din. For eksempel kan du sette opp sekssifrede PIN-koder eller bruke biometrisk autentisering av fingeravtrykk eller ansiktsgjenkjenning.

Dynamisk kontoadministrasjon: Fryktløs lommebok lar deg også lage og administrere flere Polkadot-lommebøker i appen. Du kan opprette flere kontoer, endre navn på dem slik du vil, omorganisere eller fjerne dem. Du kan også eksportere kontoene dine til andre lommebøker med JSON-, mnemonic- eller seed-setninger.

Omfattende lommebokfunksjoner: Fryktløs lommebok gir deg også omfattende lommebokfunksjoner for å se dine totale DOT-saldoer og for å identifisere dine frosne, låste, reserverte, innløselige, bundne og ubegrensede tokens på ett øyeblikk. Du får også se saldoer i både krypto- og fiat-ekvivalenter (USD).

På samme måte kan brukere sende og motta DOT-tokens ved hjelp av kontoadressene sine eller ved hjelp av QR-koder. Brukere kan se sammendrag og detaljert visning av transaksjonshistorikk, og lommeboken viser eksistensiell innskudd for å vise at du ikke ved et uhell gjør ugyldig..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector