Beste handelsplattformer med alternative inntektskilder i 2020

Å velge riktig handelsplattform er vanskelig nok, men å velge den rette som også har alternative inntektsstrømmer som henvisningsprogrammer eller tilknyttede tilbud, er som å finne en nål i en høystakke.

Det er dusinvis på dusinvis av plattformer der ute, så for å bedre begrense søket som kreves og tiden som er nødvendig for å oppdage alle de viktigste fordelene hver plattform har å tilby, har vi satt sammen denne listen over den beste handelsplattformen med alternative inntekter kilder i 2020.

Hver plattform som er inkludert er ikke bare en solid handelsplattform som tilbyr en pålitelig opplevelse, industristandardverktøy, en rekke instrumenter og mer, de kan gi handelsmenn enda mer inntekt ved å kombinere handelsfortjeneste med inntektsstrømmen generert av eventuelle henvisningsprogrammer som tilbys ved hver plattform.

Her er de beste plattformene med tilknyttede eller henvisningsprogrammer i 2020, som kan føre til flere inntektsstrømmer utover handel alene.

IQ-alternativ

IQ-alternativ er en banebrytende handelsplattform for valutaer, aksjer, råvarer og mer, som er like kjent for sin pålitelige handelsopplevelse som for henvisningsprogrammet..

Det er to unike tilbud brukere kan dra nytte av. Den første tilbyr opptil 50% provisjon på alle handelsmenn som refereres til plattformen samlet. Det andre tilbudet tjener bare 40% i stedet, men det bryter hver enkelt handelsmann individuelt, og forhindrer at det kollektive gjennomsnittet hindrer omsetningsvekst.

Det er kjent at begge alternativene genererer en egen inntektsstrøm som ikke involverer handel i seg selv, noe som gjør plattformen desto mer interessant fra et profittpotensialperspektiv.

Binance 

Binance, en populær kryptovalutahandelsplattform som tilbyr spothandel med altcoins, Bitcoin-futures, kryptomarginhandel og det de kaller Friend Commission Kickback.

Brukere kan dele inntektene med de de henviser. Dette gjør at handelsmenn kan byttehandel og tilby et incitament til de i deres sosiale nettverk og personlige krets til å registrere seg på plattformen.

Selve splittelsen er delt opp på 20%, og bryter ned til 10/10 eller 15/5. Videre spiller på vennetemaet, inneholder Binance en rekke måter å enkelt dele henvisningskoblingen med venner, inkludert sosiale nettverksknapper og mer.

Binance belønner videre brukere som har verktøyet deres, Binance Coin. De som har over 500 BNB på Binance vil motta ytterligere 20% for å dele seg mellom vennene sine, og bringe det totale 40% provisjonen og opp til en 20/20 splittelse.

På en måte kan det å holde Binance Coin i seg selv gi handelsmannens inntjening hvis verdien stiger, men verdien kan også synke.


PrimeXBT

Bygget fra grunnen av for fortjeneste, PrimeXBTs henvisningsprogram og CPA-tilbud er nesten like lukrative som handelsverktøyene som tilbys av plattformen som serverer aktive handelsmenn.

Handlere vil tjene seg 20% ​​i provisjon på direkte henvisninger. Imidlertid vil eventuelle nye brukere som henvisning refererer i fremtiden også tjene den opprinnelige henviseren ekstra provisjonsinntekter, og gjør noen få innledende registreringer til et massivt inntektsgenererende nettverk. Topptjenere har allerede over 50 BTC å vise for sin innsats, ifølge en leaderboard på nettstedet.

Et CPA-program tilbys også for profesjonelle markedsførere som eiere av nettsteder, påvirkere og mer. CPA-tilbudet gir utbetalinger fra $ 40 for førstegangsinnskudd, opp til $ 1250 for aktive handelsmenn.

Individuelle priser tilbys også til de mest avanserte partnerne, fra $ 60 hver for partner som har registrert seg over 100+ første gangs innskudd, til $ 80 for partnere med over 200+ førstegangsinnskudd.

Videre tilbys en inntektsdelingsmodell til det profesjonelle handelssamfunnet, slik at partnere kan tjene passiv inntekt med provisjoner på mellom 40% og 70% i løpet av kontoenes levetid..

Huobi Global

Huobi Global  er enda en stor aktør i det globale kryptovalutaområdet med et sterkt rykte og en rekke handelsprodukter. 

Henvisningsprogrammet er et ekstremt greit tilbud: opptil 30% tilbakeslag på alle handler i hele handelsperioden, utbetalt via Huobi-tokens eller USDT.

Mens enkelheten er velkommen, mangler plattformen flere kommisjonsnivåer for de beste partnerne.

Bitfinex

Bitfinex tilbyr provisjoner på opptil 38% når brukere fullfører en rekke betingelser. Første grad tjener brukere 18%, mens andre og tredje låser opp henholdsvis 6% og 2%.

Multiplikatorer kan ytterligere styrke inntektene og legges til når brukere passerer hvert nivå av KYC-bekreftelse, kobler sine sosiale mediekontoer, eller har en konto på plattformen med beholdning av UNES SED LEO, plattformens verktøytegn. Imidlertid kan de som setter pris på personvernet deres, kanskje unngå det.

I likhet med Binance kan symbolet i seg selv gi inntjening, men tilbakegang er også mulig og må vurderes når du holder eiendelen.

eToro

Etter å ha lest gjennom Bitfinexs forvirrende kommisjonstruktur, er enkelheten i eToro kan komme som et pust av frisk luft.

eToro tilbyr en kutt og tørr provisjon på $ 50 for hvert påmelding som blir brakt til plattformen. Ikke bare det, men plattformen vil også tilby $ 50 til den nye brukeren, slik at den første brukeren markedsfører gratis $ 50 til venner og familie for å oppfordre dem til å registrere seg.

Dette gjør det lett å selge inntekter på eToro fordi du ganske enkelt kan tilby gratis $ 50 til alle interesserte, sammen med henvisningskoblingen. Du tjener $ 50, og det vil de også gjøre, det er vinn-vinn.

OKEx

eToro er lett å selge, men OKEx, ikke så mye. Hvis du har et omfattende nettverk av tradere med høy formue, kan du tjene penger på plattformens henvisningsprogram, men ellers kan det være en kamp for å komme i gang med å tjene.

OKEx har to forskjellige nivåer, hvor det andre blir låst opp etter å ha oppfylt visse betingelser.

Det første nivået krever eventuelle henvisninger for å bestå KYC-prosessen og handle mer enn $ 16 000 transaksjoner i løpet av 180 dager etter registrering. Etter at den henviste brukeren har fullført trinnene som kreves, tjener henviseren $ 10 i USDT.

Det andre nivået blir først låst opp etter at totalt ti på nivå 1 er fullført. Det nye oppsettet betaler 30% provisjon på hver henvisning. Henvisninger må oppfylle de samme betingelser som nivå 1 for å telle. Fangsten er skjønt at inntektene er begrenset til bare $ 100 per uke, noe som ikke er mye for å bringe over $ 160 000 til plattformen de første seks månedene etter påmelding..

BitMEX

Som eToro, BitMEX  er ofte et enkelt salg fordi det lar brukerne nå ut til andre med et tilbud om egen hånd: nedsatt handel med 10% for hele de første seks månedene av handel der etter å ha registrert seg via en henvisningslink.

Kombiner det med plattformens popularitet, og du har oppskriften på raske påmeldinger. Det eneste problemet er at henviste brukere må registrere seg i hast, ettersom henvisningen ikke teller med mindre de registrerer seg i løpet av de første sju dagene etter at de har klikket på lenken.

Priser går opp til 20% og krever over 10.000 BTC i omsetning for å oppnå. En mer fornuftig 1000 BTC til 10 000 BTC er bare 15%, og det laveste nivået tilbyr bare 10% provisjon for alt under 1000 BTC.

Oppsummering av alt: Hvilken plattform som gir mest inntektspotensial?

Den beste plattformen for å generere samlede inntekter er også handelsplattformen som tilbyr de beste verktøyene, den mest pålitelige opplevelsen, de fleste eiendeler og de beste funksjonene – med blant de mest tiltalende funksjonene er alternative inntektsstrømmer gjennom henvisningsprogrammer og CPA-tilbud.

Denne listen viser en rekke tilbud som er tilgjengelige for handelsmenn, og gir en viss retning som kan være riktig for deg. Til slutt, å velge den plattformen som best passer dine unike individuelle behov, er det som gjør deg mest vellykket.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector