Kan New Age desentraliserte børser avslutte overlegenhet ved sentraliserte børser?

Kryptovalutaer og blokkjeder anses å være verktøyene som kan bidra til å desentralisere verden og gjøre den pålitelig. En tillitsløs verden er en der det ikke er noen avhengighet av sentraliserte banker eller myndigheter. Når sentraliserte børser og myndigheter er bransjens største og viktigste bestanddel, må denne tillitsløse verden komme snart. Tradisjonelle kryptokursutvekslinger har ikke skapt tillit og en følelse av sikkerhet blant brukerne. Situasjonen med sentraliserte utvekslinger har vært slik at Vitalik Buterin – medstifter av Ethereum – hadde kritisert dem for å “brenne i helvete”.

Problemer med sentralisert utveksling 

Sentraliserte børser eier for tiden topplassene i kryptoverdenen. Selv om disse kryptobørsene håndterer desentraliserte digitale eiendeler, står de fleste av disse børsene overfor de samme problemene som andre sentraliserte børser som handler med finansielle instrumenter. På grunn av ungdomsårene har til og med sentraliserte utvekslinger faktisk en god del av problemene. Nesten alle børser som opererer i kryptorommet har ikke gitt komfort til den næringsdrivende eller investor, og har mislyktes på følgende parametere:

  • Personlige dokumenter: Sentraliserte utvekslinger krever ofte personlig informasjon og bevis på identitet (IE: pass, selfie), for å sette inn eller ta ut på plattformen deres.
  • Sikkerhet: De fleste sentraliserte sentraler har en enkelt server eller et enkelt inngangspunkt som gjør det enkelt for hackere å angripe og plyndre de digitale eiendelene som er tilstede i de varme lommebøkene til disse sentralene. Eventuell sikkerhet bortfaller og børsen mister alle eiendelene.
  • Høye handelsavgifter: Mange kjente kryptobørser koster mellom 0,25% og 3% i avgifter, som er mye høyere sammenlignet med DEXer.
  • Tillit: Akkurat som andre sentraliserte virksomheter, drives sentraliserte børser også av enkeltpersoner som har lett tilgang til data og som kan manipulere sine innspill til et gitt tidspunkt. Derfor er det vanskelig for en sentral sentral å utvikle tilliten blant brukerne

Selv om dette bare er noen få problemer, har det vært en rekke forklaringer på hvorfor dagens forretningsmodeller for mange børser ikke virker som sanne børser, men mer som ForEx som Travelex. Siden disse sentrene bare fyller ut hull, vil de for øyeblikket enkelt byttes ut når det er en virkelig sentral som vil trives med overlegen teknologi, hastighet og distribusjon.

Interplanetar Crypto Token Exchange (ICTE.io) – En spillveksler

For å forstå problemene som eksisterer i bransjen i dag, kom grunnleggerne av ICTE sammen for å skape et desentralisert og distribuert utvekslingsnettverk som gir brukerne tilgang til global likviditet. De opprettet en prosedyre for å gjøre alt dette med en 10-minutters automatisert tjeneste som gir brukerne deres utvekslingsteknologi og et lett tilpassbart nettsted og mobilapp.

ICTE har en ganske enkel modell: for å samle inn likviditet, har ICTE delt sine børser i forskjellige typer, som Alpha-børser og satellittbørser. Alpha er store, regionale, børser og er direkte partnere til ICTE. Satellittbørser er mindre sentraler som, som medlemmer av de større sentralene, vil være vert for ICTE Alphas. I henhold til denne modellen vil Alphas være ansvarlig for å administrere satellittbørser (deres bassengmedlemmer).

Alphas oppsummerer medlemmets produksjon og får rabatter for deres bidrag som de distribuerer til medlemmene basert på ytelse. ICTE vil tillate å oppsummere resultatene fra medlemmene og få rabatter for deres bidrag som de distribuerer til medlemmene basert på ytelse.

ICTE planlegger å fylle ut det eksisterende gapet i dagens børser og differensiere seg på grunnlag av:

  • Plattformhastighet: ICTE planlegger å introdusere lav latensbehandling av globale bestillinger ved hjelp av en proprietær blanding av sitt eget interne meldingssystem, cloud computing-teknologi og blockchain-arkitektur som muliggjør samsvar mellom globale valutanoder på ICTE-plattformen – en plattform mye raskere enn i dag eksisterende kryptobørser.
  • Overlegen sikkerhet: ICTE planlegger å holde utvekslingsdataene svært konfidensielle – selv borte fra eget personale – så det er ingen forstyrrelser i utvekslingsoperasjonene og dataene. Børsen har distribuert et meget profesjonelt sikkerhetsteam som kontinuerlig tester mot hackingsforsøkene.
  • Høy likviditet: ICTE har jobbet med å skape et økosystem med børser som driver en enkelt og global likviditetsbok. Med flere børser som kommuniserer og deler likviditetsbehov, vil ICTE kunne gi de beste prisene og samle den beste likviditeten for hver deltaker..
  • Varetekt: ICTE er bygget for å håndtere multi-blockchain-matching, peer-to-peer-lommebokhandel og handel i navnet til en depot eller Prime Brokers. ICTE støtter flere ordretyper og algoritmisk og institusjonell handel.
  • Økonomisk: ICTE tar en liten brøkdel av avgiftene som de fleste sentralbørser tar i dag.

ICTE treffer markedene med en overlegen veikart og noen viktige egenskaper som skiller dem fra konkurrentene. Hvis ICTE er i stand til å gjennomføre det de planlegger, kan det hente et stort marked fra ledende sentraliserte børser og skape et virkelig pålitelig økosystem som er raskt, sikkert, flytende og svært økonomisk..

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector