Bitclave ICO gjennomgang og analyse

Bitclave – 0,041356 USD (-5,60%), 0,00000429 BTC (-4,32%), 0,00004863 ETH (-6,47%)

Prosjektdetaljer 

 • ICO startdato | 29-11-2017
 • ICO sluttdato | 29-11-2017
 • Aksepterte valutaer | Bitcoin, Ethereum
 • Jurisdiksjon for selskapets innlemmelse | Kontor i Mount-view, California, USA. Bitclave er registrert som en juridisk enhet under Singapore lovgivning.
 • Prosjekt Type | Desentralisert søkeøkosystem

Bitclave ICO gjennomgang

Hva er Bitclave?

“Bitclave er en oppstart som fokuserer på å skape neste generasjon desentralisert søk drevet av personvernet og sikkerheten til blockchain-teknologien. Ved å fjerne mellommennene i det digitale reklameøkosystemet, gir Bitclave brukeren kontroll over dataene sine og kobler dem direkte til virksomheten de ser etterr. ” – Bitclave-teamet

 • I lekmannens ord | Bitclave er et desentralisert søkesystem, som har blitt overlagt for å beskytte personvernet til personopplysninger og verk. Personvernpolitikken til det samme fungerer også på å etablere og opprettholde en ny standard for tjenesteleverandører og forbrukersamarbeid.

Dette er imidlertid ikke alt dette prosjektet planlegger å tilby, da ‘Bitclave active search ecosystem’ (BASE) tillater publisister, varemerkeeier og operatør å samle inn kompensasjon fra aktuelle letebrudd, uten meglere.

Bitclave ICO-parametereBitclave ICO-parametere

Markeds- og bransjegjennomgang

vi er alle klar over det faktum at online markedsføring og markedsføring ikke garanterer noe salg.

Likevel er det samme fremdeles spesifisert som en dominerende del av kampanjen. Når alt kommer til alt, lokker det samme sannsynlige kundeleser, og det er målet tjenesteleverandører og produsenter bruker mynt i utviklingen av online annonseringsformasjoner, demonstrasjon, visninger og klikk.

Kort sagt mens online annonseringsmarked har nådd en score på $ 550 milliarder dollar, er det samme ennå ikke oppført under delen om effektiv og effektiv.

I denne situasjonen, Bitclave med BASE har planer om å treffe markedet med et annet synspunkt helt. Bitclave aktivt søkeøkosystem er i stand til å lagre og administrere et stort volum informasjon, det også med små detaljer.

Teamet planlegger imidlertid ikke å selge disse dataene til store arrangører, men de er fast bestemt på å distribuere dem til forbrukerne ved hjelp av desentralisert blockchain-teknologi..

Produktanmeldelsen

Bitclave forbrukerregistre og data er beskyttet mot hackere, og utvilsomt kan forbrukere regulere utøvelsen av deres private data med blockchain-kontrakter..

 • Beskyttet mot voldgiftsdommere (meditatorer) | Bitclave-prosjektet er basert på Ethereum blockchain-plattform som støtter det samme for å sikre at forbrukernes personlige data og deres ID er beskyttet mot mellommenn.
 • Token bruk | Hovedformålet med ‘Forbrukeraktivitetstoken‘Også kjent som’ CAT ‘, vil være et bidrag til å administrere BASE-foretak. Med enklere ord ville tokenholdere være bedriftseiere og enkeltpersoner. I utgangspunktet vil ‘CAT’ brukes som betalingsressurs for informasjon, tjenester og varer i økosystemet.

 Styrker i prosjektet 

 • Bitclave-prosjektgruppen planlegger å jobbe med en ubegrenset sølepytt av mulige brukere, inkludert kjøpere og leverandører..
 • For å lykkes med ethvert prosjekt, er det viktig at teamet som jobber med det omfavner både erfaring og kompetanse på samme grunnlag. Med erfaring fra å jobbe i store selskaper, omfavner 20 fagpersoner fra Bitclave-prosjektet omfattende erfaring og kunnskap innen datasikkerhet, betalingssystem og IT.
 • BASE-søkemotoren er i testfasen. Andre produkt-alfaversjon kalt Match ICO er klar for prøve (matchico.com)

Svakheter ved prosjektet

 • Ingen utviklingsplan eller lanseringsdato i veikartet
 • Ingen erstatning hvis arbeid på dette podiet ville være så enkelt og effektivt som på Google, kort sagt, mulig nettverksdimensjon er usikker.


Hvitbokomtale

Det være seg å finne tekniske funksjoner på plattformen, selger-kjøper-samarbeid eller forklaring på hovedbok, med all nødvendig informasjon hvitt papir ble levert til publikum i god tid før ICO ble planlagt. Videre, med det samme, ble det også lagt til en beskrivelse av søkemotormarkedet med søkeinteraksjon med selger.

Teamanmeldelse

Teamet ble grunnlagt i 2016 og kom sammen med en visjon om å gjenoppbygge forbindelsen mellom bedrifter og kunder basert på tillit og gjennomsiktighet i smarte kontrakter..

Helt fra starten har Bitclave-teamet trodd at internettverdenen kan gjøres til et mer lovende sted hvis bare skjulte annonsenettverk blir forvandlet og hevet til en bevegelsesdrevet souk der klientene og varemerker, like, tar del i verdiskapingen mens utviklingsuttrykkende tilknytning knytter høyder og anskaffelser.

Med 20 ingeniører er det også rådgivere som er klare til å tjene med ekspertråd innen betalingssystem, personvern og blockchain-teknologi. Med få ansatte som jobber i Russland, jobber de fleste teammedlemmer fra prosjektet fra San Francisco og California.

Teammedlemmets komplette profil kan sjekkes ut på LinkedIn, med Bitclave oppført som deres nåværende arbeidsplass.

Bitclave ICO gjennomgangBitclave ICO Team

Alex Bessonov (administrerende direktør) – med mer enn 20 års erfaring innen sikkerhet, personvern og blockchain-industrien, jobbet Alex med LG elektronikk som sikkerhetsavdelingsleder.

Patrick Tague (CTO) – med en akademisk grad i ECE (elektroteknikk og datateknikk) fra Carnegie Mellon University, har Patrick ekspertise innen mobil integrert og trådløs sikkerhet.

Emmanuel Owusu (sjefarkitekt) – kandidat i vitenskap fra Carnegie Mellon University.

Vasily Trofimchuk (prosjektleder) – med ekspertise innen reklame, spillteori, blockchain-teknologi og ledelse, har Vasily MBA-grad med programvareutvikling mastergrad. Han er også skaperen av Astra studioplattform.

Yan Michalevsky (sikkerhetsarkitekt) – Mens han er gründer og Stanford-universitetskandidat for vitenskap, har han ekspertise innen datasystem og støtte til personvernprogrammering.

Andrey Shashlov (kjerneutvikler) – Andre entreprenør, innovatør og entusiast av blockchain-teknologi, og er en full stack-utvikler, som for tiden fokuserer på Android og iOS.

Vi tar på oss prosjektet

Å tjene som en løsning på et problem er ett aspekt, men å sørge for at brukeren er i stand til å forstå det samme og smøre egenskapene er helt annerledes. Bitclave-teamet jobber ganske hardt for å sikre at ikke bare folk som er teknisk kunnskapsrike, forstår hva som skjer i Kryptovaluta verden, men alle må ha kunnskap om det samme.

Bitclave ICO gjennomgangBitclave ICO gjennomgang

Gjennomsnittlig vurdering: 8.5 / 10

Vil at vi skal gjennomgå ICO, send oss ​​en e-post på [e-postbeskyttet]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector