Hvordan knekke den neste store ICO-investeringsmuligheten?

ICO er et av de heteste temaene i markedet og en favoritt blant kryptoinvestorene, og er en unik desentralisert innsamlingsmetode som er sentrert rundt kryptovalutaer. En populær kapitalkilde for oppstartsselskaper, i ICO, er en del av crowdfunded-kryptovalutaen forhåndsallokert til investorene i tokenform i bytte mot andre kryptovalutaer.

Det første token-salget (ICO) ble avholdt i juli 2013 av Mastercoin. Nylig, i 2017, fikk ICO-er popularitet så mye at omtrent 6 milliarder dollar ble samlet inn via ICO-er bare det året.

Teamet vårt har utarbeidet en liste over KPI-er som du kan bruke før du bestemmer deg for din neste ICO-investering.

7 spørsmål du må svare på før du kommer til avgjørelsen fra ICO Investment?

  • Hvitt papir

Spørsmål: Hva er prosjektet? Hva er symbolstrukturen?

Et viktig dokument som beskriver formålet med prosjektet. Les grundig gjennom dette dokumentet som kan gi deg en overbevisende forklaring på hvorfor dette prosjektet må opprettes, formålet det vil tjene og hvordan det skal stimulere deltakerne..

Ting å se i en hvit papir:

Når du går gjennom papirboken, må du se etter formålet med symbolet i den forstand om det er et verktøy eller et sikkerhetsmerke. Verktøytokener representerer din fremtidige tilgang til selskapets produkt eller tjeneste. I tilfelle et token henter verdien fra en omsettelig eiendel, er det et sikkerhetstoken og underlagt reglene for føderale verdipapirer.

Token mekanikk som vil gi deg beskjed om antall poletter som vil være til salgs, soft cap, hard cap, hvor mye som blir brent senere og hvor mye som vil bli distribuert blant teamet.

Bruk av samlet fond som i hvor mye som skal gå i markedsavdelingen eller vil bli brukt til den faktiske produktutviklingen, i utgangspunktet bør den ha riktig fordeling av midlene gitt i dokumentet.

  • Lagprofil

Hvem er menneskene bak dette prosjektet?

Få forståelse for lederteamets bakgrunn. For eksempel, hvis produktets fokus er på biokjemi, må det være personer i teamet som er spesialister på dette feltet. Videre, se på profilene deres på LinkedIn, Twitter og Medium kontoer for å se om de er falske eller ekte. Hvis det er lite informasjon tilgjengelig eller det er vanskelig å finne, er det et negativt tegn.

  • Forretningsmodell

Hvordan vil investorene tjene på prosjektet?

Se etter avkastningen som ICO-prosjektet tilbyr. Return on Investment (ROI) måler i utgangspunktet fortjeneste eller tap generering av en investering i forhold til det investerte beløpet. Å vite om avkastningen gir deg hvor mye penger du kan tjene på investeringen i fremtiden.

  • Samfunnsaksept

Er folk spesielt utviklere begeistret for disse prosjektene?


Det er viktig at prosjektet er i et åpent samfunn som Telegram eller Slack, slik at investorer kan få sine spørsmål ryddet. Se på størrelsen på samfunnet deres, har det nylig blitt satt opp og aktiviteten det er involvert i. Det bør ha tilstedeværelse på en rekke andre kilder, så som Facebook, Twitter, Reddit osv..

  • Prototype & Produkt

Hva er prosjektfasen?

Det er viktig at en ICO allerede har en prototype tilgjengelig, eller at teamet jobber med den. Du trenger noe å stole på før du investerer i en ICO. Det gir deg i utgangspunktet en ide om hva slags ICO vil være, og enda viktigere, prosjektet vil ha noe å være støttet av. Det viser at teamet ikke bare har kommet på en ide, men har gjort fremskritt med det.

  • Støtteteknologi

Hva er plattformen for token?

Er prosjektet basert på bitcoin eller Ethereum-plattform? Hva er grunnen til at du velger en bestemt plattform? Dette er noen av de viktige spørsmålene som må besvares. En pålitelig plattform betyr at du har noe å støtte deg på og stole på dens autentisitet.

  • Problemstilling

Hvilket problem i den virkelige verden løser dette prosjektet?

Løser prosjektet en slags problem, eller er det basert på noens innfall? Vanligvis har et prosjekt sin problemstilling definert og gitt, men hvis du ikke finner problemet det gir løsningen på, er det på tide å bli mistenksom..  

ICO er et av de mest populære og mest innbringende alternativene i dagens marked, noe som garanterer investorers oppmerksomhet. Bare vær sikker på at du husker disse punktene mens du utfører riktig forskning for å tjene penger på dette alternativet.

Så når du er overbevist om disse spørsmålene, tror vi at du er veldig til å knekke din neste store fortjeneste ICO. Følg med for vår neste artikkel om verktøy for ICO.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector