Cryptocurrency Market trenger radikal endring av paradigme for å overleve – Norbert Goffa, administrerende leder for ILCoin

Norbert Goffa snakker i detalj om utviklingen i kryptovaluta- og blockchain-industrien og deler sin mening om hvordan man kan lykkes i det nye miljøet.

ILCoin er en kryptovaluta som eksisterer siden 2015, men den harde gaffelen som skjedde i begynnelsen av 2019, viste seg å være transformerende for prosjektet. ILCoins team av utviklere har fullstendig omarbeidet strukturen til den eksisterende blockchain og omskrevet koden, noe som resulterte i utviklingen av en unik kvantebestandig C2P-protokoll (Command Chain Protocol). De innovative teknologiene tillot å sikre et høyt nivå av myntenes sikkerhet.

Nylig satte vi oss ned med Norbert Goffa, prosjektleder, og snakket om transformative prosesser som foregår i bransjen og hvordan ILCoin-prosjektet posisjonerer seg i det nye miljøet..

1) Du posisjonerer ILCoin som et prosjekt som forfølger overlegen teknologi, i motsetning til så mange prosjekter som setter markedsføring og flotte whitepapers over riktig teknologisk grunnlag. Tror du at etter hvert som ILCoins aksept vokser, kan det bli et eksempel for andre prosjekter å følge? Hvis du følger ideologien din, kan industrien utvikle seg raskere?

Siden ICO-boom i 2017 har skriving av papirer vært en egen virksomhet. Riktignok har mange prosjekter vært mer fokusert på å markedsføre sine prosjekter enn å skape reell verdi for brukerne. Ettersom industrien for det meste forblir uregulert, er det enkelt å bruke tokeniseringsideen til å love noe uten å ha et solid teknologisk fundament eller til og med en reell brukssak bak prosjektet ditt..

Dette er imidlertid en kortsiktig tilnærming og en vei til ingensteds. I 2017 ble markedet veldig utvannet, da mange ICO-prosjekter hadde fundraising som hovedmål og ikke ga noen teknologisk fremgang. Følgelig resulterte det i mange exit-svindel og kaster et dårlig lys på bransjen.

Imidlertid er disse tidene med sprøytenarkoman borte. Ettersom markedet har blitt mer modent, er det ikke lenger nok til å gjøre store krav og bygge en blockchain for å ha en blockchain. For å overleve og lykkes i det lange løp, må du bevise den teknologiske verdien av prosjektet. Slik sett tror jeg at vi kan være et utmerket eksempel for andre.

2) Hva er etter din mening nødvendig for at et blockchain-prosjekt skal oppnå suksess? Er solid teknologisk base nok, eller krever det tross alt noe annet?

Visst nok er det vanskelig å forvente at et blockchain-prosjekt vil oppnå suksess uten en robust teknologisk base. På dette stadiet la mange desentraliserte prosjekter vekt på funksjonen “enkel å bruke”, som er logisk og forretningsmessig. Å være brukervennlig er imidlertid ikke nok for at et prosjekt skal overleve og gi verdi. Vi må løse de potensielle problemene og problemene med datalagring, sortere sikkerhetsproblemer og svare på grunnleggende spørsmål angående teknologirustabilitet.

Fra dette perspektivet trenger vi en ny generasjon kryptovalutaer hvor teknologien fungerer som et fundament, som skaper en reell verdi med fokus på brukernes sikkerhet og systemets bærekraft..

3) Med tanke på uroen som kryptosamfunnet har vært gjennom på grunn av det nylige bjørnemarkedet, er det ikke en overdrivelse å si at mange mennesker har mistet troen på krypto og blockchain. Eller ble i det minste veldig skeptisk til dem – tror du at en endring i tilnærming til bærekraftig og pålitelig teknologi ville være nok til å gjenvinne tilliten deres?

Ja. Som jeg har nevnt tidligere, må vi endre perspektivet og tilnærmingen til hva vi utvikler og hvordan vi gjør det. Kryptomarkedet trenger teknologier som gjør det mulig å oppdage blockchain-funksjoner og dermed gi verdi til hverdagsbrukere.

Jeg tror at vi har kommet oss over den “naive” fasen, mens bjørnemarkedet i 2018 var en nødvendig fase for å gå inn i en mer moden tilstand, med visse leksjoner å lære. Gryende teknologi og et lavt nivå av forståelse av hvordan den fungerer, førte til hypen og tillot mange svindel og hackingangrep. Naturligvis eroderte de tilliten til krypto og blockchain generelt. For å gjenopprette det, må vi fokusere på reelle verdier av DLT-teknologier og bringe dem frem i lyset.

Problemet er at de fleste av de nåværende applikasjonene ikke er en del av blockchain-teknologien; de kobler bare til det. TX opererer på blockchain-teknologi, men ingenting annet gjør det. Problemet med datalagring bør løses, og samtidig må sikkerheten også forbedres.


4) Din posisjon er basert på det faktum at teknologier skal være grunnlaget for hvilken som helst kryptovaluta – men samtidig velger mange til fordel for de kryptovalutaene som ikke har noe annet enn kompetent PR og markedsføring. Og de har det bra. Hvorfor har du valgt en annen, en vanskeligere vei?

Å være i salgsbransjen i mer enn 15 år, er jeg klar over alle triks og manipulasjonsverktøy. Så jeg kan med sikkerhet si at prosjektene som ikke har noen gyldig teknologi, ingen reell verdi bak seg og som bare er avhengige av PR- og markedsføringsverktøy, begår svindel. I utgangspunktet selger de deg mye ingenting.

Kryptomarkedet har allerede kommet over “læringsfasen”, noe som betyr at disse taktikkene kanskje ikke fungerer like bra som tidligere. Når vi snakker om fremtredende prosjekter med svakt teknisk grunnlag, kan jeg si at det er mye lettere å markedsføre deg selv og høste fordelene av tillit med høy markedsverdi. Denne tilnærmingen har imidlertid begrensninger og lønner seg ikke i det lange løp. Jeg vil ikke komme over som for arrogant, men etter min mening må noen topp-10 kryptovalutaer vise mer seriøse og tiltalende resultater enn det vi opplevde de to foregående årene.

5) Fortell oss kort om C2P-teknologien din og størrelsen på blokken din – hvordan klarte du å oppnå en kapasitet på 25 megabyte og sikre sikkerhet?

Det er et godt spørsmål for utviklerne våre. En terskel på 25 MB var imidlertid ikke så utfordrende. Dessuten er det ikke lenger vår beste prestasjon, ettersom vi liker å være to skritt foran det vi viser. Jeg ønsker ikke å komme inn i detaljene på dette stadiet, men jeg håper at ordene mine snart vil få æren.

En kvantebestandig C2P-protokoll er en milepæl på markedet og en innovasjon fra ILCoin-teamet som vi er stolte av. C2P er et flerlagssystem basert på forskjellige nodefunksjoner og to-nivå system med digitale signaturer. Den er i stand til å eliminere ondsinnede angrep, og veldig snart vil vi kunne bevise det med en sertifisering. I utgangspunktet har vi med C2P opprettet et nytt fundament for blockchain-operasjoner.

6) Hva er utsiktene for blockchain? Hvordan blir det om 5 eller 10 år? Fortell oss din mening. Hvem vil forbli på markedet? De sterke spillerne?

Dette spørsmålet fortjener en egen samtale. Imidlertid, etter min mening, vil blockchain-brukstilfellene vise seg å være transformerende og bringe de viktigste teknologiske utfordringene i vår tid.

Siden blockchain er i stand til historisk å lagre alle hendelser, kan det skape et nytt verdiperspektiv på økonomiske og finansielle felt. Imidlertid kommer det med dobbelt ansvar, og konsekvensene er uforutsigbare. Den desentraliserte tilnærmingen vil fungere til den blir misbrukt. Jeg tror at den nåværende tilnærmingen vil gjennomgå radikale endringer. Nå er blockchain-markedet i sin “opprørske ungdomsfase”, og det meste vi kan gjøre er å lære leksjonene og gå videre til en mer moden tilstand.

7) Når du prøver å endre spillereglene i markedet, blir du ikke skremt? Føler du deg ikke redd for konkurrenter som satser på å replikere eksisterende løsninger?

ILCoins team av utviklere har skapt en innovasjon som er i stand til å bringe en potensiell paradigmeendring til markedet. Våre teknologiske gjennombrudd – C2P og 25 MB blokkstørrelse – er bare begynnelsen. Imidlertid ønsker vi ikke å konkurrere med noen, siden vårt primære mål er å leve opp til våre egne forventninger og fremme blockchain- og kryptovalutamarkedet for å utvikle seg til en integrert helhet til fordelene for brukerne.

Vi vil gjerne se andre prosjekter som følger vår ledelse og fokuserer på teknologi som gir reell verdi ved å løse de presserende problemene i bransjen. På slutten av dagen vil brukerne ta sine valg.

8) Hackangrep har vært et reelt problem for bransjen. Mange cybertyverier og sikkerhetsbrudd miskrediterte mange blockchain- og kryptokurrencyprosjekter og ødela tilliten til teknologien. Tror du at teknologien din kan bli en løsning?

Hacking er et veldig presserende spørsmål som i stor grad har blitt neglisjert av det overveldende flertallet av prosjektene, til og med de mest fremtredende. Svært få – om noen – topp kryptovalutaer har i det minste en grunnleggende løsning for å beskytte systemet mot ondsinnede angrep, mens desentralisering innebærer at medlemmene i samfunnet vil dele ansvaret.

Egentlig er det et viktig spørsmål som kan avgjøre fremtiden for kryptovalutaer i det lange løp. ILCoin er forpliktet til å bygge et økosystem med høyt sikkerhetsnivå, motstandsdyktig mot 51 prosent angrep og andre hyppige problemer, inkludert en trussel om kvanteberegning.

9) Regulatorer over hele verden er fortsatt skeptiske til kryptovalutaer og blockchain-teknologier. Noen land har benyttet seg av en restriktiv tilnærming, mens andre tar adoptert vent-og-se-tilnærming og behandler problemene fra sak til sak-basis. Tror du at den teknologiske verdien som ILCoin gir, vil være i stand til å bryte isen med myndighetene og regulatorene?

Den kritiske regulatoriske tilnærmingen er ganske forståelig som lav gjennomsiktighet, og et lavt sikkerhetsnivå gjør bransjen sårbar for sikkerhetsbrudd og alle slags manipulasjoner. Perioden med ICO-boom i 2017 og 2018 førte til mange dødfødte prosjekter og resulterte i mistillit som tvang regulatorer til å slå ned på bransjen.

På grunn av dårlig rykte har det vært stadig mer utfordrende for solide prosjekter å komme inn på markedet og tjene tillit fra både investorer og regulatorer. Dette kan gjøres ved å sikre mer gjennomsiktighet og tilby en reell spillendringsverdi for brukere, noe som ikke er oppnåelig uten en robust teknologi som løser problemene med de eksisterende blokkjedene. Så snart nye prosjekter med en slik teknologifokusert tilnærming begynner å fremstå som i motsetning til PR og markedsføring, vil regulatorenes holdning begynne å endre seg.

10) Hva er planene dine for fremtiden? Har du allerede nådd målene dine når det gjelder teknologiutvikling, eller har du flere ideer å praktisere? Del planene dine med oss, vær så snill.

Egentlig er et prosjekt som ikke har flere utviklingsmål et dødt prosjekt. For å sikre langsiktig suksess og overleve i et svært konkurransedyktig miljø, må du gå videre og skape noe nytt og spennende. Når du har bestemt deg for at du kan hvile på laurbærene, vil nye, mer ambisiøse og innovative prosjekter dukke opp ut av luften og etterlate deg.

Jeg vil ikke gå i detaljer på dette stadiet, men vi har mange spennende funksjoner som blir utviklet akkurat nå mens vi snakker. Jeg håper at vi kan teste dem ganske snart. Kildekoden vår er tilgjengelig i GitHub, hvor enhver programvareingeniør kan undersøke den og legge igjen sine kommentarer. Dette hjelper oss med å oppdage feil før de blir problemer. Vi planlegger også å ansette uavhengige revisorer og cybersikkerhetseksperter for å eliminere potensielle sårbarheter. Med andre ord prøver vi å bygge videre på vårt sikkerhetsfokuserte konsept og gjøre ILCoin enda mer pålitelig og hackresistent.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map