Eksklusivt intervju med medstifter av den ledende leverandøren av blockchain-teknologiløsninger, ChainUP EXUP

Hailong Duan medstifter av EXUP, ChainUP Financial Derivatives Med mange års erfaring innen internettfinansiering ledet Duan en gang et team i et kjent betalingsselskap for å oppnå en milliard yuan i årlig ytelse. Han er for tiden medstifter av EXUP, med fokus på utvikling av blockchain finansielle derivater.

I et eksklusivt intervju med Hailong Duan, medstifter av EXUP, ChainUP Financial Derivatives, en ledende leverandør av blockchain-løsninger, forklarte han hvordan de var i stand til å tilby hack-proof børser og hvordan han ser det asiatiske markedet som et av de mest fremtredende bidragsyter til blockchain / cryptocurrency økosystemet.

  1. Kan du kort introdusere ChainUP for seerne våre og hvordan du bidrar til kryptoøkosystemet?

Ja, selvfølgelig. Grunnlagt i september 2017, ChainUP er en leverandør av blockchain-teknologiløsninger og eier åtte velutviklede produktlinjer. De inkluderer digital valutahandel, lommebok, situasjonsbevissthet, offentlig kjede og konsortium blockchain, gruvebasseng, blockchain cloud media, likviditet, megler. Vi har konstruert en industriell lukket sløyfe fra teknologitjeneste til trafikk og trafikk kommersialisering. 

I løpet av de siste 2 årene har vi betjent 300+ bytteklienter, 100+ digitale lommeboklienter, 150+ likviditetstjenesteklienter, inkludert 50+ millioner brukere i over 20 land fra Asia, Europa, Amerika og Oseania. 

Teammedlemmene bak ChainUP har jobbet i topp blockchain eller internettbedrifter og institusjoner innen teknologisk utvikling og driftsledelse, og har stor erfaring i blockchain-bransjen. Vår grunnlegger Zhong Gengfa fungerte tidligere som teknisk direktør for Baidu SNS Division, og grunnla sitt tekniske team; også fungerte han som CTO på Kinas velkjente P2P-bilutleieplattform, START.

Det siste året eller så har vært vitne til nedleggelsene til mange blockchain-oppstart, som sliter med å levere POC, MVP og generelt implementere blockchain-løsninger som fungerer. Vårt mål er å tilby de tekniske løsningene som kreves av krypto-blockchain-økosystemet, dermed bidra til denne begynnende industrien. Vi streber etter å tilby topp ekspertise, den nødvendige kunnskapen, tilby mangfold i typer løsninger, og tilby eksepsjonell støtte og service til blockchain-samfunnet.

  1. Du lanserte nylig en ETF-systemløsning, EXUP. Kan du informere oss om det??

ETF-systemet (børshandlet fond) ble nylig lansert på vår nye blockchain finansielle derivatplattform EXUP. ETF er et viktig investeringsverktøy som brukes til å realisere verdsettelse. I tradisjonelle finansmarkeder er gearede ETF-er en veldig populær form for finansielle derivater. Betraktet som en innovasjon i forhold til tradisjonelle ETF-er, har gearede ETF-er fordelene med spothandel, ingen marginkrav, sammensatt rente eller risikokontroll. Hvis det brukes på en forsvarlig måte, kan gearede ETF-er konsekvent forsterke avkastningen til en underliggende indeks. 

ETF-systemløsningen vår, som med alle våre andre EXUP-løsninger, er lansert på baksiden av vårt nye blockchain finansielle derivatmerke EXUP, og er forpliktet til å tilby våre kunder sikre, stabile og effektive blockchain-derivater. For øyeblikket har EXUP-teamet levert finansielle derivatteknologitjenester til 60 over bedrifter i mer enn 10 land og regioner over hele verden.

  1. Null sikkerhetshendelser siden den gangen du startet, mens det var mange hackinghendelser selv i anerkjente børser. Hvordan klarte du det? 

Sikkerhet er en prioritet hos ChainUP, ettersom vi forstår at det å holde penger trygt er et viktig valg for børser og deres brukere. I løpet av de siste to årene siden vi ble etablert, har vi betjent mer enn 300 byttekunder, noe som gir jevn funksjonalitet uten nullhendelser. Dette har på ingen liten måte bidratt til gjennombruddet til disse børsene, som har skilt seg ut fra de tusenvis av plattformene.

For utvekslingstransaksjoner har ChainUP et sett med spesielle risikokontrollsystemer, gjennomføre risikostyring av systemet. Det gir også treveis avstemming av økonomi, sanntidsovervåking av fondssikkerhet i lommebøker, aktive sikkerhetsintervensjoner, intelligent overvåking av aktivasirkulasjon, uttaksblokker, forsvar mot DDoS-angrep, trafikkopprydding og 30-over andre forsvarsmekanismer. 

ChainUPs proprietære AUROR-situasjonsbevissthetssystem utfører stor dataanalyse av brukeradferd, flerdimensjonal overvåking, sanntidsrisiko og trusseldeteksjon, forhindrer aktivt høyrisikoatferd og utfører systemangrepanalyser og avlytting.

ChainUP opprettholder også inngående samarbeid med mer enn et dusin globale sikkerhetsinstitusjoner for blockchain. Disse organisasjonene utsteder profesjonelle revisjonsrapporter for kunder, vedtar formell verifiseringsteknologi og skanner automatisk sikkerhetskoder. Flere titalls sikkerhetstester har blitt utført for å feilsøke sikkerhetsrisiko, unngå hacking og sikre sikkerheten til smarte kontrakter.

I tillegg isolerer ChainUP også tillatelser og utfører flere bekreftelser for operasjoner på høyt nivå. Den undersøker selv administratoradferd som unormal påloggingsrevisjon, forsøk på uautorisert operasjon, høyfrekvent serveradgang og unormal forhåndsbestillingsadferd..

Med et komplett risikokontroll- og sikkerhetssystem, er vi glade for å kunne si at vi har klart å sikre to års sikker drift og vedlikeholdstjenester til 300 kunder over hele verden uten sikkerhetshendelser.

Som vi nevnte tidligere, ChainUP har en sterk teknisk bakgrunn med et team på mer enn 100 “teknologigener” fra topp internettfirmaer og andre veletablerte blockchain-selskaper, og tilbyr markedets beste teknologitjenester..

  1. Hvordan ser du det asiatiske markedet når det gjelder potensial og utvikling?

Økningen i bruken og populariteten til kryptovalutaer har ført til livlige kryptomarkeder. Denne entusiasmen blant investorer har gradvis flyttet interessen til derivathandelsmarkedet, spesielt i etterspørselen etter gearing og kontraktstransaksjoner. Vi er veldig klar over trendene i markedet, og det er grunnen til at vi har lansert EXUP, vårt datterselskap blockchain finansielle derivater.

Ettersom den mest blockchain-fokuserte utviklingen av finansielle derivater skjer i Europa og USA, er det mye potensial for utvikling i det asiatiske markedet, og vi håper at lanseringen av vår blockchain finansielle derivatplattform EXUP vil åpne for nye investerings- og handelskanaler for våre kunder i Asia. 

  1. Tror du 2020 vil se en ny høyde av kryptovalutaer og bitcoin?

Foruten effekten av bitcoinhalveringen og tilstrømningen av institusjonelle midler til kryptoaktiva, vil den makroøkonomiske situasjonen være en sterk driver for BTC-prisen. Som leder i tokens-markedet vil bitcoin-prisen da påvirke de andre kryptovalutaene. 

Fremveksten av Vekten har generert en økning av vanlig oppmerksomhet over hele verden i kryptokurver og enda viktigere blant regjeringer for å utvikle CBDC (sentralbankens digitale valutaer). Når CBDC-er implementeres av regjeringer, vil MNC-er (multinasjonale selskaper) sannsynligvis adoptere dem og gjennom nettverkseffekten, vil også SMB-er (små og mellomstore bedrifter). Dette vil gi flere muligheter for å spre bruken av digitale valutaer til massene. Som kjente merkenavn vedtar blockchain-teknologi eller utvikler egne stablecoins, vil ikke-kryptotroende i økende grad akseptere kryptovalutaer.

På en annen front, i mange utviklingsland der de lokale valutaene er ustabile, ser vi en økning i den økende bruken av kryptokurver for å sikre seg mot den volatiliteten.. 

Alle disse faktorene kan bidra til å gi bitcoin og kryptovaluta et betydelig løft som en alternativ aktivaklasse.

  1. Hva er det neste for Chainup?

Vi er midt i internasjonaliseringsplanene våre. ChainUP har aktivt samarbeidet med multinasjonale regulatoriske og lisensierte compliance-byråer for å styrke vår blockchain-teknologi B2B-sektor for å akselerere vår industrielle utvikling.

I 2020 vil ChainUP Group fokusere på utvikling av disse fem forretningsområdene, nemlig, 

tilpassede løsninger for bedrifter, SaaS cloud (ChainUp Cloud) -løsninger, digitalbankløsninger (HiCoin), likviditetsløsninger (BitWind) og finansielle derivatløsninger (EXUP).

Implementering av 1 + 5 + N-strategien, det vil si 1 hovedmerke + 5 uavhengige forretningsenheter + N joint ventures og strategiske partnerskap, planlegger vi å oppnå veksten fra ‘enkelt produkt’ til ‘produktmatrise’. Når vi bygger vårt økosystem helhetlig innen sektoren blockchain-teknologitjenester, er vårt mål å være en ledende konkurrent for den globale markedsandelen til denne virksomheten.. 

Og som alltid er vår høyeste prioritet våre kunder, og derfor vil det beste innen både vår teknologi og tjenester alltid være fremst for oss i ChainUP!

Ansvarsfraskrivelse Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me