Eksklusivt intervju med YPTOspace CEO, Gregory STOOS

I et nylig intervju med Geregory STOOS, YPTOSPACE-sjef, skyter han fra hoften og forteller oss hvorfor han mener at verden trenger en mangesidig og revolusjonerende plattform som YPTOspace.

Hvordan startet du YPTOspace?

Min erfaring har vært ganske variert innen markedsføring, forretningsutvikling, og de siste to årene har jeg utviklet kryptovaluta-teknologi med et stort team av mennesker som er dedikert til å få YPTOspace inn i mainstream. Vi bestemte oss for at hvis vi ikke kan få banksektoren til å øke verdien av kryptovaluta for vanlige finansielle transaksjoner, må vi ta den til publikum. Vi har som mål å oppmuntre den kommersielle sektoren til å støtte YPTOspace.

Ved å bryte vekk fra tradisjonelle bank- og betalingsmetoder; selv det nåværende systemet der tradisjonelle bank- og fiatvalutatransaksjoner kombineres med kryptovaluta er uholdbart, og det er derfor det er så mange problemer når folk prøver å bruke det.

Jeg tror bestemt at folk trenger mer frihet til å bruke pengene sine uten å måtte betale enorme avgifter. Også blockchain-teknologi tilbyr en helt sikker, men anonym metode for folk som kanskje ikke har en bankkonto, men trenger en trygg måte å betale online.

Hvorfor er det så lite skrevet om YPTOspace-teamet ditt??

Vi har brukt de siste to årene på å finne det rette teamet, som vi har trent, og alle er ombord på plattformen. Det tar mye tid, penger og krefter å heve riktig gruppe, det er det vi har etter to års samarbeid, så nå trenger vi ikke forstyrrelsen ved å få noen stjålet fra selskapet.

Hva er YPTOspace?

YPTOspace er mange ting, men min ambisjon er å skape et globalt økosystem som lar alle ha frihet til å administrere sine økonomiske eiendeler og virksomheter. En der brukere kan sende Bitcoin og få dem til å komme som dollar eller euro. Hvor folk kan gjøre betalinger i euro, og bedrifter kan motta dem som krypto, for eksempel ETH eller BTC, eller plattformens opprinnelige kryptovaluta – YPTO Coins.

Som jeg sa tidligere, trenger vi kryptovaluta for å flytte inn i mainstream. For dette trenger vi en plattform som bruker blockchain-teknologi; en desentralisert modell som gir digital valuta ikke bare for aktivahandel, men til daglig bruk. Teknologien har spesifikke protokoller som gjør det enkelt å handle og sikre for alle brukere.

Hva gjør YPTOspace forskjellig fra andre kryptovaluta-plattformer?

YPTOSPACE er den første plattformen som er bygget rundt kryptokurrency der brukere har flere verktøy for betaling, økonomistyring, handel, inkludert en automatisert trading bot-funksjon, betting og gambling, shopping og mer. Den robuste blockchain-teknologien sikrer kundesikkerhet og høyhastighets skalerbarhet for å foreta raske betalinger og alt uten gebyr for overføring av penger!

Ved å skape en rask, brukervennlig plattform, mener teamet bak YPTOspace at millioner av brukere over hele verden vil omfavne denne ukonvensjonelle modellen og gjøre den om til et konvensjonelt vanlig betalingssystem.

Som en P2P-løsning med en innebygd sperremekanisme for ekstra sikkerhet, har plattformapplikasjonen komponentene som gir bedrifter energi til å utnytte kryptovalutamarkedet. Med alle verktøyene som tilbys, er det ingen tvil om at YPTOspace vil bli et kjent navn og bli rangert sammen med Google, Microsoft, Facebook, Apple, PayPal og Amazon når folk tenker på kryptovaluta, de vil tro YPTOspace.


Hvorfor lanserer du ICO?

Vi ønsker å bringe YPTOspace til flere brukere, og for dette må vi få plattformen lansert. Også, hvis vi skal gjøre jobben vår riktig, må vi fortsette med utviklingen. Alt dette krever penger og mye av det.

Vi har startet plattformen, og vi mener det er på tide for likesinnede interessenter å bli involvert i det vi vet er en revolusjonerende kryptovaluta-spillveksler. Med investeringer fra interessenter og personer som bruker YPTOcoin, kan vi ta de som er separate tjenester – bankkontoer, online kasinoer, børser, handel, investering og så videre – og forene dem.

Kryptovaluta er et desentralisert system, men ingen av aktørene i markedet ser ut til å få hodet rundt for å gi løsninger for mennesker og forretninger. De nåværende kryptomarkedsbedriftene er fortsatt innstilt på å beholde status quo hvor de skal bruke systemene sine, det koster mye penger gjennom gebyrstrukturen, og de fortsetter gjerne med å gjøre dette. Kryptovaluta fortsetter å utfordre bankfolk og regjeringer. De løper alle fra i stedet for mot krypto som en løsning på disse veldig virkelige hindringene i finansmarkedene.

Jeg vet at mange mennesker tror at YPTOspace er for revolusjonerende fordi vi vil gi folk sjansen til å gjøre hva de vil med pengene sine, og de trenger ikke betale høye avgifter, men jeg bryr meg ikke.

Kryptovaluta skal ikke være elitistisk, det må være for alle, og vi har begynt å få det til med YPTOspace.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector