Et eksklusivt intervju med Jack Ge, administrerende direktør i Cybervein [CVT]

Jack Ge Managing Director of CyberVeinGeneral Manager hos CyberVein hvor vi jobber for å lage sammenkoblede databaser som spenner over hele verden. Grunnlegger av smart-home startup av HAX hardware accelerator i 2016 og doktorgradsstudenter fra Imperial College London. Bruk mye tid på å reise til konferanser som forklarer fordelene med DAG i forhold til blockchain og hvordan det fungerer på CyberVein-nettverket, så alltid opp for muligheter for en sunn, åpen debatt om teknologien. https://cdn.coingape.com/wp-content/uploads/2020/05/01143934/jack_ge.png

I et eksklusivt intervju med Jack Ge, administrerende direktør for Cybervein, vi diskuterer utvikling, design, crypto tokenomics og fordelene ved å bruke nettverket for effektiv databaseadministrasjon. Vi diskuterer også nye emner som bevis på bidrag, fremtid for cybervein-prosjektet & mye mer. Så, la oss begynne.

Q1. Kan du kort introdusere CyberVein for leserne våre og hvordan du bidrar til kryptoøkosystemet?

Cybervein ble finansiert av CV Technology, en ideell organisasjon grunnlagt i Singapore i 2017.

Vi er ikke akkurat et enkelt blockchain-prosjekt, eller så å si et offentlig kjedeprosjekt. Vi er en big data-løsning som består av tre forskjellige produkter som er rettet mot problemer i big data-bransjen,

  • PISR distribuert database for datahåndtering
  • DAG lagringskjede for sikkerhet som fokuserer på lagring og sikkerhetskopiering
  • En Federated Learning-plattform for inntektsgenerering av data

Vi er faktisk ganske forskjellige fra kryptokurver, som driver i ytelse, skalerbarhet, sikkerhet eller desentralisering. Vi fokuserer heller på virkelige applikasjoner fordi,

Du kan ikke eliminere den menneskelige faktoren ut av ligningen, vi fokuserer på røttene til uforanderlighet og samsvar med gjeldende teknologier som er – data.

Q2. Kan du orientere leserne om den arkitektoniske utformingen og hvordan er det bedre fra andre DB-administrasjonsplattformer?

Grunnen til at vi bygger en big data-plattform som består av tre produkter, er at det er økende bekymringer rundt personvern, sikkerhet og inntektsgenerering. Vi hadde faktisk en hendelse i Kina for noen måneder siden hvor en programmerer slettet bare noen få linjer med kode og de mistet millioner av dollar i verdi. Og forresten, vi fant ikke på det, Google kom på den opprinnelige ideen.

Det er bare en sikrere database, med privat lagring som stadig utvikler seg fra Federated Learning og sikkerhetskopiering på DAG-nettverket. Federert læring gir et trygt og kompatibelt miljø for inntektsgenerering av data. Endring av arbeidsflyten for maskinlæring fordi sentralisert datainnsamling gir mange problemer.

Vi har den PISR-distribuerte databasen som sikrer at alle data angir alle handlingene som er spesielt egnet for bedrifter selv. DAG-nettverket gir sikkerhetskopiering på en offentlig blockchain.

Tilstanden til databasen er registrert på konsortiet, men sikkerhetskopien er lagret i DAG-nettverket og blir skjæret.

Den distribueres og arbeidsflyten er annerledes. Men i føderert læring har vi modeller som faktisk er opplært i din lokale terminal. 

Vår blockchain er ikke førsteklasses ytelsesmessig fordi sentraliserte servere brukes til primær lagring. Men ved å gå på akkord med det, har vi forbedret sikkerhet og skalerbarhet. Videre tilbyr modellen vår en komplett løsning for eksisterende virksomheter.  


Q3. Kan du fortelle oss mer om arbeidsmekanismen til Cybervein? Hvordan fungerer Bevis for bidrag?

Jack Ge – Bevis for bidrag er lik Bevis for lagring. Videre er lagring av den offentlige DAG valgfri. Databasen ligger i la oss si selskapets server selv, men hva som følger med kan du velge å bruke DAG-nettverket. Databasen vil bli speilet og sikkerhetskopiert på DAG-nettverket.

Hvis jeg skulle bli en bidragsyter, ville jeg bli belønnet for det. Og for alle data som blir tatt ut for føderert læring, vil jeg også bli belønnet for det.

I nettverket vårt er det bare 1 og 0 og skjærede filer. Dette eliminerer akilleshælen sikkerhetsmessig ved å fjerne insentivet for angrep. 

Q5. Cybervein har også en brukstilfelle innen medisinsk forskning. Hvordan kan det bidra til en situasjon som vi har akkurat nå?

Jack Ge – I medisinsk industri klarte vi faktisk å teste alle tre produktene helt som en big data-plattform. Vi utviklet ikke Cybervein helt alene. Vi hadde et laboratorium med Zhejiang University i Kina hvor vi utviklet kildekoden. 

En av de første tingene vi testet var med medisinsk institutt på universitetet for en stordatatestkjøring. Det er i utgangspunktet som å samle alle dataene sammen uten klageproblemer. La oss si for denne pandemien at vi har opplevd mange problemer. Vi har dette QR-kodesystemet, der folk fra en by kan skanne koden og bevise seg selv for å være trygge i byen. Gikk til en annen by og måtte gjøre 14 dager med karantene. Databaser avstemt med hverandre.

I utgangspunktet har vi ofret litt på ytelse for å oppnå sikkerhet og skalerbarhet.

Q6. Vi la merke til at CVT er blant de beste myntene i 2020 til nå. Hvordan reflekterer du over det? Hva tror du gikk riktig for deg i år?

Hovedsakelig tror jeg fordi R&D lab har avsluttet den distribuerte databasen. Vi har gjort PoC-konsensus og fullført datahåndteringen for føderert læring. Vi har blockchain som fungerer som en tidsmaskin som lagrer databasestatene og handlingene. 

Vi har også databasestøtte for virksomheten for å lage sine egne sidekjeder og tokens. Vi har testet plattformen vår med et sjømatfirma og billettselskap, der de klarte å lage sine egne tokens for å drive sin virksomhet og realisere sine mål.

CVTUSDCVT / USDT-pristabell på Okex (TradingView)

Vi har også utviklet kontoadministrasjon, SDK, API og tilbyr også kjørende soliditetsbaserte smarte kontrakter. Videre tilbyr vår blockchain-nettleser tilgang til desentraliserte applikasjoner, som også kan brukes som en blockchain-utvidelse på krom.

Q7. Hvordan fungerer inntektsgenerering av data i Cybervein?

Jack Ge – Foreløpig er vi under utvikling for at DAG-nettverket kan integreres med den distribuerte databasen vår. Vi har PoC funnet ut, det er et stemmesystem for hver tokenholder vil kunne velge en bidragsyter i nettverket, og de vil bli belønnet. Jeg synes tokenomics som vi har testet så langt fungerer ganske bra.

Vi har en dataleverandør som må betale for lagring for lagringsaktører, og datainnsamler som betaler tokens til dataleverandøren og lagringsenheten fordi de tar data fra la oss si et sykehus for medisinsk utvikling.

Dataleverandør betaler også for modellen, hvis de har en forretningsavtale. Vi er på vei med å definere tokenfordeling. Også alle inntektene vi tjener fra ‘Cybervein’ vil bli hentet fra disse transaksjonene på nettverket, og alle tokens blir brent.

Slik økte amerikanerne NASDAQ-en sin, og slik skal vi også gjøre. Vi har til hensikt å opprettholde en intrikat balanse mellom tokenpris og teknologisk utvikling.

Q8. Hvordan klarer teamet ditt koronaviruslåsen, og påvirker det veikartet ditt?

Jack Ge – Vi har flere forskjellige steder globalt. For tiden har vi kjerneledelse i Shenzhen, Kina, men vårt ledende utviklingsteam er i Zhejiang University lab. 

Arbeidet til de to lagene ble påvirket tidligere på året på grunn av epidemien som var utbredt, men slakk, telegram og zoom har vært vennene våre. Egentlig har det spart oss tid på den daglige pendlingen, og alt fungerer bra. Ikke desto mindre har markedsføringsteamet blitt dypt berørt.

Hvis det ikke var pandemien, hadde vi en enorm plan for en massiv hackathon. Selv om disse tingene ikke er gjort, har vi gjort det ganske bra på nettet.

Globalt møte og hackathon i USA, Storbritannia, India, Tyrkia, Sveits og Japan er utsatt. Pandemien ser ut til å bli under kontroll globalt, og forhåpentligvis kommer vi i gang igjen.

Q9. Hva er det neste for Cybervein?

Jack Ge – Tidlig i 2019 dro vi til Dubai for en utviklingskonkurranse for datautveksling for å bygge blockchain for Smart Dubai. På grunn av fullføringen av hele vår modell kom vi imidlertid til andreplass i løpet. 

Ett år fremover kan Cybervein nå støtte avanserte AI (Artificial Intelligence) og IoT (Internet of Things) modeller, sammen med å tilby databaseadministrasjonsløsninger til firmaer. 

Når pandemien er ferdig vil vi samarbeide med Dubai Expo for å tilby en ‘billettløsning’. Jeg synes det er enormt i en av de mest luksuriøse og største utstillingene i verden. Markedsføringsteamet sikter mot omfattende anerkjennelse og partnerskap de neste månedene. 

Du kan fange Jack og teamet til Cybervein live på deres YouTube-kanal på neste episode av Crypto over Beer der de diskuterer en rekke emner innen Blockchain-utvikling. 

Ansvarsfraskrivelse Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector