Et eksklusivt intervju med VP for en multifunksjonell leverandør av skygruvedriftstjenester, Cryptouniverse

I et eksklusivt intervju med VP for Cryptouniverse, han forklarte hvordan en gruvearbeider ikke trenger å gjøre en stor investering for å starte gruvedrift. Han forklarte hvordan en bruker med Cryptouniverse kan starte gruvedrift med bare $ 50 [ca.].

          1. Hvordan ble CryptoUniverse.io-prosjektet til? 

Historien vår går tilbake til 2015. Kryptoindustrien begynte akkurat å danne seg. For to av vennene mine var gruvedrift en lidenskap. Vi analyserte blockchain-teknologien, kryptovalutaer og POW-mining, kjøpte og testet hvert skjermkort vi kunne finne. 

I 2017 opprettet vi vår første testgård. Vi startet bare med to rigger, men to måneder senere hadde vi allerede 54 rigger, 10 ASICs S9, og ventet på at en helt ny L3 skulle leveres. I oktober satte vi opp den andre gruvegården. Å drive testbruk gjorde det mulig å samle et stort antall uvurderlig statistikk og få en ide om hva som fungerer og hva som ikke fungerer. 

2. Når ble selskapet stiftet og av hvem? 

Vi opprettet CryptoUniverse 14. februar 2018 – med de samme to kollegene mine som hadde vært med i prosjektet helt fra begynnelsen. Den gang hadde vi et team på 8 personer, men på bare et par måneder åpnet vi et nytt kontor og personalet vårt ble firedoblet. Så satte vi sammen all vår gruveerfaring og statistikk og bygget vårt første fullt funksjonelle datasenter i Kirishi, Leningrad-regionen. Vi har utvidet siden. For tiden har selskapet 126 ansatte, og vi er representert i flere land.

3. Vennligst oppgi den aktuelle oversikten over selskapet. Hva var målene med å lage CryptoUniverse?

Vår første visjon var å introdusere flere mennesker til kryptovaluta og blockchain. Målet er å bygge opp tillit og skape en brukervennlig, gjennomsiktig plattform der alle kan få enkel tilgang til gruveindustrien. 

For øyeblikket tilbyr CryptoUniverse cloud mining-tjenester med et bredt spekter av kontrakter for enhver strategi og ethvert budsjett, og utvikler også nye funksjoner. Vi setter kundenes behov først, så vi tar sikte på å redusere antall klikk. En av de siste fremskrittene er et alternativ til å betale med Visa og Mastercard. 

4. Planer for de neste fem årene?

Siden antall kunder stadig vokser, øker vi. I sommer planlegger vi å åpne et nytt, avansert datasenter. Det blir et teknopark hvor vi, i tillegg til kryptovalutaer, skal jobbe med AI, BigData og IoT. For det andre utvikler vi en ny plattform med avanserte funksjoner. Det vil være et sted hvor du kan bryte, lagre inntektene dine, bytte kryptovaluta, selge og kjøpe gruvekontrakter og så videre. 


I tillegg til det planlegger vi å komme inn på det amerikanske markedet. Vi vil også jobbe med sideprosjektene våre – for eksempel gruveuniversitetet, der vi vil gi relevant kunnskap innen kryptokurver. 

5. Hvor ligger datasentrene? 

Vårt viktigste datasenter ligger i Kirishi, Russland, og det nye skal bygges i Irkutsk-regionen. Vi bestemte oss for å dra nytte av det kalde sibiriske klimaet og enkel tilgang til vannkraft. Det gjør at vi kan spare på kjølesystemer, slik at vi kan være mer energieffektive, sette lave kontraktpriser og, sist men ikke minst, være mer grønne.

6. Snakk om utstyret ditt: er det konkurransedyktig?

Absolutt. Vi tester hele tiden nye modeller av gruvearbeidere i datasentrene våre og tilbyr bare de modellene som viste seg å være mest effektive. For eksempel kjøpte vi i mai i fjor nye gruvearbeidere fra Сanaan (AvalonMiner 852, 911 1041F, 1041) og Bitmain Antminers (S15, T15, S17, T17). Vi samarbeider med store produsenter av gruveutstyr: Vi har jobbet med Bitmain og Canaan, og Innosilicon vil bli med dem i nærmeste fremtid som vår nye partner.

7. Kan du fjerne myten om at for å være en gruvearbeider trenger du mye startkapital for utstyr? 

Egentlig er det ikke en myte. Gruvekostnadene vil avhenge av strategiene dine. Hvis du bygger ditt eget gruvesystem, er den nødvendige startkapitalen høy, og det samme er vedlikeholdskostnadene. Hjemmebaserte gruvearbeidere må lære å jobbe med programvaren, opprettholde driftstilstanden, sørge for konstant kjøling av utstyret og håndtere støyproblemet. Strømkostnadene kan spise over 50 prosent av inntekten. Sky mining er mye mer tilgjengelig. Når du velger å bryte i skyen, delegerer du alle disse problemene til leverandøren av skygruvedrift.

8. Hvor mye kapital er nok til å bli gruvearbeider på plattformen din? 

Du trenger ikke en stor kapital for å starte gruvedrift med CryptoUniverse. Minimumsbeløpet for den opprinnelige investeringen er omtrent $ 50. Jeg sier ‘om’ fordi volatiliteten i kryptomarkedet er høy, og prisene endres litt hele tiden – noen ganger enda oftere enn en gang om dagen. Kontraktsprisen er imidlertid sammenlignbar med kostnaden for å gå ut til en bar. Gruvedrift er et mer sunt alternativ.

9. Hvordan kan man investere i disse plattformene?

Ved å kjøpe hashrate, kjøpe gruvearbeidere eller investere direkte i selskapet. Å kjøpe hashrate er den enkleste måten å starte gruvedrift på. Å kjøpe din egen gruvearbeider er mer lønnsomt i det lange løp, men det er en langsiktig investering – 2-3 år minimum. I fremtiden vil det også være en mulighet for å delta i aksjen ved å kjøpe en gruvearbeider.

Det har vært mange mistenkelige kryptoprosjekter i det siste, og jeg er klar over at mange investorer er redde for å komme inn på markedet på grunn av frykt for tap eller svindel. CryptoUniverse står for tillit og total gjennomsiktighet. Våre datasentre er reelle og åpne for besøk til alle våre kunder og potensielle investorer.

10. Hvilke kryptovalutaer eller betalingsmåter bruker du?  

Vi utvinner BTC og LTС, kryptovalutaene som har vist seg å være de mest stabile gjennom årene. Selvfølgelig aksepterer vi dem begge. Det er også muligheter for å foreta innbetalinger via SWIFT og det europeiske SEPA-systemet til IBAN-kontoen. Nylig har vi inngått et samarbeid med Connectum – en nettbank som har en finansiell lisens i Storbritannia og anskaffer lisenser av VISA og Mastercard, som garanterer pålitelighet og høy kvalitet på tjenestene de tilbyr. Så nå aksepterer vi også kortbetalinger.

11. Hvilke garantier tilbyr du kundene dine når det gjelder sikkerhet? Det har vært tilfeller av hackere som kommer inn i lommebøker og bytter.

Vi tilnærmet oss sikkerhetsspørsmålet, fra valg av byggemateriale til datasentrene våre, til utdypet hack- og svindelbeskyttelse. CryptoUniverse har et enhetlig sikkerhets- og overvåkingssystem med et duplikatvarslingssystem. Sikkerhets- og IT-spesialister har plikt 24/7. 

Systemet er beskyttet mot DDOS- og hackerangrep, og serverne blir revidert hver måned. For å beskytte midlene bruker vi kalde lommebøker og krypterte private nøkler. Når noen prøver å ta ut penger, utfører systemet atferdsanalyse; deretter gjennomgår hver transaksjon en manuell revisjon. Ja, det øker behandlingstiden, men gir et høyt beskyttelsesnivå i retur. Takket være dette systemet har det ikke vært en eneste omstridt situasjon knyttet til tilbaketrekningsprosessen i hele CryptoUniverses historie. I tillegg til alt det ovennevnte har vi 700 tusen dollar i aksjekapitalen vår, så vi bærer det fulle økonomiske ansvaret. Vi eier jorda og bygningene, noe som gjør oss uavhengige av leietakere og også utgjør en verdifull del av eiendelene våre.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector