Et intervju med Yoda (Jude) G Regev, grunnlegger av Jointer

Yoda (Jude) G Regev Grunnlegger & Administrerende direktør i JointerYoda er en serieentreprenør hvis talent for å utvikle effektive ideer og løsninger har resultert i vellykket voksende fem selskaper med tre vellykkede utganger. For noen år siden flyttet han til Silicon Valley, CA, og lærte seg selv å snakke flytende engelsk.

https://cdn.coingape.com/wp-content/uploads/2020/10/26144710/2020-10-26-1-min.png

Spørsmål 1: Før nå var sikkerhetstoken den mye omtalte innovative forstyrrelsen i eiendomsbransjen. Hvorfor tror du at dette ikke er nok til å eliminere tilbakevendende problemer i denne sektoren?

Yoda: Vi opprettet tokeniserte kommersielle eiendommer i Jointers tidlige dager. Etter å ha diskutert med noen av våre rådgivere, ble det klart at tokenisering bare fortsetter den gamle måten å drive forretning på i stedet for å skape en ny vei frem for investering og syndikering av kommersiell eiendom.. 

Alle tar feil ved å tro at tokenisering ikke er den rette løsningen. Tokenisering som et frittstående produkt kan ikke fungere for ikke-sofistikerte brukere, kan ikke demokratisere bransjen til ikke-akkrediterte investorer og kan ikke jobbe uten en innebygd likviditetsløsning. Pluss uten sekundære markeder, vil ikke tokeniseringer løse problemet de satte seg for å løse.

Spørsmål 2: Jointer har foreslått og implementert en unik tilnærming drevet av DeFi for å løse mangeårige problemer i eiendomssektoren. Kan du fortelle oss mer om dette?

Yoda: For erfaring så vi hvor vanskelig det var for kommersielle eiendomseiere å syndikere eiendommer og også hvor utfordrende å finne sterke eiendommer å investere i er for den gjennomsnittlige personen. Så når du utviklet Jointer, var tilnærmingen å bygge noe som reduserer risikoen for offentlige investorer og hjelpe de med lukrative eiendommer med å raskt syndikere midler fra en kilde i stedet for å måtte finne mange. 

Når kjøpere av kommersielle eiendommer kjøper en eiendom, får de mesteparten av midlene fra utlåneren som pantelån, og resten syndikerer de fra flere spillere. Jointer endrer spillet ved å tillate eiere å få en sjekk fra utlåner for pantelån, og en annen sjekk fra Joitner for den nødvendige utbetalingen. På den andre siden tillater Jointer publikum å investere i jointer-løsning, og få ukorrelert avkastning med ubegrenset likviditet

Vi løste dette ved å arrangere vår daglige DeFi-auksjon med innebygd spillteoretisk modellering og flere knapphetslover designet til en hands-off desentralisert måte. Ved å gjøre dette blir Jointer syndikator for fond og er i stand til å tilby en sjekk til CRE-investorer.

Spørsmål 3: For at slike implementeringer skal fungere effektivt, mener jeg at det bør være en fungerende bro mellom konvensjonell eiendom og markedet for digitale eiendeler. Er det derfor du har introdusert JNTR for å overføre likviditet sømløst?

Yoda: For øyeblikket, hvis du har en lukrativ kommersiell eiendom, er det ikke noe incitament for deg å bruke de store kostnadene og risikoen for å tokenisere eiendommen din. Når det gjelder Jointer, gjør vi prosessen jevn og mer innbringende for alle billioner dollar av kommersiell eiendom for å migrere til blockchain. JNTR støttes også i bakdøren av Commercial Real Estate gjennom et tverrsikkerhetsforhold med Jointers verdipapirer, JNTR / ETN og JNTR / STOCK. 

Q4: Fortell oss mer om JNTRs tekniske, spesielt pregeprosessen, og hvordan den beholder sin verdi via Jointer Liquidity economy?

Yoda: Jointer bygde over 52 smarte kontrakter i token-økosystemet og skapte det mest økonomisk konstruerte tokenet i kryptovalutahistorien. JNTR-token er designet med antimanipulasjonskontrakter på en måte som begrenser tokens pålydende verdi fra å stadig avta. Den daglige pregingen av JNTR bestemmes av en av de 52 smarte kontraktene og basert på Jointers auksjonsprestasjon i går.. 

Q5: Hva er fordelene med å delta i Jointer Auctions, og hvordan kan investorer bli med??

Yoda: Alle investorer trenger å gjøre er å gå til Jointer.io og klikke på “Invest.” Det er en god mulighet for investorer fordi vi har skapt et token med en pålydende verdi som ikke kan manipuleres og ikke kan gå ned. Vi har også innebygd 90% nedsidebeskyttelse i auksjonen, og alle investorer mottar den umiddelbart. Ulempebeskyttelse er når investorenes midler er låst i en smart kontrakt som beskytter 90% av investeringen. Når investoren er fornøyd med JNTRs ytelse, kan ulempebeskyttelsen fjernes, og investoren kan fortsette å holde eller satse disse tokens for å tjene mer JNTR. 

Spørsmål 6: Jeg leste at Jointer introduserte fleksibel innsats som tildelte 10% APY direkte i JNTR / b-token. Hvordan virker dette?

Yoda: Vi ville ikke at brukerne måtte sende tokens til en kontrakt for å tjene belønninger, men vi ønsket å belønne dem for å ha et av JNTR-bro-tokens. Derfor utviklet Jointer seg til JNTR / b, en smart kontrakt som lar brukere tjene 10% APY bare ved å holde JNTR / b i lommeboken. Masseadopsjon skal være enkel, ikke vanskelig. 

Spørsmål 7: Bør vi forvente fremveksten av flere DeFi-drevne løsninger i eiendomssektoren i nær fremtid? Hvis ja, hvilke andre endringer kan DeFi bringe til bordet?

Yoda: Fremtiden for DeFi vil bli mer modnet, og vi vil begynne å se mindre anonyme tegn som dukker opp nye kopikattprodukter. Etter hvert som DeFi utvikler seg, slik med teknologiløsningene, bygde Jointer for eksempel 52 smarte kontrakter på toppen av den grunnleggende bytteprotokollen for Jointer Liquidity Reserve-systemet for å gi ubegrenset likviditet og en pålydende verdi som aldri kan reduseres.

Om Yoda:

Yoda er en serieentreprenør hvis talent for å utvikle effektive ideer og løsninger har resultert i vellykket voksende fem selskaper med tre vellykkede utganger. For noen år siden flyttet han til Silicon Valley, CA, og lærte seg selv å snakke flytende engelsk. 

Foruten en lidenskap for nyetableringer, er Yodas hobby å arkivere dype desentraliserte økonomiske mekanismer, der han igjen, lærer seg selv og lærer av andre fagpersoner, har analysert og laget feilfri tokenomiske applikasjoner til hverdagen… 

Yodas nåværende oppstart, Jointer.io, ble startet utilsiktet etter at han bygde en algoritme for personlig bruk for å løse problemet med hvordan man umiddelbart identifiserer de mest lukrative kommersielle eiendomsmulighetene. Dette ble til å skape Element Zero Network som startet fra Jointer’s behov for å gi brukerne en løsning for stabile, desentraliserte kryptokursbytter og betalinger.. 

Når disse to DAOene ble opprettet, kombinerte Yodas økonomitekniske styrke begge selskapene for å bygge en virkelig desentralisert DeFi-syndikeringsløsning som kan brukes i utallige bransjer, inkludert forsikring, pantelån, studielån, oppstart og mer.

Ansvarsfraskrivelse Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me