Intervju med Calvin Cheng administrerende direktør i ABCC

Følgende transkripsjon refererer til et intervju med Calvin Cheng, administrerende direktør for digital asset exchange, ABCC. Dette kommer etter det siste livssamfunnet Q&En økt som fant sted mellom Cheng og ABCC-samfunnet 12. september 2018.

I følge ABCC:

“ABCC har som mål å bygge og pleie en blockchain-aktivert digital aktivaplattform. Vi prøver å bygge broer mellom brukere av digitale eiendeler, utviklere og investorer for å lette effektiv informasjonsflyt og verdiskaping. Vi søker å hjelpe visjonære investorer med digitale eiendeler med å nå sine investeringsmål og hjelpe lovende blockchain-prosjektgrupper med å sikre finansiering og få markedsgjenkjenning ved å tilby utvalgte digitale eiendeler, designe og drive innovative digitale eiendeler, og investere i og støtte blockchain-prosjekter med høyt vekstpotensial. Til slutt er vårt mål å fremme en sunn og bærekraftig vekst i blockchain-industrien. ”

Med lanseringen av den nye ABCC-appen har veksten til ABCC-plattformen vært enorm. Med et stort løfte for fremtiden gir følgende oss enda bedre innsikt i tankene til Cheng og resten av ABCC-samfunnet.

Med tilbaketrekkende markeder, her er hva Cheng tror hva som vil skje med kryptovalutamarkedene:

“Jeg tror at kryptofinansiering er her på lang sikt, så det spiller ingen rolle hva som endres.

Når vi bygger dette selskapet, er det ikke at vi bare fulgte trenden, men noe vi tror på på lang sikt. Generelt har enhver bærekraftig virksomhet hatt denne visjonen. Det vil se på langsiktighet i stedet for bare å følge en viss forretningsrangering. ”

På spørsmål om hvordan ABCC vil skille seg ut over konkurrentene:

«Jeg tror ikke vi er spesielle blant alle disse børsene. Vi er bare en av de samme børsene. Det som skiller ABCC er alltid teamet. Teamet er det viktigste.

ABCC er grunnlagt av mennesker med lang erfaring og suksess, teknologi, økonomi, media, samt regjeringen. Og fordi bransjen får en regulator, er troverdighet i teamet det viktigste. Det forklarer hvorfor vi først startet i slutten av april og raskt blir en av de beste børsene i verden. ”

Når du blir spurt om viktigheten av token prisstabilitet:

«Jeg tror det også er relatert til følelsen av at fordi bransjen får en regulator, er det eneste som styrer en utveksling teamets evne og troverdighet. Derfor har vi vedtatt en modell som vi er sikre på vil være en stabil prisvurdering og sørger for at det ikke kommer til å være noen unormal handelsadferd, på samme måte som Bitcoins filosofi – en fast totalforsyning.

Cheng ble deretter stilt noen ytterligere spørsmål om ABCCs eget native token.

På spørsmål om ABCC har noen tiltak for å beskytte verdien av sitt eget token:


“Tokenet vårt er kjærlig strukturert. Og fordi vi har strukturert symbolet vårt på en slik måte at vi aksepterer inflasjonen. Fordi en liten inflasjon også guider til er massiv deflasjon. Hvis du ikke kommer til å tråkke oppover, så går du tilbake. Mange brukere sier at de har sett den massive pumpen, de er også vitne til enorme avskrivninger. Ved å frigjøre tokens gradvis garanterer og sørger vi for at prisen ikke svekkes. Vi oppfordrer også AT-holderen til å beholde AT. Disse gjør oss veldig forskjellige fra konkurrentene våre. ”

Cheng fortsetter med å diskutere skillene mellom kryptovaluta og blockchain-teknologier, sier Cheng:

“Kryptovaluta og blockchain er to forskjellige ting. Cryptocurrency er bygget på blockchain. Men ikke alle blokkjeder brukes til bruk for kryptovalutaer. Blockchain er en teknologisk innovasjon, mens kryptovaluta er en finansiell innovasjon. Kryptovalutaer har et potensial foran finansnæringen når det gjelder å tilby et nytt finansielt instrument av fem grunner. Tokeniseringen er essensen av den neste utviklingen av kryptovalutaer. Kryptovaluta vil komme inn i hovedstrømmen i finansverdenen når securitization of tokens begynner å skje. Vi tror fortsatt på kryptofinansiering. ”

På spørsmål om hvordan ABCC vil måle opp lister for tokens i ICO-fase:

“Vi har en intern prosess for å evaluere ICO. Fordi det fortsatt er de aller første dagene av utvekslingen vår, og vi fokuserer på modne mynter. Det er noen nye mynter på børsen vår etter en streng utvalgsprosess. Disse har vært veldig få for øyeblikket. Vi er åpne for flere ICO-er i fremtiden, spesielt etter at vi lanserte Community Vote to List i begynnelsen av denne måneden, men vi vil være ekstremt selektive med hensyn til myntene vi vil tillate på vår bytte.

Det er ikke vår filosofi å prøve å tjene raske penger på dette. Som jeg sa tidligere, er ABCC her på lang sikt. ”

Sikkerhet er et sentralt tema for alle nye børser og eiendomshandelsplattformer. Derfor fulgte Cheng nøye med å forklare hvor viktig sikkerhet er i ABCC:

“Det er viktig for ABCC å sørge for at sikkerhet alltid er en av våre høyeste prioriteter. Derfor har vi ansatt noen av de beste e-betalingsekspertene i bransjen for å sikre børsens sikkerhet. Ja, helt klart. Vi er alltid forberedt med nok penger til å sikre at hvis vi ble angrepet av hackere, men enda viktigere, vi undersøker forsikring mot hacking.

Forsikringen av kryptobørs er veldig veldig ny. Så det er ikke mange forsikringsselskaper som gjør dette for øyeblikket. Men vi har veldig alvorlige samtaler med noen forsikringsselskaper om å få forsikring. Fremtiden for krypto-utveksling vil være forsikring, og ikke sette offer for kompensasjon. “

ABCC planlegger å gi opp 80% av handelsavgiften, og Cheng fortsetter med å forklare hvordan ABCC planlegger å gjøre dette, men likevel, tjene penger:

“Vi gir bort 80% av handelsavgiftene, vi holder fortsatt 20%. Så jeg tror spørsmålet ditt burde være å stille de børsene som ga bort 100% handelsavgift. Som vi satser, satser vi på et langsiktig spill, fordi mange av oss kommer fra en internasjonal næringsbakgrunn. ”

Her er hvorfor, ifølge Cheng, er ABCC glade for å gi opp 80% av deres potensielle fortjeneste:

“Fordi vi vil belønne våre handelsmenn og gi dem noe som gjør at de kan holde seg i fremtiden med børsen vår. Så tildeles 80% handelsavgift til AT-eierne. AT-verdien vil øke, så lenge ytelsen til ABCC øker. Vi viser vårt engasjement og deler fremtiden med brukerne våre. ”

Dette er hva som gjør ABCC-forretningsmodellen enda bedre enn konkurrentene:

”Først og fremst må enhver aksje, hvilken som helst børs, være fleksibel for å fortsette å endre forretningsmodellen. Da vi først lanserte, var forretningsmodellen vår annerledes. Og ettersom konkurrentene våre endrer forretningsmodeller, må vi også tilpasse oss endringene. Så dette er kanskje ikke vår forretningsmodell for alltid. Det viktigste er at vi har et team som har erfaring nok til å sikre at denne virksomheten vil være i stand til å lykkes uavhengig av trenden. Og vi prøver å sikre en gradvis økning av AT-tokens. Vi oppfordrer også AT-tokensholdere til å holde tokens så lenge som mulig. ”

Cheng mener at denne forretningsmodellen er fremtidssikker, uansett hva bransjen kaster på ABCC, og avslutningsvis avslutter Cheng:

“Vi er forpliktet til bransjen. Vi vil holde vårt løfte. Og uansett disse skjelvene, er det viktig å vite at vi ønsker å sikre at AT-tokens har en andel i utvekslingen vår, noe som betyr at hvis vi gjør det bra, vil våre tokenholdere også gjøre det bra. Så i det lange løp, så lenge ABCC gjør det bra, vil tokens våre gjøre det bra, våre holdere av tokens vil gjøre det bra. Så selv om det er kortsiktige spekulative krefter, er den langsiktige helsen til AT token den ytre ytelsen til ABCC-sentralen. Så selv om forretningsformen vår må endres igjen i fremtiden, så lenge ABCC fortsetter å være en av de beste børsene i verden, vil folk som eier ABCC Tokens fortsatt ha nytte. ”

For mer informasjon, besøk ABCC Nettsted.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector