Intervju: Tidligere Google CTO blir med i Credits Project som CBO, men hvorfor blockchain?

Ifølge Studiepoeng blockchain-prosjekt, Jennifer Trelewicz, tidligere kjent som Director of the Systems & Teknologilaboratorium ved IBM, CTO i Google Russland, og direktør for risiko & Markedsdata i Deutsche Bank, ble nyansatt i selskapet. Hun tiltrådte stillingen som Chief Business Officer og vil være ansvarlig for det eksterne næringslivet.

Jennifer er en høyt kvalifisert spesialist på det internasjonale markedet på grunn av hennes omfattende aktiviteter i å forhandle med store selskaper og snakke på en rekke konferanser om teknologimarkedsutvikling, programvareoptimalisering, forskningsstimulering osv. Hennes aktivitet tillot henne å få nyttige kontakter med representanter for bedriftsmiljøet, vellykket navigere på det utenlandske markedet og oppnå håndgripelige resultater.  

Intervjuet med det nye Studiepoeng CBO gir en detaljert oversikt over Jennifer’s tidligere aktiviteter, hennes nåværende syn på blockchain-teknologi og videre visjon om utviklingen av plattformen på markedet:

Spørsmål: Kan du fortelle oss om en prestasjon som formet karrieren din??  

EN:  Åpningen av IBM Systems and Technology Laboratory i Moskva var betydelig. Min vei til åpningen var ikke enkel – jeg startet arbeidet med forslaget med 2 IBM-kolleger i 2004 og jobbet til slutt med en lederoppdrag i IBMs hovedkvarter for å få godkjenninger på høyeste nivå for å få det til. Fra null bygde jeg et team på 130 ingeniører, jobbet med kolleger i IBM over hele verden for å bringe interessante R&D til laboratoriet, sett opp strukturen og prosessene. Laboratoriet fortsatte å fungere vellykket etter avreise, og en av mine første ansettelser som prosjektleder ble senere forfremmet til direktør for laboratoriet, noe som gjør meg stolt av ham.

– For meg var hovedpoengene i dette prosjektet å ta en idé fra null til forretningssuksess ved å navigere i hindringer, bygge allianser.

Spørsmål: I løpet av din periode som CTO hos Google, med hvilke store prosjekter har du samarbeidet?

EN:  Dette var for en stund siden da Google-søk først ble nyttig på russisk. Teamet vårt samarbeidet med kjernesøketeamet i Mountain View, California, for å bygge russisk morfologi inn i språkmodellen, noe som var avgjørende for plattformens ytelse i dette markedet. Vi har også ledet arbeidet med Google Maps for å tilpasse oss østeuropeiske spesifikasjoner for kart og transport, inkludert normer for adressenummerering, rollen som offentlig transport og andre. På den tiden ble offentlig transport ikke sett på som veldig viktig for Google maps, men kunne noen innbygger i Moskva tenke seg å gi veibeskrivelse til en adresse, til og med til en person i et kjøretøy uten å fortelle navnet på den nærmeste metrostasjonen? Dette er bare ett eksempel på forskjellen i paradigme.

Spørsmål: Når ble du kjent med blockchain-teknologien og Credits-plattformen? 

EN: Jeg begynte å jobbe med blockchain-teknologi som administrerende direktør for S7 TechLab. Vi lanserte et felles prosjekt med Alfabank for salg av flybilletter på Ethereum, og senere, sammen med Alfabank og Gaspromneft-Aero, for å håndtere betalinger for luftfylling. I den rollen var jeg kjent med både Ethereum og Hyperledger og kunne se fordelene og ulempene med hver for bedriftsløsninger.

– Jeg ble kjent med Credits-plattformen nylig, og jeg er imponert over teknologien, inkludert det tekniske laget og selskapets forpliktelse til både brukerfellesskapet og løsningspartnere..

Spørsmål: Tror du hele markedet har modnet til forståelsen av at virksomheten er avhengig av informasjonssikkerhet?

EN:  Teknologivirksomhet ser ut til å forstå dette aspektet, men noen av sektorene som historisk sett er mindre knyttet til informasjonsteknologi ser ut til å bare komme til denne bevisstheten, normalt når et brudd skjer med dem. Selv “lavteknologiske” virksomheter er avhengige av informasjonssikkerhet, selv om de sannsynligvis lagrer en mengde kunde- og leverandørdata på datamaskiner. Bedrifter som ikke forstår deres avhengighet av informasjonssikkerhet, risikerer store problemer. Kompromitterte informasjonssystemer kan påvirke alt, fra kunder og deres interesser, interne kontrollsystemer (budsjett, innkjøp, planlegging) og til slutt omdømmet til selskapet. I tillegg regulerer lover i mange geografiske regioner over hele verden håndteringen av kundedata, slik at problemer kan føre til bøter eller verre.

Spørsmål: Hvordan vurderer du markedsutviklingsutsiktene?


EN: Jeg er veldig oppriktig om potensielle kunder, og jeg bemerker at selv Forbes har kåret 2019 til “Year of Enterprise Blockchain”. Bedrifter begynner å forstå verdien teknologien kan gi systemene sine, inkludert integrering med eldre systemer for å forbedre sikkerhet og funksjonalitet. Å oppnå tillit mellom motparter i en verden av global forsyningsbase, automatiserte dokumenter og betalinger, elektroniske engasjementer – alt dette krever teknologien som blockchain bringer til bordet.

Spørsmål: På hvilke områder tror du Credits kan samarbeide med IBM?

EN: IBM er en utmerket partner for komplekse løsningsprosjekter, og de har en verdensomspennende kanal for bedriftskunder. Jeg ser mye potensiale i å være en teknisk partner for IBM i løsningsprosjekter, og levere komponenter i løsningen, basert på Credits blockchain-teknologi.

Spørsmål: Hva setter du mest pris på Credits-teknologi og mål?

EN: Arkitekturen til plattformen er godt designet og dyktig implementert. Koden er åpen, som gjør det mulig for klienter og samfunnet å verifisere, bidra og sertifisere for spesielle installasjoner. Siden Credits kontrollerer plattformen, kan vi samtidig sikre at kritiske integrasjonsgrensesnitt for kundeløsninger ikke brytes med oppgraderinger, slik det kan skje med noen andre blockchain-plattformer..

Samtidig setter jeg stor pris på teamets prioriteringer, med en balanse mellom klienter, utviklere og integratorer, og samfunnet og investorer. Dette er den sunne tilnærmingen som kjennetegner langsiktige vellykkede virksomheter.

Spørsmål: Hva gjør kreditter bra, og hvor er det en mulighet til å vokse?

EN: Credits-teknologiplattformen er veldig godt implementert, og teamet legger stor vekt på verifisering og stabilitet. Dette er et solid grunnlag for å samarbeide med partnere som utvikler seg på plattformen, kunder som jobber med løsninger på plattformen, og generell markedstillit til teknologien.

– Der jeg ser muligheten er å utvikle løsningsporteføljen vår i samarbeid med sentrale aktører, som IBM og andre. Det er her vi vil være i stand til å gi maksimal verdi til bedriftskunder, ved å utnytte styrken til alle partnere for å løse komplekse forretningsproblemer.

Spørsmål: Hva håper du å oppnå i løpet av det neste året i studiepoeng?

EN: Jeg vil pleie og utvikle våre relasjoner med partnere, kunder og rådgivere over hele verden. I tillegg satte jeg høy prioritet på å bygge våre kanalpartnerskap, inkludert integratorer og ISV-er. For disse retningene gleder jeg meg til å samarbeide tett med våre ambassadører og regionale representanter. Sammen vil vi lansere PoC-er i viktige sektorer, gjøre det mulig for kanalpartnere å bygge på våre løsninger og realisere løsninger med bedriftskunder.

– Parallelt jobber jeg tett med vårt forretningsutviklingsteam for å utvikle ytterligere ferdigheter, ansette de riktige kandidatene, strukturere arbeidet rundt passende KPI-er.

Med utviklingen av blockchain-bransjen utvides antallet store aktører som deltar i den videre utviklingen. Etter hvert som flere og flere store forretningsrepresentanter introduserer og bruker en innovativ løsning i eksisterende modeller for forhold, vil det moderne samfunnet bli mer gjennomsiktig og trygt for samhandling.

Studiepoeng er en åpen kildekode og fullt desentralisert blockchain-programvareplattform som opererer basert på PoA (Proof of Agreement) -algoritmen. Plattformen tilbyr nettverkskapasitet på opptil 1 million transaksjoner per sekund med behandlingstider for transaksjoner på 0,1 sekunder, og lave avgifter fra 0,001 USD per transaksjon.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector