Intervju: Top Indian Crypto Leaders Speak On 10 Year Prison Bill Draft

“Ikke få panikk!” Rådene fra de fleste av de øverste kryptolederne i India til kryptoelskere og entusiaster. Åpenbart viste det seg at et tiårig utkast til fengselsregning viste seg å være et panikkdrag for kryptoentusiaster i India som lenge ventet på å høre ut kryptovennlige regler fra indiske regjeringstjenestemenn.

I virkeligheten tror flertallet av indianerne det siste 10-årige fengselsregningsutkastet rapporterte av BloombergQuint er enten halv sannhet eller clickbait. Ser på den pågående debatten, nådde Coingape-redaktører individuelt ut til de beste kryptolederne i India, inkludert:

Å finne ut deres synspunkter på tre sentrale aspekter rundt lovforslaget.

 • Hvor ekte Bloomberg-rapport er? Hva er ditt syn på Jail Aspect og på den andre siden Introducing Digital Rupee?
 • Hva er poenget ditt med godkjenningen av utkast til rapport (hvis Bloomberg-nyheter er legitime)? Blir den passert eller blir den ubemerket akkurat som Triple Talaq?
 • Crypto Leaders (Pompliano, Barry Silbert, CZ og andre) tror at hvis Bill blir bestått, vil det faktisk føre til adopsjon. Hva tar du for mulig effekt hvis Bill blir bestått??

Innsikt fra Nischal Shetty, administrerende direktør i Indian Crypto Exchange WazirX

Coingape | Nischal ShettyCoingape | Nischal Shetty

Coingape – Hvor ekte Bloomberg-rapport er? Hva er ditt syn på Jail Aspect og på den andre siden Introducing Digital Rupee?

Nischal Shetty – Det er ingen måte å bekrefte denne historien. Men i god tro håper jeg Bloomberg ikke er en organisasjon som vil trykke nyheter uten noen troverdig kilde.

Så forutsatt at de virkelig fikk tak i et utkast til kryptoregning, er det noen få ting vi må være klar over.

 1. Dette er bare et utkast til anbefaling fra Subhash Garg-komiteen. Bare tiden vil vise om Indias regjering godtar dette eller ikke.
 2. Det er en sjanse for at artikkelen kan sitere fengselsperioden og fullstendig forbud uten å forstå hele utkastet. Fordi utkastet til skjermbilde som deles av Bloomberg-forfatteren, snakkes det om en viss “seksjon 8” i utkastet som spesifiserer hvilke aktiviteter som vil bli ansett som ulovlige. Forfatteren har ikke delt del 8, og på grunn av dette er det umulig å si om dette forbudet og fengselsstraffen er for allmennheten eller for de som arbeider med hvitvasking og terrorisme ved hjelp av Crypto.

Hvis fengselsstraffen er for allmennheten, er det et veldig uheldig synspunkt. Den retter seg direkte mot millioner av tusenårsbefolkningen i India. Hvis det er sant, vil dette lovforslaget sette regjeringen i fare for tusenårsriket. De vil se på dette som et brudd på deres økonomiske frihet, internettfrihet så vel som deres frihet til å innovere.

Når det gjelder digital rupi, hvis lovforslaget faktisk diskuterte det, viser det nok en gang mangelen på forståelse av blockchain og crypto. Enhver person med nok teknisk forståelse vil fortelle deg at regjeringen ikke trenger blockchain for å lansere sin egen valuta. Vi har allerede digitale penger INR, og folk bruker dem allerede. Crypto fungerer der det ikke er noen sentral autoritet og regjeringer ikke trenger å tvinge til å lage et eget kryptotoken med mindre det er et helt nytt brukssak de tenker på.

Coingape – Hva er poenget ditt med godkjenningen av utkast til rapport (hvis Bloomberg-nyheter er legitime)? Blir den passert eller blir den ubemerket akkurat som Triple Talaq?

Nischal Shetty – Jeg har tro på statsministeren vår, Narendra Modi. Han er teknisk kunnskapsrik og har alltid vært en forkjemper for Indias økonomiske vekst. Crypto har skapt arbeidsplasser og velstandsmuligheter for indianere, og vår statsminister vil ikke la India gå glipp av denne muligheten.

Dessuten vil forbud mot Crypto føre til hjerneflukt. Den indiske teknologisektoren vil aldri få noe kryptorelatert arbeid eller kryptorelaterte investeringer. Dette vil føre til tapte inntekter for milliarder dollar for India.

Min oppfatning er at en så hard, drakonisk lov ikke vil bli vedtatt av India.

Det er veldig enkelt hvis ministrene bare spør “Hvilket annet land har vedtatt en slik lov?” Svaret vil være “Ingen”. Hvis Indias valgte ministre tar en informert tilnærming til et slikt lovforslag, vil de alle være imot det.


Coingape – Crypto Leaders (Pompliano, Barry Silbert, CZ og andre) tror at hvis Bill blir bestått, vil det faktisk drive adopsjon. Hva tar du for mulig effekt hvis Bill blir bestått??

Nischal Shetty –

 1. Tusenvis av nåværende kryptojobber vil gå tapt
 2. Millioner av potensielle jobbmuligheter vil gå tapt
 3. Milliarder dollar i investering ville gå tapt
 4. Brain drain
 5. Det vil gi opphav til null domene kunnskap om Crypto i India
 6. India blir den første store nasjonen som gjennomfører et slikt forbud
 7. India vil aldri kunne implementere dette siden det ikke er noen teknologi for å forby krypto
 8. Det svarte markedet for krypto vil dukke opp i India

Merkelig, hvis årsaken til forbudet er å stoppe hvitvasking av penger, er den overraskende delen at et forbud ikke påvirker hvitvaskerne. De vil fremdeles kunne fortsette hvitvasking av penger, siden det ikke er noen teknologi som kan forby krypto, som jeg sa tidligere.

Det er bare den vanlige borgeren i India som blir negativt påvirket av et slikt forbud.

Innsikt fra Varun Sethi, berømt indisk blockchain advokat

Varun SethiCoingape | Varun Sethi

Coingape – Hvor ekte Bloomberg-rapport er? Hva er ditt syn på Jail Aspect og på den andre siden Introducing Digital Rupee?

Varun Sethi – Selv om rapportene fra Bloomberg Quint er i strid med svarene på vår rett til informasjonssøknad arkivert til reservebanken, som uttalte at RBI ikke har kjennskap til et utkast til lovforslag for å forby kryptoer i India, får bevisene som er registrert oss følelsen av at en tverrministeriell kommunikasjon blir sikkert ført og støyen rundt den er ikke uberettiget. Selv om det ikke er noe tilgjengelig offentlig på det offentlige området angående et slikt forslag til lovforslag ennå, vil jeg derfor reservere tankene mine til et offisielt varsel blir utstedt.

Våre synspunkter på fengselsbetingelser på opptil 10 år som en del av det foreslåtte lovforslaget, ser ut til å være et løft fra lignende bestemmelser som finnes i loven om forebygging av hvitvasking av penger i India, snarere ser det ut til at en 3 ganger straff på gevinsten til kryptoer være lik bestemmelsene i kapittel 271 (c) i den eksisterende inntektsskatteloven i India.

Vi føler at slike bestemmelser for øyeblikket bare er forslag og kanskje eller ikke kan være en del av de endelige lovforslagene som foreslås lagt inn i parlamentet som en del av standardprosedyren..

Spørsmålet knyttet til utstedelse av offisiell digital rupi ble spesifikt stilt av oss i retten til informasjonssøknad til RBI, men de har sendt svaret til Department of Economic Affairs, med mindre slikt svar er gitt av dem, kan vi ennå ikke kommentere hva er forestillingen om et slikt begrep

Coingape – Hva er poenget ditt med godkjenningen av utkast til rapport (hvis Bloomberg-nyheter er legitime)? Blir den passert eller blir den ubemerket akkurat som Triple Talaq?

Varun Sethi -Reisen til en regning til en handling er ganske lang og komplisert. så om de nåværende klausulene i det foreslåtte lovforslaget skal bli en del av den endelige handlingen, gjenstår å se. Vi har sett mange regninger forsinket og utløper før vi ser lyset av å være en handling. Det avhenger helt av hvor viktig det er av regjeringen å ta opp slike saker.

Coingape – Crypto Leaders (Pompliano, Barry Silbert, CZ og andre) tror at hvis Bill blir bestått, vil det faktisk drive adopsjon. Hva tar du for mulig effekt hvis Bill blir bestått??

Varun Sethi – Vi føler det også. Et mer regulert miljø skal innebære at individuelle investorer er mer beskyttet enn dagens situasjon, men med mindre hele klausulene i regningene offisielt er offentlig, er det vanskelig å kommentere om det er bestemmelser om regulerte enheter og straffevilkår for uregulerte. Eller er det at kryptoinnehold skal anses å være uekte. Et lovforslag vil helt sikkert oppmuntres siden det regulerer et stadig voksende uregulert kryptorom, men fra det som for øyeblikket er tilgjengelig i små og store deler i sosiale medier, ser det ut til å være vanskelig for ekte kryptoinvestorer og hodlers..

Innsikt fra Kashif Raza fra det mest pålitelige kryptohåndtaket CryptoKanoon

kashifCoingape | Kashif Raza

Coingape – Hvor ekte Bloomberg-rapport er? Hva er ditt syn på Jail Aspect og på den andre siden Introducing Digital Rupee?

Kashif Raza – For det første er det fortsatt ikke klart om regningen er privat eller offentlig – det er en forskjell mellom disse to. Privat regning kan planlegges av ethvert parlamentsmedlem, den offentlige lovforslaget er planlagt av departement som finansdepartementet, forsvarsdepartementet, innenriksdepartementet – de kan introdusere lovforslaget i Lok Sabha. Selv om prosessen med å sende regningen er den samme, er suksessgraden for offentlig regning for å bli godkjent mye høyere enn den private regningen. I henhold til tidligere historie er sjansene for at privat regning blir godkjent / bestått veldig mindre. Så typen regning som BloomberQuint henviser til, er fremdeles ikke klar – enten det er privat regning eller offentlig regning.

Det er en annen antagelse – utkastet til lovforslag som BloomberQuint hevder, det kan være et utkast som ble utarbeidet tidligere, og da kan det ha blitt avvist og kopien ble lekket og på en eller annen måte kom kopien ut.

Ja, de har planene om å lansere egen digital valuta. Hvor langt det vil lykkes, er det ennå ikke å se fordi hele ideen om desentralisering vil bli drept. Og hvem vil akseptere det, antar at hvis du lager et prosjekt på Dapps, så aksepterer klienten i utlandet ETH, hvorfor vil han akseptere RupeeCoin / LuxmiCoin. Vi har sett at den sentraliserte mynten generelt ikke har fremtiden, den er hovedsakelig database, ikke noe mer enn det. Ingen kan bidra til, ingen kan starte sine egne noder, ingen kan sjekke det, ingen kan autentisere det. Jeg tror ikke det vil lykkes, det vil bare være digitalisering av eksisterende fiat-valuta.

Coingape – Hva er poenget ditt med godkjenningen av utkast til rapport (hvis Bloomberg-nyheter er legitime)? Blir den passert eller blir den ubemerket akkurat som Triple Talaq?

Kashif Raza – Triple Talaq-regningen ble vedtatt i Lok Sabah, men når det gikk til Rajya Sabha, hadde BJP ikke flertall i Rajya Sabha, det kunne ikke bli godkjent og tiden ble bortfalt og valget kom inn på den tiden. Det er også sjanser for at opposisjonen kan sende inn igjen.

La oss anta at dette fengselsutkastet er den originale kopien, og at den blir introdusert som den er, og strafferegningen forblir den samme uten endring, og den blir også godkjent av Lok Sabha og Rajya Sabha. Selv da, neste dag, kan du utfordre handlingen ved forskjellige domstoler i India og lovens konstitusjonelle gyldighet. For å notere seg, har BJP ikke fått høyere flertall i Rajya Sabha akkurat nå, det er sjanser for høy debatt og også sjanser for at det ikke blir godkjent i Rajya Sabha.

Faktisk, hva er logikken med å sette mennesker bak spolingsteknologi, du kan ikke drepe denne teknologien, du kan ikke stoppe den, du kan forby den. du kan bare forby handel.

Coingape – Crypto Leaders (Pompliano, Barry Silbert, CZ og andre) tror at hvis Bill blir bestått, vil det faktisk drive adopsjon. Hva tar du for mulig effekt hvis Bill blir bestått??

Kashif Raza – Jeg vil erstatte adopsjon i bevissthet. Jeg tror heller ikke at i løpet av kortere periode vil det være adopsjon i India. Nå dekker hvert eneste media dette utkastet til rapport – med det blir i det minste folk klar over denne kryptovaluta-, Bitcoin- og blockchain-teknologien.

Innsikt fra Sunil Sharma, topp 50 teknologileder & anerkjente blockchain-lærer 

Sunil SharmaCoingape | Sunil Sharma

Coingape – Hvor ekte Bloomberg-rapport er? Hva er ditt syn på Jail Aspect og på den annen side introduksjon av Digital Rupee?

Sunil Sharma – Å være en av de beste nyhetskildene, har Bloomberg et rykte å opprettholde. Jeg tror ikke det vil trekke et slikt stunt til bare å drive frykt blant leserne. Imidlertid har RBI tydelig nektet for kunnskap om et lovforslag om forbud mot kryptovalutaer i India, som det fremgår av RTI. Her er lenken: https://www.scribd.com/document/412385479/Blockchain-Lawyer-RTI-Response-by-RBI-for-Banning-of-Crypto-Bil

RBI er også en anerkjent organisasjon og er ansvarlig for hver av sine handlinger.

Dette setter oss alle i en tilstand av forvirring. Forutsatt at det er et lovforslag som har blitt holdt utenfor løkken fra RBI, vil jeg gjerne være optimistisk om det. Nischal har påpekt at alle klausuler bare gjelder under aktivitetene som utføres under avsnitt 8. Så jeg håper at seksjon 8 inkluderer bruk av krypto for terrorisme eller hvitvasking av penger.

10 års fengsel med straff høres ekstremt ut, og det er derfor jeg tror at handlingen bare gjelder ulovlige aktiviteter som hvitvasking av penger. Men det er ingen teknisk måte å forby kryptovaluta, bare handel innenfor nasjonale grenser kan forbys.

Når vi snakker om Digital Rupee, vil det være en sentralisert digital versjon av fiat Rupee.

“Digital Rupee eller CDBC for den tilfellet inneholder ikke desentraliseringsfortellingen om kryptokurver uansett, så jeg tror ikke det er lurt å sammenligne det med kryptokurver. Det er som å sammenligne appelsiner med mango. “

Coingape – Tror du regningen vil passere eller ikke? Eller vil det gå ubemerket akkurat som Triple Talaq?

Sunil Sharma – Jeg kan ikke kommentere de juridiske aspektene, men generelt tror jeg at lovforslaget ikke vil passere som det er. Årsaken er at teknologi er en industri som India kan tjene mye på. Hele verden ser India som et teknisk kunnskapsrikt land.

Blockchain og cryptocurrency er fremtidens teknologier. De har potensial til å skape tusenvis av nye jobber i fremtiden og generere inntekter verdt milliarder. Videre har vi sett en økning i teknologisk adopsjon i India nylig. India er et blomstrende marked for denne bransjen.

Å passere denne regningen betyr å miste en så fantastisk mulighet.

Kanskje det kan bli ubemerket som Triple Talaq. Men høyesterett ba regjeringen om å legge fram en policy angående kryptovaluta innen juni. Så det vil ikke bli ubemerket helt.

Coingape – Crypto Leaders tror at hvis lovforslaget blir vedtatt, vil det faktisk kjøre mot adopsjon. Hva tar du for deg muligheter hvis regningen blir vedtatt?

Sunil Sharma – Bevissthet er det riktige ordet å bruke her. Hvis en slik ekstrem regning blir vedtatt, vil den absolutt tiltrekke seg sprøytenarkoman. Flere og flere mennesker vil bli kjent med kryptovalutaer. Når vi adopterer, kan vi ikke si det, for hvem vet hvor mange som unner seg ulovlige aktiviteter?

De mulige effektene:

 1. Et betydelig antall indianere hengir seg til kryptovalutaindustrien, de vil alle miste jobbene sine.
 2. Mister sjansen for potensielle jobber rundt kryptovaluta.
 3. De fleste investorene mister investeringene.
 4. Som et resultat vil disse menneskene begynne å holde mynter privat fordi ingen forlater pengene sine så lett.
 5. Tap av tro på den nåværende regjeringen, tusenvis liker ikke å bli fortalt hva de skal gjøre med pengene sine.

Vi mangler fortsatt mye informasjon, og det er mye usikkerhet. Så vi bør vente til 23. juli før vi drar flere muligheter.

Selv om disse overskriftene er negative, begynner folk å jakte på hvorfor folk er så redde for det. La oss studere det og så bevisstheten.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector