Society 3.0: Et eksklusivt intervju med Tim Draper av Akshay Aggarwal, medstifter av Blockchained India

Tim Draper American Venture Capital Investor Regjeringene over hele verden har begynt å innse at konkurransen handler om penger, gründere og virksomhetene i verden i stedet for fysiske grenser som var den gang. Https://cdn.coingape.com/wp-content /uploads/2019/07/22194330/timDraper.png

Utforsk veikart for samfunnets fremtid, med Akshay Aggarwal, medstifter av Blocumen Studios & Blokkjedet India & milliardærinvestoren Tim Draper er populært kjent som ‘Bitcoin-fyren’ i sin podcast-serie “Society 3.0”. Tim er kjent for sine sci-fi-investeringer og også grunnleggeren av Draper University og Draper Associates. Så her er et utdrag av podcasten for og alle viktige punkter man ikke kan gå glipp av. Samfunn 3.0 har som mål å forstå utviklingen av det nåværende samfunnet til en som er lykkeligere, stadig mer desentralisert og pilarer på peer-to-peer-handel.

Intervju

Spørsmål: Regjeringer i alle land er engasjert i en rekke forsikringer. Hvordan kan Blockchain brukes i denne sektoren?

Det vil være en transformasjon av bank og finans og handel av alle slag. Regjeringen i alle land er engasjert i en rekke forsikringer som helsetjenester, arbeidstakererstatning, ansettelsesforsikring, pensjoner osv. Vel, det er alltid mennesker i veien, og når folk kommer i veien, er det rom for korrupsjon, feil og urettferdighet. Hvis disse implementeres ved hjelp av Bitcoin og Blockchain på en smart kontrakt, kan vi ha en perfekt forsikringsmodell som vil resultere i en mer effektiv, effektiv og mer rettferdig forsikring som ikke kan bli ødelagt av en person. Regjeringene over hele verden har begynt å innse at konkurransen handler om penger, gründere og virksomhetene i verden i stedet for fysiske grenser som var den gang. Jo mer effektive og effektive regjeringene er, desto mer naturlig vil folk trekke mot å bruke dem, for da vil det meste av regjeringens styring være virtuelt. 

Spørsmål: Mange land begynner å bli en del av denne enorme revolusjonen, men likevel er det land som avverger det. Hva er ditt syn på dette? (tar de det riktige valget)

Landene som tar i bruk denne teknologien ser frem til fremdriften i landet, noe som er et positivt framskritt, men land som Kina er fremdeles et skritt tilbake. Vel, de har en president som ønsker å sørge for at alt er under kontroll og dermed begrenser dets folk fra å bruke denne teknologien, som jeg tror kommer til å være skadelig. Jeg tror på lang sikt vet alle kinesere at dette er veldig viktig for deres økonomi, og de vil ønske seg et fritt marked med en desentralisert valuta. De vil ha denne fremtidige verden der de kan finne på og skape den og tjene penger ved å prøve nye ting. Et land som Malta ønsker å være verdens kryptosenter. Vel, med Sveits, begynte de med tigeren med halen, men de begynte å overregulere og dermed alle igjen. Men nå ønsker den å komme tilbake. 

Jeg tror generelt at regelverk avler korrupsjon og deregulering puster frihet. Vi bør være åpne for andre former for styring og tenkning. Vel, dette er en spennende tid, og jeg tror vi er på vei mot en mer global og fredelig og kjærlig verden fordi virkelig disse geografiske grensene blir mer og mer meningsløse. Dette er en enorm mulighet for en ny form for styring, som må konkurrere om innbyggerne. De begynner å erkjenne at de konkurrerer om pengene, gründerne, innbyggerne og virksomhetene i verden i stedet for fysiske grenser og land.

Spørsmål: Hva er tankene dine om at Høyesterett opphevet forbudet mot banktjenester for kryptovalutaselskaper av sentralbankene?

Jeg tror Indias høyesterett var veldig klok i avgjørelsen. De tenker på det gode i landet og også på verdens beste på lang sikt. Bitcoin er så viktig for alle at denne desentraliserte verden åpner alle sine grenser. Det kommer til å bli mye lettere å gjøre forretninger, å kommunisere over landegrensene, å betale folk over landegrensene. Det åpner virkelig en helt ny økonomi. 

Det er en av de beste tidene i verden å være en forandringsagent, å være en gründer, risikokapitalist eller noen som virkelig vil flytte verden fordi denne nye teknologien er åpen, gjennomsiktig og global og holder perfekte poster og kan begynne å gjør verden til et mye mer automatisert, mye enklere sted å være. Økonomier kommer til å eksplodere på grunn av dets åpne grenser og det er friksjonsfritt. Det lar menneskelig kreativitet trives ettersom maskinene kan ta på seg flere av de daglige oppgavene som må gjøres om og om igjen. Mange frykter dette, men egentlig bør det omfavnes. Tross alt, hva er bedre enn å ha en maskin som gjør alle oppgavene som må gjøres gjentatte ganger. 

Spørsmål: Du siterte, “India velger en religion fremfor en annen, det gjør meg alvorlig bekymret for planene mine i forskjellige virksomheter”, da Citizenship Change Act ble håndhevet av den indiske regjeringen som ble veldig kontroversiell. Vennligst del din kontekst bak tweeten.

India er et flott sted å investere, med så mange flotte gründere og ideer og hardtarbeidende mennesker. Men fremfor alt, hvis det finnes regler som favoriserer en gruppe mennesker fremfor en annen, reiser det mye tvil. Landet som favoriserer en type person fremfor en annen, en religion fremfor en annen, en rase eller et blikk eller sex fremfor en annen, mislykkes på den ene eller den andre måten, ettersom de er mer fokusert på at den ene er mer privilegert enn den andre, (den delen av samfunnet bedre privilegert enn den andre / delen av samfunnet som er mer ‘heldig’ enn den andre), som ikke er bærekraftig. Å favorisere ett sett mennesker fremfor et annet oppmuntrer aldri til en sterk økonomi. Et åpent samfunn som er ærlig og jobber hardt, elsker sine naboer, uansett hvem eller hva de er, har en tendens til å skape fantastisk suksess. Økonomier øker når det er frihet, åpenhet og gjennomsiktighet. Dermed er nøkkelen til suksess å skape et miljø der folk bare er fokusert på å skape en innvirkning. 

Ansvarsfraskrivelse Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me