Beste kryptovaluta å investere i 2018

Sist oppdatert juli 2018

Kryptovaluta. Hvem ville trodd at denne unike og kraftige aktivaklassen (ved hjelp av blockchain-teknologi) ville ha en så kosmisk innvirkning på den moderne finansielle verden? Siden den første dagen Bitcoin begynte å handle, har den vokst eksponentielt i verdi og markedsandel.

Mens Bitcoin er den mest kjente kryptovalutaen, har den slått i det siste, akkurat som resten av altcoins i kryptorommet.

Men det betyr ikke at alle disse myntene ikke er gode investeringer. De har fremdeles potensial til å endre måten næringer og til og med økonomier fungerer på. Vi er på det punktet hvor vi trenger å identifisere de som har ekte applikasjon fra den virkelige verden, og de som ikke har det.

Ethereum, Bitcoin Cash, Dash, Litecoin, Ripple, Monero og Zcash har alle veldig unike verdiforslag. Men hvilken er faktisk den beste investeringen for øyeblikket? La oss skille hveten fra agnet.

Ser etter gratis kryptovaluta trading signaler?

Hvorfor vi liker Ripple (XRP)

I en tid da folk begynner å stille spørsmål om det er noen reell verdi for kryptovalutaer, spesielt Bitcoin, begynner noen kryptovalutaer faktisk å få mer og mer appell..

Ripple og dets XRP-token er en slik kryptovaluta, vi føler, har en bred appell og anvendelse i den virkelige verden.

I lang tid ble kryptokurver bare sett på som en alternativ betalingsmåte, en som ikke var spesielt god eller til og med praktisk å bruke. Spesielt Bitcoin, som blir beryktet i mange kretser. Imidlertid er Ripples XRP-token mye mye mer. Det har fått oppmerksomhet fra en rekke finansinstitusjoner som forbereder seg på å innlemme det unike altcoinet i sine systemer.

Ripple (XRP), i motsetning til Bitcoin, er både et valuta- og betalingsnettverk. Selv om det kan ta timer eller dager å behandle en transaksjon ved hjelp av Bitcoin, kan Ripple-teknologien behandle transaksjoner innen 4 sekunder. Dette gjør det spesielt attraktivt for finansinstitusjoner.

Finn ut hvordan handle Bitcoin her.

Ripple topp krypto i 2018

Ripple (XRP) er klar til å bli en krypto-tungvekt i 2018.

eToro tilbyr en sosial plattform der mange kryptovalutaer kan handles, bli med eToro nå!


* Kapitalen din er i fare.

Samtidig, mens sektoren har sett brede nedgang. XRP fortsetter å holde sitt.

XRPs pris klarer seg relativt mye bedre enn mange av sine største jevnaldrende. Fordi mange av de største kryptovalutaene er korrelert, hjelper det å analysere deres relative styrke for å ta den beste investeringsbeslutningen.

Kryptoområdet har slitt gjennom hele 2018, så det er bra å se på dem relativt. Husk at vi ikke ser på hvilken krypto som vil få mest dollarverdi det neste året. Alt handler om den potensielle prosentvise gevinsten som kan oppnås.

Ripple Network er robust og sikkert

Ripple-nettverket er pålitelig og sikkert. Ripple-nettverkets stabilitet oppmuntrer sterkt tilliten til det og til selve Ripple-kryptovalutaen. Med mye færre utgaver enn de store brødrene, Bitcoin og Ethereum, Ripples rette og smidige funksjon gjør det til en grunnleggende lydkrypto å investere i.

Den robuste teknologien bak Ripples funksjonalitet blir vedtatt av mange finansinstitusjoner. Gjennom å fremme et partnerskap med over halvparten av verdens ledende banker og investeringshus, er Ripple klar til å bli en uunnværlig del av internasjonal handel. Sterke forhold til Western Union, xRapid, Saudi Arabian Monetary Authority, og xCurrent er begynnelsen på en spirende allianse med kraftaktørene i global finans.  

Ripple er utrolig rask og billig

Ripples utrolige transaksjonshastighet gjør den til en vinner i kryptovalutaindustrien. Sammenlignet med Bitcoin, Ethereum og Litecoin, er Ripple lysår foran når det gjelder behandling av transaksjoner på nettverket. I motsetning til Bitcoin er overbelastning av transaksjoner i Ripple-nettverket fraværende.

Når det gjelder kostnader, er Ripple en klar vinner med sitt gjennomsnittlige transaksjonsgebyr på rundt $ 0,0005. Selvfølgelig, som med det meste av kryptovaluta-relatert, vil gebyrer og kostnader bli redusert etter hvert som teknologien utvikler seg.

Høy skalerbarhet

Ripple ble designet for å håndtere store transaksjonsvolumer. Mens slike som Bitcoin, Ethereum, Litecoin og Monero ikke engang kan håndtere 100 transaksjoner per sekund, er Ripple i stand til å behandle 1500 transaksjoner per sekund. Ny teknologi er i horisonten som vil øke Ripples kapasitet til titusenvis av transaksjoner per sekund i nær fremtid.

Ripples imponerende institusjonelle applikasjoner

Ripple er mye mer enn bare en kryptovaluta på grunn av sin imponerende transaksjonshastighet, høy skalerbarhet og stabile nettverk, det er det perfekte instrumentet for å forbedre de internasjonale pengeoverføringsprosessene..

Ved å bruke Ripple får banker og finansinstitusjoner tilgang til on-demand likviditet og får fullmakt til å utføre globale betalinger i sanntid. Der internasjonale bankoverføringer tok flere dager å gjennomføre, kan det gjøres nesten umiddelbart med Ripple. For en revolusjon!

Er Ripple Den beste kryptovalutaen du kan investere i 2018?

Ripple er en imponerende kryptovaluta med mange nyttige applikasjoner. Sammenlignet med Bitcoin og mange andre populære kryptovalutaer, er Ripple mye mer stabil. Med Ripple er det ingen harde gafler og unødvendig politikk. Dens billige transaksjoner legger også til sin appell.

Ripples grunnleggende forhold er sterke. Og mens hele kryptosektoren har trukket seg tilbake fra høydepunktene. Hvis du ser på de neste fem til ti årene, tror vi Ripple (XRP) merker av mange bokser.

La oss se hva Ripple har i vente resten av året. For å få en del av Ripples handling, åpne en konto med en flott kryptomegler i dag.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map