En komplett guide til Day Trading Bitcoin i 2019

Du vil begynne å handle bitcoin, men vet du ikke hvordan? Enten du vil investere i Bitcoin ved å kjøpe Bitcoin, eller bare er interessert i dagshandel ved å kjøpe og selge Bitcoin på kort tid, vil du lære alt du trenger å vite for å endelig begynne å handle denne kryptovalutaen.

Fiat Gateway

Først og fremst må du overføre fiat-pengene dine til en byttekonto. Det er mange forskjellige børser å gjøre det, men den mest praktiske og enkleste måten å kjøpe Bitcoin på er å gå til Coinbase og kjøpe den direkte med kredittkort. Hvis du er villig til å legge inn ekstra timer for å finne ut hvordan du sender fiat til en børs, vil du ikke bare spare mange avgifter, men du vil også ha langt flere handelsmuligheter som følger med å åpne kontoer på riktig børs..

De tryggeste børsene

De beste kryptovaluta-børsene er de som er de tryggeste å bruke og lagre pengene dine og kryptovalutaene i. Også veldig viktige kriterier er hvor mange mynter du faktisk kan handle, hvor mye avgifter det koster å handle på børsen, hvor mye du kan trekke ut og sette inn, hvor lang tid det tar å bli bekreftet, og hvor raskt supporten svarer på dine forespørsler. Jeg har samlet en liste over de beste børsene du kan bruke, spesielt hvis du har en europeisk eller amerikansk bankkonto.

Den beste og mest praktiske utvekslingen å bruke hvis du vil koble bankkontoen din for å direkte trekke fiat til vekslingskontoen din, er KRAKEN. Det tar bare noen få dager å åpne en konto, bekrefte den og koble til bankkontoen din. Trinnene er veldig enkle, og når det er gjort, kan du kjøpe Bitcoin direkte. Når du har kjøpt Bitcoin, er det en god ide å overføre Bitcoin til en sikker hovedbokslommebok, som bare du har den private nøkkelen for..

Bitcoin (BTC) dagshandelsveiledning

Bitcoin (BTC) dagshandelsveiledning

Sikker lagring av Bitcoin

For hver kryptovaluta kan du opprette en digital lommebok som bare er tilgjengelig med en privat nøkkel. Når den er riktig konfigurert, vil ingen noen gang ha din private nøkkel ved siden av deg. Dette gjør det bokstavelig talt umulig å få stjålet kryptovalutaene dine fordi ingen andre enn deg har den private nøkkelen som gir tilgang til lommeboken. På den annen side, hvis du har mistet den private nøkkelen, er det ingen som kan hjelpe deg med å få tilbake tilgangen til lommeboken din. Dette betyr at du må være veldig forsiktig med din private nøkkel. Den beste ideen er å skrive den ned i et perfekt og stødig skript, som du deretter lagrer på et trygt sted.


En annen, mer praktisk men også dyrere måte er å kjøpe en TREZOR eller LEDGER NANO S. Begge gir deg tilgang til en lommebok hvis private nøkkel ikke eies av andre enn deg, men du trenger ikke din private nøkkel hele tiden . Alt du trenger er å følge instruksjonene gitt i instruksjonsarkene for Trezor og Ledger.

De beste børsene for å handle med Bitcoin

Med det ute av veien kan vi endelig fortsette med guiden for å kjøpe og handle Bitcoin. Den beste børsen for Bitcoin-handel er definitivt Binance, siden den har mange handelspar og er kjent for å være veldig pålitelig og trygg. Så du kan fortsette og sende Bitcoin til Bitcoin-lommeboken din i Binance-kontoen din når du har opprettet en slik konto.

Det er forskjellige andre kryptovaluta-utvekslinger, der sikkerhet fortsatt er tvilsom, for eksempel Kucoin, Bibox, Huobi, OkEX, BitMex, Upbit, Hitbtc, Bitfinex og flere andre.

Marginhandel

Hvis du vil starte marginhandel (åpne korte og lange posisjoner med lånte penger), er ditt beste valg BitMex og Bitfinex. Begge har sine fordeler og ulemper. Bitfinex, på den ene siden, viser fortjeneste og tap i sanntid, noe som gjør det veldig praktisk å daghandle Bitcoin på den. Bitmex blir derimot ikke beskyldt for å være i økonomiske vanskeligheter, noe som betydelig truer pengene dine på Bitfinex.

Det anbefales å holde seg borte fra begge sentrene hvis du ikke vet nøyaktig hva du skal gjøre. Vær oppmerksom på at marginhandel kan føre til enorme tap.

Nyttige Crypto-verktøy

Hvis du vil holde deg oppdatert om de siste prisbevegelsene i det totale kryptovalutamarkedet på et øyeblikk, må du definitivt legge Coinmarketcap til repertoaret ditt. Det lar deg søke etter hver kryptovaluta, sjekke markedsverdien, volumet og på hvilke børser det handles. Du kan også bruke den til å verifisere nettstedene til slike prosjekter eller for å sjekke URL-en til børsene.

Det siste du vil gjøre er å åpne falske nettadresser til slike børser, noe som kan føre til at pengene dine blir stjålet.

Et annet veldig nyttig verktøy å se på er Coinmarketcal, som samler alle kommende hendelser i kryptovaluta- og blockchain-verdenen. Dette kan være veldig nyttig i et oksemarked, hvor mange mennesker handler utelukkende på “kjøp ryktene, selg nyhetene”.

Nyttige Crypto News-sider

Hvis du er mer seriøs om Bitcoin og kryptovalutaer, kan du oppdatere deg selv daglig med de siste nyhetene angående Bitcoin og andre kryptovalutaer på store kryptovaluta-nettsteder som CoinDesk, CoinTelegraph eller Cryptonews. Dette kan hjelpe deg med dine Bitcoin-handelsbeslutninger, ettersom negative eller positive overskrifter kan påvirke prisbevegelsene til Bitcoin og kryptovalutamarkedet.

Teknisk analyse

Hvis du er interessert i profesjonell dagshandel med Bitcoin, bør du definitivt vurdere å sjekke ut Tradingview, da det gir deg muligheten til å gjøre teknisk analyse på alle slags diagrammer med alle slags indikatorer. Selv om det koster en månedlig avgift, er det absolutt verdt pengene hvis du er seriøs med å handle Bitcoin.  

Telegram & Facebook-grupper

Telegram har blitt populært gjennom kryptovalutaer. Du kan finne mange nyttige grupper i Telegram og Facebook. Kryptovalutasamfunnet bruker for det meste disse to plattformene for å koble til og diskutere med hverandre. I tillegg vil du finne hvert prosjekt som har sin egen telegramgruppe eller kanal for deg å kontakte direkte prosjektutvikleren eller bare for å holde deg oppdatert om de siste nyhetene om favorittprosjektet ditt..

Hvordan Day Trade Bitcoin

Selvfølgelig avhenger dette sterkt av din handelsstil. En ting er sikkert: dagshandel Bitcoin skiller seg ikke nødvendigvis vesentlig fra handel med andre eiendeler eller verdipapirer. De fleste Bitcoin-handelsmenn stoler på EMA, Fibonacci, RSI og MACD, støtte- og motstandsnivå, samt lysestake-analyse og volum. Faktisk vil jeg sterkt anbefale deg å bruke Fibonacci-verktøyet, 200 og 50 EMA, samt å lære bullish og bearish avvik i RSI og MACD. Selv om disse er veldig nyttige nyttige indikatorer, må du alltid holde øye med pris og volum. For mange erfarne handelsmenn har prisaksjon og volum det viktigste for å anta opp- eller nedtrender.

Dermed bør du lære lysestakeanalyse samt lese ordreboken på nivå 2.

dagshandel bitcoin guide

Konklusjon

Å handle Bitcoin kan være veldig lønnsomt, men det er definitivt en barriere for inngang. Du bør absolutt være ekstremt forsiktig med falske nettadresser, sikkerheten til lommebøkene dine og hvilke mynter og børser du bestemmer deg for å kjøpe og bruke. Hvis du er interessert i hva forskjellen mellom Bitcoin og Bitcoin Cash er, bør du absolutt vurdere å lese denne artikkelen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map