Hvordan handle Ethereum (Ether) – Nybegynnerveiledning

 Ethereum (Ether), verdens nest største kryptovaluta, har vokst eksponentielt. Enten du er en veteranhandler eller en nybegynner i kapitalmarkedene, tilbyr ethereum-handel en rekke fordeler og muligheter. Les denne praktiske veiledningen for å lære hvordan du handler eter, hvordan det ble oppfunnet, korrelasjoner og hva som påvirker prisen.

For å begynne å utnytte potensialet til denne kraftige kryptovalutaen, start din ethereum-handelsreise i dag!

Opprinnelsen til kryptovalutaer i et nøtteskall

Bitcoin, den første desentraliserte kryptovalutaen, ble opprettet av en anonym person (eller personer) ved bruk av pseudonymet Satoshi Nakamoto. Satoshi utvidet også ‘genesis block’ av bitcoins i januar 2009.

Bitcoin er verdens største kryptovaluta og markedsverdien har utvidet seg enormt. For eksempel, 6. oktober 2019, var markedsverdien på mer enn 144 milliarder dollar.

Oppfinnelsen av Ethereum

En innovativ ung gutt som heter Vitalik Buterin, oppfant gjennom sin ambisjon om å transformere internett fullstendig en kryptoplattform der utviklere kunne bygge alle typer desentraliserte applikasjoner..

Etter å ha en grundig forståelse av Bitcoin, foreslo Vitalik at den trengte et skriptspråk for applikasjonsutvikling. Når ingen var interessert i hans forslag, fortsatte han arbeidet med sitt kraftige nye prosjekt.

I 2013 publiserte Vitalik en hvitbok som beskriver denne dynamiske nye plattformen som han kalte Ethereum. For sin utrolige innovasjon ble han kåret til Thiel Fellow i 2014 og mottok en pris på $ 100.000.

Etter dette falt den unge mannen ut av University of Waterloo for å forfølge sin Ethereum-ambisjon. Ved hjelp av andre utviklere og medstiftere skiftet prosjektet raskt til overdrive.

Med et veldig vellykket publikumsalg i juli 2014, samlet de inn mer enn $ 18 millioner ved å selge Ether, Ethereum-tokens som i utgangspunktet var andelene i prosjektet.

Hvordan handle Ether 1

Bitcoin og eter, verdens største virtuelle valutaer.

Ether brukes også til å betale for transaksjoner og beregningstjenester på Ethereum-nettverket.


Et år senere ble deres første utgivelse kalt Frontier lansert 30. juli 2015. En ny plattform var nå tilgjengelig der utviklere kunne lage sine egne desentraliserte apper og smarte kontrakter..

Ether er den nest største kryptovalutaen i verden, og på et tidspunkt i 2017 hadde den en markedsverdi på nesten 38 milliarder dollar, selv om markedsverdien per oktober 2019 ligger på 18 milliarder dollar. Dette interessante finansielle instrumentet har vokst i et utrolig tempo!

Ether Weekly Chart – En del av prisaksjonen de siste 3 årene

Ethereum er også veldig ustabilt, som de fleste store kryptovalutaer. I 2017 begynte prisen å klatre høyere, og i 2. kvartal samme år startet “gullrushet” det året. Kryptovaluta ble den kule tingen å investere det året for allmennheten, og altcoins hadde et fantastisk år, med Bitcoin som nådde nærmere $ 20.000. 

Etter hvert som 2017 utviklet seg, fortsatte investorene å tilfredsstille sin appetitt for handel med eterum. Innen 31. desember hadde eterprisen steget til mer enn $ 725,00 og nådde $ 1370. Den astronomiske årlige avkastningen for 2017 målt oppover på 4800%!

Hvordan handle Ethereum

Det første trinnet i å lære å handle Ethereum er å sikre tjenestene til en kompetent megling. Det anbefales sterkt å handle Ether med pålitelige, veletablerte forexmeglere.

En slik megler er eToro. eToro tilbyr ikke gearing på eter, men det er selvfølgelig andre meglere som tilbyr gearing. Noen av disse selskapene tilbyr så mye som 33X gearing.

Noen meglere tilbyr en rekke ethereum-handelsalternativer. Par som ofte er inkludert er ETH / USD (eter / US dollar), ETH / BTC (eter / bitcoin), ETH / EUR (eter / euro), ETH / CAD (eter / kanadisk dollar) og ETH / GBP (eter / britisk) pund).

På grunn av eterens volatilitet, bør ikke handelsmenn handle med mye innflytelse. Null utnyttelse er selvsagt den tryggeste. På grunn av den enorme veksten i eterprisen har ‘kjøp og hold’ vært en utmerket strategi. ‘Å kjøpe dips’ har også fungert veldig bra, selv om handelsmenn ville ha gått glipp av en rekke gode muligheter hvis de bare brukte denne tilnærmingen (i det minste den daglige tidsrammen).

* Hvis du vil lære mer om handel med Bitcoin, kan du følge denne lenken til en artikkel dedikert spesielt til: Hvordan handle Bitcoin – Nybegynnerveiledning.

Grunnleggende om handel med Ethereum: Hva beveger prisen på eter?

Fordi eter fremdeles er en ganske ung kryptovaluta, blir prisen i stor grad påvirket av hendelser knyttet til utviklingen.

Som nevnt tidligere er eter et verditoken som brukes til å betale for transaksjoner og beregningstjenester på Ethereum-nettverket. Derfor vil utvidelsen av Ethereum blockchain og relaterte tjenester åpenbart påvirke verdien og prisen på eter.

En veldig viktig ekstern faktor som påvirker prisen på eter, er prisen på storebror, bitcoin. Når penger strømmer inn i bitcoin, har vanligvis eter og andre kryptokurver nytte av det. Verdien av bitcoin er en medvirkende faktor til den iboende volatiliteten som er involvert i eterumhandel. Når bitcoin er under press, påvirkes hele aktivaklassen i kryptovaluta.

Årsaken til denne sammenhengen er at kryptokurver så å si tilhøre samme markedssektor. Når prisen på bitcoin øker, er den generelle markedsoppfatningen at kryptovalutamarkedet er ‘sunt’ og også et levedyktig investeringsalternativ.

Siden eter er den nest største kryptovalutaen, kommer det ingen overraskelse at den er sterkt påvirket av bitcoinprisen og følelsen. Når man forstår hvordan man skal handle eterum, må man respektere innvirkningen bitcoin kan ha på prisaksjon.

Tid til å spole på noen fortjeneste

Er dette den typen gjennombrudd du trenger i din handelskarriere? Besøk signalsiden vår i dag og prøv vår gratis eller premium trading signaler!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector