Kryptovaluta utdanningsartikler

CRYPTOCURRENCY ARTIKLER

Hva er gafler i kryptovaluta?

Når du aktivt handler kryptovalutaer eller som et aktivt medlem av kryptorommet, må du absolutt ha snublet over begrepet “gaffel” allerede flere ganger. Men hva er gafler av kryptovalutaer? 

Forskjellene mellom Fiat-valuta og kryptovaluta

Sjansen er stor for at du allerede har hørt begrepet fiat flere ganger, men du lurer kanskje på hva det har med vårt økonomiske system å gjøre. Når økonomer og finansanalytikere snakker om fiat, snakker de absolutt ikke om den italienske bilprodusenten, men om valutaene som ofte brukes over hele verden.. 

Hva er en ICO?

Hva er det første du tenker på når du leser begrepet ICO? Du tenker sannsynligvis på grådige investorer som prøver å tjene raskt, eller du kan tenke på det hva det egentlig er: en ny, ukomplisert og enkel innsamlingsmodell. Faktisk gjorde mange grunnleggere av nyetablerte selskaper med gode og innovative ideer som mangler kapital til å kickstarte forretningsidéen deres hø, mens solen skinner og brukte ICO-er for å skaffe penger til selskapet. Men hva er en ICO?

Hva er Cryptocurrency?

Kryptovalutaer har endret måten penger flyttes på, og åpnet også for en ustabil verden av ufattelige handels- og investeringsmuligheter. Les her om historien, blockchain-teknologien, revolusjonerende betalinger, og hvor praktisk det er å handle de største kryptovalutaene med forex-meglere..

Hva er Bitcoin-valuta?

Hva er bitcoin-valuta? Mange mennesker som hører om bitcoin for første gang, har vanskelig for å forstå hva det egentlig er og hvordan det fungerer som en valuta. Dette er ganske normalt fordi bitcoin (BTC, XBT) ikke er en vanlig fiat-valuta eller investeringsbil i det hele tatt. 

Om Cryptocurrency-plattformer

Kryptovalutaer har oppstått fra tilsynelatende ingen steder for å fange milliarder dollar i investeringskapital. Denne dynamiske aktivaklassen tilbyr noen gode funksjoner og fordeler for enkeltpersoner og bedrifter som vet hvordan de skal brukes riktig.

Valutaveksling

Kryptovalutamarkedet blomstrer, og det er også kryptovalutabørser. De fleste børser utfører den viktige oppgaven med å konvertere fiat-valutaer til kryptovalutaer og omvendt, mens noen av dem kun håndterer kryptovalutaer. 

Kryptovalutahandel: Kjøp og hold

Ingen andre aktivaklasser har sett de fantastiske gevinstene som nylig ble sett i kryptovalutaer. Bitcoin, den mest fremtredende kryptovalutaen, har returnert et par millioner prosent siden 2010 da den ble verdsatt til 0,008 dollar på ett tidspunkt. 

Kryptovalutahandel: Prishandling

Kryptovaluta – hvem ville trodd at denne merkelige aktivaklassen ville tiltrekke seg så mye oppmerksomhet og en så enorm investeringskapital på så kort tid? Milliarder dollar har strømmet inn i spekteret av forskjellige kryptovalutaer de siste par årene. 

Kryptovaluta lommebøker

Å flytte penger blir billigere og enklere, spesielt i denne tiden av kryptografiske digitale valutaer, tydelig kalt kryptovalutaer. På grunn av kryptovalutas digitale karakter kan ikke noen lommebok brukes til å håndtere det. 

Beste kryptovaluta å investere i 2018

Kryptovaluta. Hvem ville trodd at denne unike og kraftige aktivaklassen (ved hjelp av blockchain-teknologi) ville ha en så kosmisk innvirkning på den moderne finansielle verden? Siden den første dagen Bitcoin begynte å handle, har den vokst eksponentielt i verdi og markedsandel. 

Bitcoin Bubble

Etter hvert som Bitcoin har steget fra uklarhet, har det store momentum tvunget både finansverdenen og vanlige medier til å stå opp og legge merke til. Bare i løpet av 2017 har prisen på Bitcoin (BTC) sett gevinster på mer enn 1700%. 

Topp 10 kryptovalutaer

Finansverdenen er i endring, og en stor spillveksler er kryptokurver. Tenk deg å sende penger til en venn på den andre siden av verden på mindre enn 5 sekunder, hvor bruk av bank vil ta deg omtrent tre til fem dager. Implikasjonene av blockchain-teknologi for global handel er enorme. 

Beste Bitcoin-meglere

Bitcoin, den første og største kryptovalutaen, er et fenomenalt instrument for handel. Selv om det er et ideelt mål for aktive handelsmenn, er det imidlertid viktig å engasjere disse spennende markedene ved å bare bruke de beste bitcoin-meglerne..

Hvordan handle Bitcoin – Nybegynnerveiledning

Kryptovaluta er kommet for å bli, det er sikkert! Her er vår detaljerte guide om hvordan du handler bitcoin, verdens mest fremtredende kryptovaluta. 

Hvordan handle Ethereum (Ether) – Nybegynnerveiledning

Ethereum (eter), verdens nest største kryptovaluta, har vokst eksponentielt. Enten du er en veteranhandler eller en nybegynner i kapitalmarkedene, tilbyr ethereum-handel en rekke fordeler og muligheter

Bitcoin (BTC) mot Bitcoin Cash (BCH)

Da Blockchain først ble introdusert gjennom Bitcoin-papiret i 2009 av Satoshi Nakamoto, var det ingen debatt som Bitcoin vs Bitcoin Cash, og hvorvidt en av dem er bedre enn den andre kryptovalutaen.. 

En komplett guide til Day Trading Bitcoin i 2019

Du vil begynne å handle bitcoin, men vet du ikke hvordan? Enten du vil investere i Bitcoin ved å kjøpe Bitcoin, eller bare er interessert i dagshandel ved å kjøpe og selge Bitcoin på kort tid, vil du lære alt du trenger å vite for å endelig begynne å handle denne kryptovalutaen.

Strategi for handel med kryptovaluta

Kryptovaluta er en varm aktivaklasse å handle. Mange kryptoer har oppnådd absolutt fenomenal avkastning i løpet av de siste par årene.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me