Kryptovalutahandel: Kjøp og hold

Ingen andre aktivaklasser har sett de fantastiske gevinstene som nylig ble sett i kryptovalutaer. Bitcoin, den mest fremtredende kryptovalutaen, har returnert et par millioner prosent siden 2010 da den ble verdsatt til 0,008 dollar på ett tidspunkt.

Bitcoin og et par andre kryptovalutaer har godt belønnet investorer som har kjøpt og holdt dem. Er buy-and-hold fremdeles en kraftig handelsstrategi for kryptovalutaer? Og hvilke av kryptoene som er verdt å kjøpe?

Handel med kryptovalutaer - Kjøp-og-hold-tilnærming 1 (eksponentiell gevinst)

Enkelte kryptovalutaer har registrert uhørt gevinst.

Fordelene med å kjøpe og holde kryptovalutahandel

Det kutter ut 95% av ‘markedsstøyen’

Det er forskjellige buy-and-hold handelsstrategier (tro det eller ikke). Hovedideen bak disse strategiene er å sykle langsiktige bulltrender og eliminere markedsstøyen knyttet til lavere tidsrammer. Kortsiktige handelsmenn blir ofte frustrerte når markedet ryster dem ut av handelen når den piskesager på de mindre tidsrammene (for eksempel en times tidsramme). Prishandlingen på et ukentlig diagram er ofte ikke ustabilt over en viss tidsperiode. Når den samme perioden analyseres på mindre tidsrammer, er bildet vanligvis mye mer fillete og uforutsigbart enn på den ukentlige tidsrammen.

Perfekt markedsføringstid er ikke nødvendig

Det som gjør buy-and-hold-handel attraktivt for mange handelsmenn og investorer, er at det i mange tilfeller ikke er veldig viktig å timing markedet perfekt. For handelsmenn som planlegger å være i handel i flere måneder eller til og med år, er det som betyr mest å faktisk komme inn i handelen. Disse handelsmennene venter ofte ikke på store tilbakeslag mot den rådende oksetrenden fordi de vet at det kan føre til at de går glipp av muligheten til å komme i den posisjonen de leter etter..

Handel med kryptovalutaer - Buy-and-hold-tilnærming 2 (størrelse på surfer endret)

Å handle kryptovalutaer med en buy-and-hold-tilnærming krever ikke perfekt timing.

Reduserte transaksjonskostnader

Handlere som driver med langsiktige kjøp og hold-handler, overtrer vanligvis ikke. Dette kan redusere transaksjonskostnadene betydelig. En næringsdrivende som handler inn og ut av handler hver dag eller hver uke, må ta hensyn til trekkingen av akkumulerte transaksjonskostnader. Spredningen på noen kryptokurver er for eksempel betydelig høyere enn på de store valutaparene. Dette kan gjøre det veldig dyrt og ineffektivt å utføre mange kortsiktige handler i stedet for noen få langsiktige handler.

Redusert psykologisk belastning

Kortsiktig handel og til og med mellomlang handel kan være stressende for mange handelsmenn. Mange ganger kan det være vanskelig å handle på markeder i noen uker, og i løpet av disse tidene kan kort- og mellomlangsiktig handel utmatte handelsmenn, spesielt de som er mindre erfarne.

Selv om buy-and-hold kryptovaluta trading strategier har potensial til å være stressende til tider, er det definitivt mindre beskattende enn kortsiktige trading strategier.

Tidseffektivitet


Buy-and-hold cryptocurrency-handelsstrategier er perfekte for investorer og handelsmenn som ønsker å gjøre potensielt store gevinster med minimalt med tidsbruk. Langsiktige kryptovalutainvestorer som driver med buy-and-hold-handler, trenger ikke å holde øye med prisen hver dag, og de trenger heller ikke å gjøre tekniske analyser og se på diagrammer ofte. Det ville være lurt for disse kryptovalutahandlerne / investorene å holde oversikt over grunnleggende nyheter, selvfølgelig, og sjekke opp sine posisjoner innimellom, men det er fortsatt mye mindre tidkrevende enn kortsiktig handel.

Handel med kryptovalutaer - Buy-and-Hold Approach 3 (fyren sitter på hengematte)

Med buy-and-hold crypto trading trenger du ikke å stirre på diagrammer hele dagen.

Hvilke kryptovalutaer er verdt å handle?

Selv om små kryptovalutaer ikke nødvendigvis bør unngås, er de mest pålitelige kryptoene de største, mest etablerte. Dette inkluderer Bitcoin (BTC), eter (ETH), dash, litecoin (LTC), Bitcoin cash og ripple (XRP). Investorer og handelsmenn har mye større tillit til disse (og andre) store kryptovalutaene. Dette kan hjelpe deg når du kjøper disse kryptoene for et langsiktig spill.

Finn pålitelige kryptovaluta meglere her.

En av fordelene ved å handle store kryptovalutaer er at de tilbyr dypere likviditet. Tilstrekkelig likviditet hjelper til med å unngå glidning når du utfører handler og fyller ordrer (ta gevinst og stopp-tap-ordrer).

De store kryptovalutaene er også mye mindre sannsynlig å ‘krasje og brenne’ enn de mindre. Det har vært mange kryptokurver som ikke har overlevd veldig lenge. Å investere i en helt ny kryptovaluta som ikke har bevist seg ennå, er som å kjøpe en dag gammel kylling – høyt vekstpotensial, men risikabelt.

De mer etablerte kryptovalutaene, inkludert de som er nevnt ovenfor, er absolutt verdt å ta en titt på. Investorer med stor appetitt for risiko kan være interessert i mindre, mindre kjente kryptovalutaer. Når de investerer i disse, vil imidlertid handelsmenn kanskje bruke mindre innsatser enn på større kryptovalutaer.

Måter å gå inn i kjøp og hold kryptovalutahandel

Mange investorer kjøper ganske enkelt kryptovalutaer og holder dem til de føler at det er et godt tidspunkt å selge. Disse investorene gjør ofte lite teknisk analyse før de begynner å handle, og kan i noen tilfeller foretrekke å ikke bruke stop loss-ordrer.

Handlere og investorer med tekniske analyseferdigheter kan foretrekke å gå inn i kryptovalutahandel etter svake eller betydelige kursinnsamlinger. Andre deltakere liker å komme inn på markedet på et motstandsbrudd. Dette gir fordelen med momentumbekreftelse.

Kjøp-og-hold-tips for handel med kryptovalutaer

  • Bruk større tidsrammer for teknisk analyse, for eksempel daglige, ukentlige og månedlige diagrammer.
  • Hvis du bruker stopptap, må du ikke plassere det for nær oppføringen.
  • Løftestang bør minimeres eller ingen gearing skal brukes. Det kan være kostbart å holde kryptovaluta-handler i flere måneder eller år.
  • Hvis det er mulig, dra nytte av tilbakeslag for å få en bedre inngangspris.
  • Hvis opptrenden ikke er ustabil og veldig sterk, ikke vent på dype tilbaketrekninger. Oppføringer på markedet kan vurderes i dette tilfellet, så vel som breakout-oppføringer.
  • Hold øye med grunnleggende faktorer som kan påvirke de langsiktige utsiktene til kryptovalutaene du handler.

Begynn å handle kryptovaluta nå!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector