Topp 10 kryptovalutaer

Sist oppdatert juli 2018

Finansverdenen er i endring, og en stor spillveksler er kryptovalutaer. Tenk deg å sende penger til en venn på den andre siden av verden på mindre enn 5 sekunder, hvor bruk av bank vil ta deg omtrent tre til fem dager. Implikasjonene av blockchain-teknologi for global handel er enorme.

Ikke bare aktiverer kryptokurver raske pengeoverføringer, men mange kryptokurver har gitt eksponentiell prisvekst som har overgått de villeste forventningene.

Mens Bitcoin var kryptovalutaen som startet det hele, er det nå en rekke andre innovative teknologier som er klare til å føre bransjen videre. Bortsett fra å være en måte å overføre verdi på, inkorporerer mange spennende nye måter å bruke blockchain-teknologi på, som veldig godt kan endre måten verden fungerer på.

Som helhet har kryptokurver trukket seg tilbake fra høydepunktene i slutten av 2017. Men generelt er det mange som gir noen gode investeringsmuligheter, basert på hva de kan tilby. Med mange analytikere som sammenligner den nåværende retrace med 2014, hvor det var en mulighet for smarte investorer å kjøpe den første store dip i Bitcoin var tilgjengelig..

1. Ripple (XRP)

Ripples XRP-token er fortsatt en langvarig favoritt av oss. Prisen kan være utenfor høydepunktet, men den er fortsatt mer enn det dobbelte der vi var i 2017. Ta en titt på dette daglig Ripple-diagram av eToro, en utmerket krypto (og sosial) megler:

XRP / USD daglig diagram

Ripple Daily Chart

Til tross for et bredt basert salg i kryptokurver fortsetter Ripples XRP-token å vokse i popularitet.

Denne store prisøkningen har gjort krusningen til den tredje største kryptovalutaen etter markedsverdi (etter bitcoin og etereum).

Relativt sett er Ripple veldig sterk sammenlignet med andre store kryptovalutaer. Spesielt Bitcoin som har falt fra toppene med nesten tre fjerdedeler.

Andre positive sider ved Ripple (XRP) inkluderer utrolige raske og billige transaksjoner. Ripple-nettverket er også mye mer stabilt og pålitelig enn Bitcoin og kan skryte av ulastelig skalerbarhet. Med Ripple er det ingen transaksjonsflaskehalser eller forsinkelser i å gjøre opp transaksjoner.

Ripple ble opprettet for å gjøre det mulig for banker og andre finansinstitusjoner å utføre globale betalinger i sanntid og å levere den on-demand likviditeten som kreves for å oppnå dette.

Vi ser flere og flere finansinstitusjoner og betalingsleverandører innlemme Ripples teknologi i sine egne plattformer.

Et viktig hensyn for å investere i Ripple er dets bemerkelsesverdige nytte i banknæringen, som kan ha en positiv effekt på prisen i betydelig tid framover..

Det gjenstår imidlertid spørsmål om XRP vil bli klassifisert som et verdipapir som vil ha en grunnleggende innvirkning fremover.

For mer informasjon om krusning og hvorfor det har så mye potensiale, ta en titt påBeste kryptovalutaer å investere i 2018’.

2. NEO

Av alle kryptovalutaene som er nevnt i denne artikkelen, har den Kina-baserte NEO fått ganske mye oppmerksomhet i nyere tid.

NEO sammenlignes ofte med Ether (ETH) og Ethereum-nettverket, men det er faktisk mye mer avansert enn Ethereum. Mens begge nettverk legger til rette for smarte kontrakter, er NEO-er mye sikrere, skalerbare og enklere å bruke.

For å holde det enkelt, la oss bare si at NEO er raskere, smartere og mer allsidig enn Ethereum-nettverket. Det er også lettere for utviklere å jobbe med NEO enn med Ethereum fordi NEO støtter flere programmeringsspråk mens Ethereum bare fungerer med Solidity.

NEO er for tiden rangert som den 13. største kryptomynten, litt nede, men fortsatt sterk. Hold øye med denne overlegne kryptovalutaen!

3. Ether / Ethereum (ETH)

Ether (Ethereum), selv om det fortsatt er en ny teknologi, føles som om det er en av de gamle iscenesettelsene. Det betyr ikke at det ikke er en god investering, fordi verktøyet og brukerbasen bare fortsetter å utvides. Ethereum-nettverket har mer nytte enn Bitcoin og kan skryte av raskere transaksjonsoppgjør.

Når det gjelder investeringsverdi, ser Ether (Ethereum) ut til å ha mer potensial enn Bitcoin. Det tilbyr høyere handelsvolum og større markedsverdi (Ether er for tiden den nest største kryptoen når det gjelder markedsverdi).

Mens mange av de mindre og nyere kryptovalutaene har trukket seg tilbake, fortsetter Ethereum å stå høyt i bransjen. Lær hvordan du handler Ether.

4. Litecoin (LTC)

Litecoin er en solid kryptovaluta som fortsetter å handle på lignende nivåer som i slutten av 2017.

Litecoin ble grunnlagt i 2011 og har hatt det bra siden. Det er for øyeblikket den sjette største kryptoen etter markedsverdi og fremdeles sporer de to store (Bitcoin og Ethereum).

Litecoin-prosesseringshastigheten er mye raskere enn Bitcoin når det gjelder prosesseringshastighet, og nettverket er rettet mot høy skalerbarhet. Selv om Litecoin er tregere enn Ripple, har det heller ikke noen flaskehalsproblemer med transaksjonsbehandling.

Litecoin kan enkelt integreres i systemer ved hjelp av Bitcoin fordi den er kompatibel med Bitcoins API. Dette legger i stor grad til Litecoins popularitet som et solid og praktisk alternativ til Bitcoin.

Verden bruker Litecoin mer og mer, spesielt i øst. To store krypto-børser i Hong Kong og Sør-Korea innlemmer Litecoin i tilbudet i 2018, og flere selgere over hele verden begynner å godta Litecoin-betalinger..

Hong Kong forventes å kjøpe mer Litecoin fremover.

FX Leaders tilbyr kraftige handelssignaler, ikke bare på forex, råvarer og indekser, men også på kryptovalutaer. FX Leader’s handelssignaler er enkle og enkle å bruke. Sjekk ut vår Hjemmeside for kryptovaluta.

5. Dash

Dash er den 14. største kryptoen etter markedsverdi. Det har holdt seg relativt bra gitt den bredbaserte utsalget.

Foruten den kraftige okse-trenden i spill, inkluderer andre grunner til å investere i Dash det

Dash er raskere og billigere enn Bitcoin, og at flere og flere selgere begynner å godta Dash-betalinger. Dash (DAS) har vist seg å være en god løper. La oss se hva det vil gi fremover!

6. Cardano

Siden handel startet på Cardano tidlig i oktober 2017, er Cardono fortsatt omtrent 7 ganger høyere på dagens nivå. For øyeblikket er denne ekstremt unge mynten den åttende største kryptoen når det gjelder markedsverdi.

Cardanos grunnleggende forhold er fortsatt solide og peker på styrke på lang sikt.

7. NEM (XEM)

NEM er rangert som den 17. største kryptovalutaen etter markedsverdi, og er en av kryptovalutaene du kan se. NEM er fortsatt utenfor høydepunktet tidlig i 2018, men har fortsatt hatt massevis av mediedekning i nyere tid.

NEM er mye mer effektivt enn Bitcoin, har flere bruksområder enn mange andre kryptovalutaer, inkludert Bitcoin, og kan nås av programmerere som ikke nødvendigvis er profesjonelle i kryptorenaen.

8. Bitcoin (BTC)

Selv om bitcoin ikke er vår første krypto å investere i akkurat nå, bør den absolutt ikke ignoreres. Bitcoins store fordel er at den er kjent, også blant folk som ikke vet mye om kryptokurver. Mange nykommere i kryptomarkedet starter sitt eventyr med å kjøpe Bitcoin, storebror til alle kryptovalutaer.

Prisen har sett en betydelig korreksjon, men et av nøkkelelementene er at det fortsatt er et begrenset tilbud med bare 21.000.000 enheter. Dette er en viktig faktor som forventes å oppmuntre til prisvekst i mange år fremover. Hva er Bitcoin?

Bitcoin er fortsatt den første kryptoen, ikke bare når det gjelder markedsverdi, men også prismessig. Bitcoin-handelsvolum er også minst dobbelt så mye som annen krypto for øyeblikket.

I tillegg til disse punktene aksepteres Bitcoin av tusenvis av selskaper og selgere over hele verden og har en omsettelig futureskontrakt. Lær hvordan du handler Bitcoin.

9. Stellar (XLM, Stellar Lumens)

Stellar Lumens presterte veldig bra i 2018 på relativ basis. Dens markedsverdi har vokst til å gjøre den til den 7. største kryptoen for øyeblikket. Opp fra 10. i fjor. Som Ripple (XRP), er i stand til å akselerere grenseoverskridende betalinger betydelig.

Stellar har allerede registrert noen store kunder som IBM som vil ha nytte av raskere og billigere internasjonale betalinger. XLM har allerede utført eksepsjonelt bra og forventes å fortsette å gjøre det, spesielt hvis Stellar-systemet skal brukes av flere institusjonelle aktører for å optimalisere betalingene sine..

10. OmiseGo (OMG)

OmiseGo er et Ethereum-basert system eller betalingskanal der forbrukere kan betale forhandlere i mange forskjellige fiat- og kryptovalutaer. Selgeren mottar betalingene i den foretrukne valutaen og vet ikke en gang med hvilken valuta kundene betaler. OmiseGo samarbeider for tiden med McDonald’s i Thailand for å effektivisere betalingsprosessene.

OmiseGo-prosjektet har som mål å gjøre billige og lett tilgjengelige betalinger mulig for personer som ikke har kreditt- eller debetkort, spesielt i Sørøst-Asia..

OMG-tokens verdi har steget siden starten og er fremdeles opp fra 2017, noe som betyr at den er sterk på relativt grunnlag, sammenlignet med de bredere kryptovalutaene. Det er fortsatt litt mer spekulativt, med tanke på at det er rangert som 20. etter markedsverdi, men applikasjonen fortsetter å utvides.

Konklusjon

Kryptovalutamarkedet er ustabilt og fullt av muligheter. Store mengder kapital strømmer inn i denne aktivaklassen hver dag, som opprettholder det generelle langsiktige bullish momentum.

Folk som ønsker å investere i kryptokurver har store muligheter, men bør utøve riktig risikostyring for å bevare kapitalen.

En god strategi for de som mener at kryptovalutaer er fremtidens bølge, er en buy-and-hold-tilnærming. Hvis du ikke vet hvilken som er den beste kryptovalutaen du kan investere i, vil du kanskje spre risikoen og kjøpe en portefølje med flere kryptovalutaer. I likhet med en investor med en variert aksjeportefølje.

For å komme i gang med kryptohandel i dag, ta en titt på disse topp kryptovaluta meglerne. Å investere i kryptovaluta er veldig spennende! Delta i kryptomarkedet i dag.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me