Hvordan et signal gjorde meg til $ 500 med nesten null arbeid

Her på CoinFi har vi jobbet med alfatesting for flere forskjellige handelssignaler, som du kan se i de andre innleggene her på bloggen.

Et signal vi har hatt noen morsomme tester, er å identifisere arbitrasjemuligheter mellom sentrene, slik at du kan gjøre risikofri gevinst bare ved å klikke på noen få knapper.

I et eksperiment utnyttet for eksempel medstifter Tim en prisforskjell på 3% mellom Ripio / BTC på Binance og Bittrex, for å øke BTC-stakken litt.

2-3% høres ikke ut som mye, men bare ved å gjøre EN handel per uke, kan du i løpet av et år doble stabelen din, risikofri.

Det høres ut som en ganske god risiko: belønningsforhold for meg.

Nå, i mitt tilfelle, var jeg i stand til å utnytte en enda større arbitrasjemulighet tidligere på uken. Ved å bruke prisforskjellen i Bitcoin Gold mellom Bittrex og HitBTC klarte jeg å tjene meg 1,5 ekstra Ethereum, bare ved å plukke opp BTG på HitBTC, sende den til Bittrex og deretter selge den for mer.

Hvis jeg allerede hadde vært forberedt på forhånd og holdt BTG og Ethereum på begge børsene, ville jeg ha doblet pengene mine.

Uansett, hvis ikke det var CoinFi-signalet som ga meg beskjed om arbitrage-muligheten, ville jeg ha gått glipp av det. Gratis penger er alltid hyggelig, spesielt når du ikke trenger å bruke timer på å trålveksle og venter på en ny mulighet til å komme opp.

I dette innlegget vil jeg dele nøyaktig hva som skjedde og snakke mer om CoinFi-signalene vi utvikler.

Del 1: Bakgrunnen

Et par dager i forveien hadde Tim snakket om signalet vi hadde utviklet. På dette tidspunktet var det veldig mye et pågående arbeid (og er fortsatt), så vi andre hadde ikke tilgang til det.

Den aktuelle dagen var imidlertid Tim og Han i ferd med å hoppe på en samtale, da signalet varslet dem om den enorme muligheten som var i gang. Siden de var opptatt, gjorde jeg æren av å tjene pengene. Skål gutta, neste runde er på meg.

1.) Det første jeg gjorde var å overføre ETH jeg hadde til hånden til HitBTC. Jeg hadde nylig utbetalt et par ICO-er, så jeg hadde rundt 6,5 ETH-reservedeler. Flott!

2.) Jeg overførte den til HitBTC, dobbeltsjekket at prisene fremdeles var i min favør, og kjøpte ca 11,1 Bitcoin Gold. Jeg var ikke opptatt av å prøve å få den beste prisen, jeg ønsket å handle raskt i stedet.


Basert på prisen på BTG hos Bittrex, ville jeg kunne gjøre den 6,5 ETH til omtrent 11,5 ETH hvis jeg handlet raskt. For USD-formål kjøpte jeg BTG for rundt $ 222 på HitBTC, og det handlet for rundt $ 418 på Bittrex. Det er en enorm spredning!

Del 2: Sliping til stans

Det viser seg at årsaken til den enorme spredningen var at HitBTC, og kanskje hele Bitcoin Gold-nettverket, hadde hastighetsproblemer. Så snart jeg prøvde å ta ut BTG fra HitBTC-kontoen og sende den til Bittrex, innså jeg at chatterommet (Trollbox) var fylt med folk som klaget på langsom uttak av BTG.

Jeg fikk panikk, men skjønte at hvis alle hadde problemer med uttak, ville spredningen ikke bli lukket når som helst. Så jeg måtte bare være tålmodig og håpe det ble behandlet snart.

Del 3: Å tjene penger

Det tok enorme ti timer for myntene å overføre til Bittrex, men da de gjorde det, kom jeg fremdeles fremover.

Naturligvis hadde spredningen stengt på dette tidspunktet, sannsynligvis på grunn av at alle menneskene foran meg i uttakskøen endelig solgte myntene sine. Likevel klarte jeg å selge de 11,09 BTG (minus avgiftene) for 8,08 ETH, en gevinst på 1,5 ish ETH ($ 500-600).

Hvis jeg hadde hatt BTG allerede på Bittrex, ville jeg ha kunnet doble opp risikofritt. Så i fremtiden, når jeg bruker arbitrage-signalet, skal jeg sørge for at jeg har mynter på 2-3 børser, og BTC / ETH tilgjengelig for å kjøpe dem på disse børsene også.

Det som virkelig betyr noe er at uten signalet som forteller meg om muligheten, hadde jeg ikke tjent noen penger, så jeg tar 25% overskudd hver dag i uken.

Andre tanker – hvordan kan du gjøre det samme?

Du tenker kanskje noen få tanker akkurat nå. Du kan til og med tenke “Det er ikke så imponerende å tjene 25% i løpet av ti timer, mange mynter svinger så mye uansett. Du trenger ikke bruke arbitrage for å gjøre det. “

Til den kommentaren vil jeg si at det kan være sant, men signalet ga meg penger, så gjør det til det du vil. Som jeg forklarte ovenfor, vil jeg i fremtiden være bedre forberedt og kunne gjøre fortjeneste på få minutter, risikofri. Det er enormt.

I tillegg kan du sannsynligvis tjene penger bare ved å kjøre pumper. Heldigvis jobber CoinFi med et signal som hjelper deg med å gjøre det også.

For eksempel kunne du ha tjent 50% fortjeneste på 12 timer bare ved å handle Neos stigning fra forrige uke. Tim satt sammen denne videoen som viser hvordan du kunne ha brukt et CoinFi-signal (for tiden i testfasen) for å fange den bølgen også.

Vi kommer ikke bare til å være en-triks ponnier her på CoinFi, vi jobber med dusinvis av handelssignaler, og starter med de mest populære først, så snart ICO er ferdig.

Hvis du ønsker å få tidlig tilgang til disse signalene, eller ha et innblikk i hvilke vi først bygger ut, da bli med i Telegram kanaliser, bli godkjent for vår ICO, og delta i å bringe handelssignaler på Wall Street-nivå til Crypto-verdenen. Når CoinFi-plattformen er ferdig bygget, må du satse COF-tokens for å få tilgang, så det er bedre å hente dem til den billigste prisen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector