2 viktige hendelser du må være klar over neste uke

Denne uken var ikke den mest bemerkelsesverdige jeg har sett når det gjelder marked volatilitet. Det var selvfølgelig handelsmuligheter, men de store trekkene manglet stort sett. Jeg håper du handlet gull denne uken. Det var definitivt et av de beste instrumentene for å handle og produserte en anstendig sprett de siste par handelsdagene. Før vi ser på gull, skal vi først se på noen FX-par.

 

USD / CAD – Hakkete handel

2 Viktige hendelser du trenger 1USD / CAD daglig diagram

Hva skal jeg si om USD / CAD? Mmmm … Dette er vanskelig. Jeg håpet at vi skulle få en overbevisende pause hode og skuldre utringning i diagrammet over. Hvis du har lest artikkelen min, 2 grunner til at den kanadiske dollaren blir hamret akkurat nå, du ville ha sett dette diagrammet:

2 Viktige hendelser du trenger 2USD / CAD daglig diagram (22. februar)

Dette skjermbildet ble tatt onsdag før FOMC møtereferat ble frigitt. Den kanadiske dollaren presterte veldig dårlig på det stadiet, og en ytterligere svekkelse mot den amerikanske dollaren virket sannsynlig.

Som du så i det første diagrammet, har USD / CAD-teknikken endret seg brått. Paret handler nå under både det 200-dagers glidende gjennomsnittet og det 20-dagers eksponentielle glidende gjennomsnittet. En av de få positive tingene vi kan si om dette paret akkurat nå er at dagens lys viser en viss bullish avvisning av “sterk støtte” -sonen, som er indikert av den blå og gule ruten i det aller første diagrammet i denne artikkelen..

Det er her vi trenger å kalle inn litt hjelp og mer perspektiv fra den ukentlige tidsrammen. Ser du, vi har et lite problem her. Paret støttes fortsatt for øyeblikket, men det handler under de to glidende gjennomsnittene jeg nettopp nevnte, noe som indikerer svakhet. La oss se på det ukentlige diagrammet:

2 Viktige hendelser du trenger 3Ukentlig USD / CAD-diagram

Her ser vi et ukentlig stearinlys som vi ikke har råd til å ignorere – et stearinlyslys som avviser det 20-ukers eksponensielle glidende gjennomsnittet. Et direkte bearish signal. Dette begynner å se mer og mer bearish ut, vil du ikke si?

Noe annet jeg la merke til i dag (fredag), er at den kanadiske dollaren er relativt sterk for øyeblikket når vi sammenligner ytelsen mot den amerikanske dollaren med noen andre store valutas ytelse mot den amerikanske dollaren. For eksempel ble pundet og den australske dollaren hamret av den amerikanske dollaren i dag, mens den kanadiske dollaren faktisk fikk mot den amerikanske dollaren, selv om det ikke var mye. Euro og sveitsiske franc gikk også ned mot dollaren, men ikke så aggressivt som pundet og australske.

Poenget jeg gjør er dette: Den kanadiske dollaren er generelt sterk for øyeblikket, og det tekniske har gjennomgått en betydelig endring de siste to dagene. Hvis du holder på med lang eksponering mot USD / CAD, må du være forsiktig her, og kanskje vil det være en god mulighet til å korte dette paret i ukene fremover. La oss se på et handelsoppsett i det ukentlige diagrammet:

2 Viktige hendelser du trenger 4Ukentlig USD / CAD-diagram

Den korte oppføringen skal tas med 50% retracement av signallyset (det siste lyset i dette diagrammet). Stopptapet er noen få punkter over lysets høye, og overskuddet skal settes til 1.28274, noe som gir oss et mål om litt mer enn tre ganger avstanden til stopptapet. Dette er et aggressivt handelsoppsett. Hvis du liker å handle med mer bekreftelse, kan du alltid bytte en pause på signallysets lave med et stopptap over lysets høye nivå. Dette vil kreve et større stopptap, og vil begrense ditt potensielle resultatmål.


Den første viktige hendelsen du må være oppmerksom på i uken fremover, er en tale av den nye amerikanske presidenten, Donald Trump tirsdag klokka 21:00 GMT. Dette er ekstremt viktig fordi finansmarkedene er veldig følsomme for det han sier.

Den andre hendelsesrisikoen på høyt nivå kommer i form av en rentebeslutning fra Bank of Canada (BoC) onsdag klokka 15:00 GMT. Dette har potensialet til å kraftig flytte den kanadiske dollaren. Det burde være en pressekonferanse eller tale av BoC-guvernøren, Stephen Poloz, som skal følge med rentebeslutningen, noe som lett kan føre til mer volatilitet enn selve beslutningen. BoC forventes å holde satsen uendret på 0,5%, men la oss se hva som skjer på onsdag.

 

Gull – imponerende ytelse!

2 Viktige hendelser du trenger 5Gold Daily Chart

Gullprisen klatrer fremdeles. Etter nok en imponerende handelsdag er dette edle metallet verdt $ 1255,97 per fin unse. Som jeg nevnte tidligere, har dette vært et utmerket instrument for handel den siste uken på grunn av sin anstendige bevegelse oppover. Dette betyr noe, fordi mange FX-par har handlet ganske mye sidelengs i samme periode. Jeg er veldig glad for at vi nylig har begynt å tilby handelssignaler på gull, da jeg anser denne varen for å være et viktig finansielt instrument som ofte gir god volatilitet, og kan være et flott supplement til enhver portefølje.

Den svarte horisontale linjen i diagrammet over markerer et viktig svingnivå der vi kan se etter kjøpesignaler i dagene og ukene som kommer. Imidlertid er prisen ikke garantert å gå tilbake til dette nivået, men forhåpentligvis vil den gjøre det.

 

EUR / USD – Bare trakk avtrekkeren

2 Viktige hendelser du trenger 6EUR / USD daglig diagram

Dagens lys som ble avvist av 20-EMA er etter min mening et virkelig attraktivt salgssignal. Det faktum at dette lyset stengte under åpningsprisen, øker også styrken til dette signalet. Jeg plasserte to markedsordrer for noen minutter siden, med forskjellige mål. Stop-tapene er noen få punkter over dagens høye. Jeg la også en salgsbegrensningsordre på 50% retracement-nivået for dagens lys, også med et stopptap over dagens høye nivå. Hvis du vil bytte dette paret neste uke, kan det fortsatt være en mulighet for deg å bruke dette oppsettet.

Lykke til med handelen din!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector