9. – 13. april: Økonomiske begivenhetsutsikter – Risiko-avstemning dominerer

Handelsuken etter den amerikanske NFP er vanligvis lettere fra et grunnleggende synspunkt. Markedet vil sannsynligvis følge de tekniske nivåene. Likevel er det få arrangementer som er verdt å se denne uken. La oss se raskt …

Topp økonomiske begivenheter

I løpet av forrige uke falt den amerikanske dollaren etter at den amerikanske jobben økte mindre enn forventet. March NFP var bare 103K. Arbeidsledigheten holdt seg stabil på 4,1%, men lønningene er opp til 0,3%, bedre enn forventet.

Mandag – 9. april

I fravær av store økonomiske hendelser fortsetter markedet vanligvis å handle NFP. Når det er sagt, kan vi forvente en svakere dollar på mandag.

Storbritannias pund – GBP

Halifax HPI m / m – En ledende indikator på boligindustriens helse fordi stigende boligpriser tiltrekker seg investorer og ansporer næringsaktivitet. Halifax Bank of Scotland skal offentliggjøre dataene klokka 07:30 (GMT) med en prognose på 0,1% mot 0,4% i mars 2018.

Tirsdag – 10. april

Amerikanske dollar – USD

PPI m / m – Produsentens prisindeks regnes som en ledende indikator på forbrukerinflasjon. Når produsenter tar ekstra betalt for varer og tjenester, overføres vanligvis de høyere kostnadene til forbrukeren. En høyere PPI kan føre til høyere KPI som presser sentralbankene til å frigjøre hawkisk pengepolitikk.

Det nåværende PPI-tallet forventes å vokse med 0,1% m / m i mars, som er halvparten av februar. Mens det forventes at Core PPI vil gjenta den tidligere gevinsten på 0,2%.

Onsdag – 11. april

Australske dollar – AUD

RBA Gov Lowe snakker – 5:05 (GMT) skal Gov Lowe snakke om den nylige utviklingen i den australske og globale økonomien ved Australia-Israel Chamber of Commerce, i Perth. Litt volatilitet kan forventes som svar på spørsmål fra publikum.

Storbritannias pund – GBP


Produksjonsproduksjon m / m – Kontoret for nasjonal statistikk vil frigjøre produksjonsproduksjonen m / m klokka 8:30 (GMT) med en prognose på 0,2%, høyere enn forrige rate på 0,1%.

Dette er en av de ledende indikatorene for økonomisk helse. Produksjonen reagerer raskt på opp- og nedturer i konjunktursyklusen og er korrelert med forbrukerforhold som sysselsettingsnivå og inntjening.

Eurosone – EUR

ECB-president Draghi snakker – ECBs (European Central Bank) president Mario Draghi skal tale ved Generation Euro Students ‘Award Ceremony, i Frankfurt. Det forventes at han svarer på spørsmål fra publikum. Eventuelle svar om økonomisk nedgang, inflasjon eller avsmalning av QE-programmet (kvantitativ lettelse) vil bli overvåket og handlet.

Amerikanske dollar – USD

KPI m / m- Det amerikanske arbeidsmarkedet har forbedret seg og BNP kom bedre ut enn forventet, men inflasjon er noe USA fortsatt er bekymret for. Tilbake i februar steg Core CPI med 0,2%. Denne gangen forventer økonomer ingen endring i den amerikanske inflasjonen. Totalt sett holder den amerikanske inflasjonen seg på 1,8% å / å.

Enhver avvik mellom prognosen og den faktiske utgivelsen vil sannsynligvis forårsake massiv volatilitet i markedet. 

FOMC møtereferat – FOMCs møtereferat er en detaljert oversikt over FOMCs siste møte, og gir inngående innsikt i de økonomiske og økonomiske forholdene som påvirket deres avstemning om hvor de skulle sette renten..

Til tross for økningen i renten, klarte ikke Fed å støtte amerikanske dollar. Dette er hovedsakelig fordi Fed oppgraderte utsiktene for året 2019 og 2020 mens de forlot 2018 som de er. Investorer forventer en hawkisk tone fra FOMC-møtereferatet, men jeg tror det kommer til å bli døv.

Torsdag – 12. april

Japansk yen – JPY

BOJ Gov Kuroda skal snakke på BOJs kvartalsvise avdelingsledermøte i Tokyo kl. 0:30 (GMT). Som sjef for den japanske sentralbanken vil han sannsynligvis gi ledetråder om fremtidig politikk, spesielt ettersom den japanske yenen blir dramatisk sterkere mot den amerikanske dollaren. Å være en eksportorientert økonomi, hater BOJ en sterkere yen og griper vanligvis inn for å gjøre den svakere.

Eurosone – EUR

ECBs pengepolitiske møteregnskap – 11:30 (GMT) vil ECB frigjøre referatet fra ECBs møte i mars. Det var et vanlig møte uten nye prognoser, men dragkampen mellom hauker og duer fortsetter. Investorer rådes til å følge for ytterligere ledetråder om avslutningen av QE-programmet.

Fredag ​​- 13. april

Amerikanske dollar – USD

Prelim UoM Consumer Sentiment – University of Michigan vil offentliggjøre forbrukerstemningstallene klokken 14:00 (GMT). Det amerikanske forbrukerstemningen forventes å være 100,8, noe under forrige måneds tall på 101,4. Samlet sett anses det høyere tallet å være bra for valuta.

Det er det for nå, takk for at du leser og sjekker FX Leaders News Trading Strategy for en bedre forståelse av hvordan du handler disse hendelsene. Vi forventer noen veldig gode handler, så følg med på FX Leaders.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector