Amerikansk sesjon Forex kort, 1. juli – Risikosentiment returnerer etter G20-toppmøtet, USD gjør comeback

Sentimentet har vært veldig negativt i finansmarkedene de siste månedene ettersom den globale handelskrigen eskalerte og den globale økonomien ble enda svakere i 2. kvartal i år, enn i 4. kvartal i fjor, som allerede var ganske svak. Tonene fra USA og Kina har blitt varmere opp de siste ukene, noe som skadet følelsen ytterligere. Men det var et lite håp om at G20-toppmøtet som ble avholdt fredag ​​og lørdag i forrige uke ville gi et positivt resultat. Men samtidig var det risikoen for et nytt mislykket G20-toppmøte som ville gjøre følelsen enda mer negativ.

Men G20-toppmøtet gikk bedre enn de fleste forventet, og kommentarer fra USAs president Donald Trump og kinesiske tjenestemenn peker nå mot en handelsavtale snart. Møtet mellom Trump og den kinesiske presidenten Xi gikk bra, noe som etter lang tid har gjort følelsen positiv igjen i finansmarkedene. Aksjemarkedene åpnet med et stort bullish gap høyere i morges og har krabbet høyere i den europeiske økten, mens trygge havner har blitt baisse. GULL har tapt mer enn $ 50 og har kommet tilbake under $ 1400, mens USD / JPY og EUR / CHF har blitt bullish i dag, noe som betyr at CHF og JPY er under press. USD føler seg også bedre i dag, siden slutten på handelskrigen med Kina ville fjerne en av de viktigste negative komponentene for Buck.

Europeisk sesjon

 • PMI for produksjon av eurosonen – Produksjonssektoren har blitt hardest rammet over hele verden etter denne handelskrigen, og morgendagens tall fra Øst-Asia bekreftet det, i likhet med tallene fra Europa. Kinesisk Caixing-produksjon falt under 50-nivået, noe som betyr at den falt i sammentrekning i forrige måned, mens Japan allerede var der, men dyppet lenger under som tallene viste. Produksjonsrapporten for euroområdet for mai ble utgitt i morges, og den viste enda en nedgang, og falt fra 47,8 poeng til 47,6, og mangler også forventninger. Selv om dette ikke var veldig overraskende siden alle produksjonstall fra Euro-landene ble svakere i dag. Den tyske industrielle PMI var på 45,0 poeng i dag, ned fra 45,4 poeng forventet og tidligere. I det minste holder den franske produksjonen seg ganske bra til tross for at den tikket også lavere til 51,9 poeng, ned fra 52,0 tidligere, men den er fortsatt i ekspansjon. Italiensk produksjon reduserte også fallende fra 49,7 poeng til 48,4, og mangler forventninger på 48,7 poeng. Den spanske industrien falt også i sammentrekning forrige måned, og falt fra 50,1 poeng til 47,8.
 • UK Manufacturing PMI – Storbritannias industri falt i sammentrekning i mai, slik rapporten fra forrige måned viste. Den britiske produksjonen var forventet å tikke høyere i juni, men den gled dypere i sammentrekning og falt til 48 poeng mot forventet 49,5 poeng. Dette er den svakeste avlesningen siden februar 2013. Produksjonskomponenten falt også til 47,2 poeng fra 50,3 tidligere. Dette er den laveste avlesningen siden oktober 2012. M4-pengemengden gikk også ned med 0,1% mens den var forventet å øke med 0,6%. Etter lageroppbyggingen i 1. kvartal av britiske selskaper foran en forstyrrende Brexit, viser formen på økonomien nå virkelig, og den er ganske svak.
 • OPEC satt til å fortsette produksjonskuttene – Russlands energiminister Alexander Novak snakket i morges om saken og sa at alle statsrådene godkjenner 9 måneders OPEC + kuttforlengelse. Det er ikke noe forslag om å forlenge kutt lenger enn 9 måneder, Iran bekreftet på møtet at 9 måneders forlengelse er bra, og alle nåværende OPEC + -kvoter vil bli beholdt i forlengelsen.
 • Blir brexit utsatt også igjen? – Den konservative lederkandidaten, Jeremy Hunt, kommenterte tidligere Brexit. Han sa at han ville avgjøre innen 30. september om Brexit-avtalen er mulig. Han har planer om å forhandle med EU-ledere i juli august. Men sjansen er stor for at Boris Johnson vil ta stillingen til Tory-lederen og statsministeren.

USAs sesjon

 • Kinesiske tjenestemenn blir optimistiske nå etter G20 – Yi fra People’s Bank of China (PBOC) kom med en rekke kommentarer i Finland for en stund siden. Han sa at det krympende tilbudet på arbeidsmarkedet er en faktor i langsommere vekst og økende miljøstandarder som også skader veksten. Kina arbeidstilbud toppet seg i 2010-2011. Vekstraten vil modere etter hvert som økonomien vokser. Overskudd på nåværende konto for å holde seg under 1% av BNP. Økonomien er i utgangspunktet drevet av innenlandsk etterspørsel, og forbruket er nå 2/3 av veksten. Kina har fortsatt mange besparelser mens vekstraten er på rundt 6%. Kina ønsker ikke konkurransedyktig devaluering. Vi har fortsatt policyen og prøver å opprettholde RMB-stabilitet. Ønsker heller ikke konkurransedyktig devaluering av RMB. Kina vil fortsette markedsorientert FX-reform. Rentene er for tiden på komfortable nivåer. Den fremtidige PBOC-politikken vil være forsvarlig. G20-utfallet var litt bedre enn forventet. Veikartet for handelssamtaler er veldig konstruktivt.
 • Saudi-Arabias Falih bekrefter utvidelse av produksjonskutt – Den saudiske oljeministeren Al-Falih snakket for en stund siden i forkant av morgendagens OPEC-møte. Han sa at OPEC allerede var enige om prinsippene for produksjonsoverføring. De var allerede enige om prinsipper for overføring, og flere land ønsker 9 måneder i stedet for 6 måneder. Saudis oljeproduksjon i juli sett på rundt 9,7 millioner fat per dag. Saudi-oljeproduksjonen er under 10 bpd. OPEC + -overensstemmelse vil være mye bedre i 2H og etterspørselen ser ikke nødvendigvis dystre ut for 2020. Iran vil ikke at OPEC skal fordømme USA på dette møtet. Vi ser allerede etterspørselen etter olje ta seg opp. Alt peker i riktig retning Han håper på enighet om OPEC + -charter i morgen. Iran var enig i alle spørsmål i møte med Russlands Novak.
 • ECB er ikke optimistisk med hensyn til inflasjon – ECB-medlemmene Pablos Hernadez de Cos og Klaus Knot snakket i Helsingfors og sa at inflasjonen er langt fra målet. Åpenbart er vi i en vanskelig situasjon, inflasjonen er langt fra målet og 1,6% inflasjonsprognose for 2021 er langt fra målet. Vi lider fremdeles av langvarig usikkerhet, men er ikke i lavkonjunktur. Forventningene for 2. og 3. kvartal er mindre gunstige enn for 1. kvartal. Det er ubestridelig at inflasjonen forblir for lav, og hvis det er et negativt scenario, var ECB fast bestemt på å handle
 • US ISM Manufacturing PMI – Den amerikanske ISM-produksjonsrapporten var ikke så ille som forventet. ISM-produksjons PMI var på 51,7 poeng i juni, mens det var forventet å falle fra 52,1 poeng i mai til 51,0 poeng. Den endelige PMI-produksjonen kom også bedre, og gikk fra nesten stagnasjon og steg til 50,6 poeng fra 50,1 poeng i mai, som forventes å forbli på samme nivå i juni. Sysselsettingskomponenten forbedret seg også, og hoppet til 54,7 poeng fra 53,7 poeng tidligere. Selv om andre indikatorer som betalte priser kom ganske svake ut med 47,9 poeng fra 53,2 tidligere, og nye ordrer falt også til 50,0 poeng, noe som betyr stagnasjon, mot 52,7 poeng tidligere.

Bullish USD / JPY

 1. Trenden har skiftet de siste dagene
 2. Grunnleggende blir bullish for dette paret
 3. 20 SA gir støtte på H1-diagrammet

Nå gir glidende gjennomsnitt støtte for dette paret

USD / JPY har vært baisse i omtrent to måneder siden den ble lavere etter opptrapping av handelskrigen. Dette paret mistet rundt 500 punkter i løpet av den tiden, men de siste dagene har situasjonen blitt bedre for dette paret, og det har gjort en bullish reversering. Prisen har klatret rundt 150 punkter fra bunnen, og den åpnet med et stort bullish gap i går da markedene åpnet på grunn av de positive tonene fra G20-toppmøtet. 20 SMA (grå) gir også støtte for dette paret, noe som betyr at kjøpere er i kontroll for øyeblikket.

For å konkludere

G20-toppmøtet har forbedret tingene for finansmarkedene, og nå er det en ny positiv stemning i markedene. Handlere beveger seg vekk fra trygge havner, og USD har forbedret seg betraktelig. Men den globale økonomien fortsetter å svekkes slik produksjonsrapportene fra resten av kloden bortsett fra USA viste i dag.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector