Amerikanske dollar fremdeles negative, sveitsiske franc og yen vinner mot pengene. Vil NFP redde pengene neste uke?

Hei, handelsmenn! På søndager kan jeg vanligvis ikke vente på at markedene åpnes. Jeg er som en 7 år gammel gutt med en ny sykkel på en veldig regnfull dag. Jeg klarer ikke å prøve ut de nye triksene mine før regnet slutter å strømme. Frustrerende …

I det minste vet vi at markedene ikke kommer noen vei, og denne uken har potensialet til å tilby noen gode handelsmuligheter. Neste uke har vi de etterlengtede amerikanske tallene for ikke-gårdslønninger, og selvfølgelig er det mange andre økonomiske nyheter også.

Markedene har vært litt hakkete i det siste, og mottrendene vi så i mange instrumenter har gjort handel mer utfordrende enn det normalt er.

 

Amerikansk dollarindeks – Greenback sliter

En av mottrendene vi har opplevd, er på den amerikanske dollarindeksen som har kraftig korrigert lavere. Som du kanskje vet, er den amerikanske dollaren den viktigste valutaen i det globale markedet. Det spiller en nøkkelrolle i global handel og er også den dominerende reservevalutaen i verden. Når dollarens verdi stiger eller faller, tar finansverdenen merke til det, og det burde vi også gjøre. La oss se på et daglig diagram over US Dollar-indeksen:

US Dollar Index Daily Chart

Det er veldig viktig å merke seg at dette instrumentet ikke har handlet over det 20-dagers eksponensielle glidende gjennomsnittet på ganske mange handelsdager. Dette viser oss at denne retracement bør tas på alvor. Du vil legge merke til at de tidligere tilbaketrekningene brukte liten eller ingen tid under 20-EMA, og 20-EMA fungerte som støtte en god stund før denne nylige kraftige nedgangen fant sted.

Noe som også burde være en stor bekymring for de bullish deltakerne, er det sterke bearish lyset som ble trykt tirsdag i forrige uke. Jeg har merket det på følgende diagram:

US Dollar Index Daily Chart

Hvis du undersøker dette diagrammet nøye, vil du se at dette sterke bearish lyset har den største kroppen av alle lysene på dette diagrammet. Størrelse betyr noe når det gjelder lysestake-analyse. Jeg vil ikke bli overrasket om vi ser noen følge opp dette bearish momentum i uken som kommer.

Den blå sonen som er merket “Viktig svingnivå” er et viktig fokuspunkt som har god sjanse for å bli testet i løpet av den neste uken eller to. Hvis bjørnene klarer å overvinne dette nivået, kan vi ha en større korreksjon på hendene. Dette vil bryte den eksisterende sekvensen av høyere svingninger. Husk at høyere sving- og lavtrekk er kjennetegn på en sunn opptrend.

La oss se på noen få valutapar …

 

USD / CHF – Overskrift lavere og lavere

USD / CHF daglig diagram

Dette paret har omtrent samme formasjon som US Dollar Index, og de kortsiktige utsiktene er veldig baisse. Jeg ville ikke bli overrasket om det snart nådde det 200-dagers glidende gjennomsnittet, som er det neste viktige målet.

Det ville være en god ide å vente på et slag gjennom denne myke støttesonen, og deretter gå kort inn på en retracement til 20-EMA, for eksempel. Se etter en gunstig lysestakeformasjon for å bekrefte den korte oppføringen, som en pinbar som avviser 20-EMA på det daglige diagrammet eller til og med på et 4-timers diagram.

 

USD / JPY – På et godt nivå å selge

USD / JPY daglig diagram

Jeg har allerede skrevet kort på dette paret. Torsdagens avvisningslys har et mindre utvalg enn det som er ideelt, men det har avvist 20-EMA, noe som gjør det til et godt salgssignal. Fredagens lys stengte lavere enn det åpne, noe som gjør dette oppsettet enda mer attraktivt.

Den nåværende prisen kan være et godt inngangsnivå. Stopp plassering bør være noen få punkter over torsdagens høyeste. Se på følgende diagram:

USD / JPY daglig diagram

Det andre alternativet vil være å selge til 50% retracement av torsdagens lys, som er omtrent på dagens nivå i 20-EMA.

Nå er det nok FX for i dag, la oss se på noen andre instrumenter:

 

Dax – The Bulls er ikke backing off

Dax Daily Chart

Jeg er for tiden i en lang posisjon på Dax og venter på at prisen skal handle høyere. Alt ser bra ut for oksene, og det er ingen teknisk grunn til å tvile på denne opptrenden for øyeblikket.

Bjørnene presset nylig dette paret ned til 20-EMA, men de klarte ikke å opprettholde sitt salgs momentum. Prisen skjøt raskt opp igjen, noe som dannet en fantastisk avvisning av pinbar av dette glidende gjennomsnittet.

Med konsolideringer som dette bryter prisen vanligvis høyere ut hvis den forrige retningen var oppe. La oss se om vi klarer å få denne pausen i uken fremover.

 

WTI råolje – fremdeles støttet

WTI råolje daglig diagram

Oksene har kjempet hardt for å holde prisen på West Texas Intermediate Crude Oil over sitt 20-dagers eksponensielle glidende gjennomsnitt. Dette markedet er litt hakket for øyeblikket, men fredagens store bullish lys antyder at vi snart kan se nye årlige høyder. Et firma nær $ 54 kan signalisere at oksene er klare til å gå videre til disse nye høyder.

 

Nyheter

I morgen er det en ganske stille dag med økonomiske nyheter. Vi har bare amerikanske ventende hjemmesalg kl. 15:00 GMT.

Følg med for mer markedsanalyse, og lykke til med handelen din denne uken!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me