AUD / USD lykkes med å utvide gevinster – Handlere som ser på FOMC!

De AUD / USD utvidet den bullish bias fra forrige økt, og tok ytterligere bud rundt et ukentlig høydepunkt på 0,7336, hovedsakelig på grunn av det risikofulle markedssentimentet, støttet av den pågående optimismen om at det vil bli funnet en behandling for det svært smittsomme koronaviruset. Videre økte den fornyte kinesisk-amerikanske handelsoptimismen også markedsrisikotonen, og støttet den australske dollaren, som oppfattes som en risikovaluta, og bidro til gevinsten i valutaparet. Bortsett fra dette, støttet også salgsforskjellen i den bredbaserte amerikanske dollaren, utløst av tvil om økonomisk bedring i USA, midt i forsinkelser i de amerikanske finanspolitiske stimulansetiltakene, valutaparet.

I tillegg til dette fikk valutaparet et ekstra løft, hovedsakelig etter at protokollen fra RBA-møtet bagatelliserte bekymringene over apprecieringen av AUD. I mellomtiden økte dataene fra kinesisk detaljhandel og industriell produksjon også den positive tonen rundt AUD-valutaen, som også utvidet noe støtte til de store.

Trump-administrasjonen trådte tilbake fra planene om et importforbud mot bomulls- og tomatprodukter fra Kinas Xinjiang-region, selv om de kunngjorde et smalere forbud mot produkter fra fem spesifikke enheter. Rett over dammen utvidet Dragon Nation også en olivengren til USA ved å kunngjøre løfting av toll på noen amerikanske importvarer. Denne fremgangen mellom USA og Kina forventes å styrke risikostyringen.

Videre ble markedsrisikotonen ytterligere forsterket av optimisme over en mulig vaksine og behandling for det svært smittsomme koronavirus. Disse positive vibene kom etter at den kinesiske CDC-sjefen for biosikkerhet bekreftet at det vanlige kinesiske folket ville være i stand til å få COVID-19-vaksinen så tidlig som i november eller desember, ettersom fase 3 kliniske studier gikk veldig greit. I tillegg til dette økte Pfizer og BioNTech også vaksinehåpene, og sa at de ønsket å utvide kandidatinnmeldingen til forsøkene sine..

Videre ble risiko-på-markedssentimentet styrket ytterligere etter utgivelsen av sterkere kinesiske industriproduksjonsdata enn forventet, noe som styrket håpet om at verdens nest største økonomi vender tilbake til det normale, som veide den amerikanske dollaren. På datafronten kom tallene for Kinas August Retail Sales YoY på 0,5%, mot forventet 0% og forrige -1,1%, med Industrial Output YoY på + 5,6%, sammenlignet med forventet + 5,1% og forrige + 4,8%. I mellomtiden forble investeringsårets investeringsår uendret, på -0,3% mot anslaget på -0,4% og det forrige tallet på -1,6%. På samme tid falt Kinas investeringer i anleggssektoren i privat sektor for januar-august med 2,8% i forhold til året før. Dette støttet igjen den australske dollaren, som oppfattes som en risikovaluta, og bidro til gevinsten i valutaparet.

Tvert imot er usikkerheten rundt den etterlengtede finanspakke fortsatt i spill, da ingen av sidene viser noen ledetråder. I mellomtiden fortsetter det økende antallet COVID-19 tilfeller globalt å gi bekymringer om de globale økonomiske utsiktene. På USD-fronten var den bredbaserte amerikanske dollaren fortsatt under press på dagen, midt i usikkerhet under neste runde av samtalene om de amerikanske finanspolitiske stimulansetiltakene. Videre satte den svakere tonen rundt de amerikanske statsobligasjonsrentene, på grunn av det optimistiske markedssentimentet, ytterligere press på den amerikanske dollaren, og bidro til parets gevinster. I mellomtiden falt den amerikanske dollarindeksen til 93.029, og gled lenger ned fra en månedens høyde på 93.664 den rørte forrige onsdag, med sin lave forrige uke, på 92.695, sett på som umiddelbar støtte.

Hjemme viste utgivelsen av protokollen fra septembermøtet til Reserve Bank of Australia (RBA) at sentralbanken ikke var plaget med styrking av den australske dollaren. Imidlertid ønsker RBA en lavere valutakurs, noe som kan støtte den økonomiske utvinningen. Dette økte igjen den australske valutaen og utvidet støtten til majoren.

Daglig støtte og motstand

S1 0.7208

S2 0.7247

S3 0.7269

Pivot Point 0.7286

R1 0,7308

R2 0,7326

R3 0,7365

De AUD / USD paret fortsetter å møte motstand på 0.7344-nivået, og en bullish crossover på 0.7344-nivået kan utvide den bullish bias til 0.7412 og 0.7450 nivåene i dag. På den nedre siden forblir støtten på nivåene 0.7245 og 0.7149. Den bullish bias virker dominerende i dag; Imidlertid vil alle øyne forbli på de amerikanske FOMC- og Fed Fund Rate-tallene i dag. Lykke til!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me