Aussie kommer ned! Ukentlig tidsramme hjemsøker AUD / USD

Jeg har sett på AUD / USD en god stund nå. Dette paret har allerede handlet i et bredt spekter i omtrent et år, og det ser ikke ut til at det snart vil bryte ut av det. Jeg er spent på dette paret for øyeblikket fordi det ser ut som en ulastelig kortsalgsmulighet presenterer seg på de større tidsrammene, noe som er spesielt synlig på ukentabellen. La oss se nærmere på AUD / USD:

 

AUD / USD – Bjørnene er klare!

Aussie kommer ned 1Ukedag for AUD / USD

Som du tydelig kan se i dette diagrammet, har prisen handlet inn i en viktig motstandssone som også er en topp på toppen. Oksene har utfordret dette nivået flere ganger det siste året, men har ikke klart å overvinne det. I mellomtiden har rekkeviddehandlere gjort sunne fortjeneste ettersom prisen svinger over dette området.

Ikke bare er prishandelen nær toppen øverst her, men den viser tegn på utmattelse. Dette er nøyaktig hva vi burde se etter i området for toppmodstand. De tre siste daglige lysene har alle oppadgående veker som viser oss at selgerne trer inn her mens kjøperne blir utmattede. Disse avvisningslysene kan brukes som en utløser for å gå kort. De danner også et mønster som kalles en høy bølge. En høy bølge er et par doji-lignende lys med veker som peker enten opp eller ned. I dette tilfellet peker vekene oppover, noe som indikerer en mulighet til å gå kort. Her er et diagram som fremhever høybølgedannelsen:

Aussie kommer ned 2Ukedag for AUD / USD

En måte vi kan handle med dette oppsettet på, er å gå inn til den nåværende markedsprisen, med et stopptap plassert noen pips over lysets høye midt i denne røde ellipsen. Målet bør helst være dobbelt så langt som stopptapet, som i dette tilfellet ser ut som en veldig realistisk målavstand.

Husk at vi ser på en ukentlig tidsramme her, og at denne typen handel kan ta et par uker å spille ut. Du trenger kanskje litt tålmodighet her. Jeg sier “kanskje” fordi denne handelen kan ta mindre enn en dag å spille ut hvis markedet produserer nok volatilitet.

Om noen få minutter har vi noen virkelig viktige økonomiske data utenfor Australia – BNP-tall klokka 00:30 GMT. 30 minutter etter det har vi produksjonstall fra Kina. Dette er viktig for Australia, og for den australske dollaren fordi Kina importerer store mengder varer fra dette landet, og det er Australias viktigste handelspartner. Når produksjonen øker i Kina, kan det forventes at flere varer vil bli kjøpt fra Australia, noe som er positivt for både den australske økonomien og dens valuta.

 

EUR / USD – fortsatt avgjørende

Aussie kommer ned 3EUR / USD daglig diagram

EUR / USD har også skrevet ut oppadgående veker de siste tre handelsdagene. Det tekniske bildet antyder sterkt en ytterligere nedgang i denne valutakursen. Dette paret kan handles ved å enten gå inn på den nåværende markedsprisen, bytte en breakout av tirsdagens bearish avvisningslys, eller vente på at en retracement skal oppstå før du går inn i kort. Tirsdagens lys er et sterkt avvisningslys som gjennomboret 20-EMA. Disse avvisningslysene har en tendens til å gi god oppfølging i dagene som følger etter. Dette kommer til å bli interessant …

 


S&P 500 – Flyr fortsatt høyt

S&P 500, som er en amerikansk aksjeindeks, har vært bemerkelsesverdig bullish i det siste. Dette utrolige okseløpet har avtatt noe de siste dagene, men dette betyr ikke at det nødvendigvis kommer til å flytte lavere snart. Selvfølgelig er sjansene for en korreksjon alltid der, men la oss ikke kjempe mot denne kraftige trenden. La oss se på et daglig diagram over denne indeksen:

Aussie kommer ned 4S&P 500 Daglig diagram

Her ser vi noen doji-lys som ble dannet de siste dagene. Disse dojiene og den siste sidelengs bevegelsen antyder at vi snart kunne se en grunne korreksjon. Selvfølgelig kan prisen bare fortsette å handle høyere uten å danne en bemerkelsesverdig korreksjon, men en korreksjon vil være mer ønskelig for å få en renere mulighet til å komme inn på dette markedet igjen. Hold øye med denne indeksen. Dette okseløpet er ikke over ennå!

 

Andre nyhetshendelser på onsdag

Den amerikanske presidenten Donald Trump holder en tale om få timer klokka 02:00 GMT.

Storbritannias og amerikanske produksjonsdata er oppe senere på dagen klokken 09:30 og 15:00 GMT.

BoC (Bank of Canada) rentebeslutning er klokken 15:00 GMT.

Lønnsom handel!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector