Australske dollar for å møte ytterligere motvind med Reserve Bank of Australia på trykk

Det er planlagt ganske mange sentralbankrentebeslutninger denne uken. Den første på docket er Reserve Bank of Australia beslutning, tidlig på tirsdag klokka 03:30 GMT. RBA forventes å holde satsen stabil på 1,5%. Selve rentebeslutningen vil sannsynligvis ikke forårsake mye volatilitet, bortsett fra hvis RBA leverte et rentenedsettelse. Den medfølgende kursoppgaven kan imidlertid veie tungt for den australske dollaren hvis RBA slår en dukketone. Aussie handlet litt lavere i november, og det vil sannsynligvis forbli svakt i desember. Her er en ukentlig oversikt over AUD / USD:

 

Ukedag for AUD / USD

  

Det er en klar bearish tilt på dette paret. Den langsomme stokastiske indikatoren nederst på skjermen vitner også om denne svakheten. Tilbaketrekningen de siste to ukene har ført paret tilbake til en sone som gir en god risiko for å belønne forholdet for kortselgere. Det eksponensielle glidende gjennomsnittet på 20 uker, som er omtrent 70 punkter over fredagens slutt, kan muligens dekke prisen de neste ukene. Her er et daglig diagram:

 

AUD / USD daglig diagram

  

Jeg har i de siste artiklene foreslått å selge dette paret i regionen til den tidligere motstandssonen som markert i diagrammet ovenfor. Denne motstandssonen holder fremdeles i tillegg til det 20-dagers eksponensielle glidende gjennomsnittet og det 200-dagers glidende gjennomsnittet. Disse to glidende gjennomsnittene sammen med denne tidligere støttesonen som fungerer som ny motstand, skaper en sterk sammenløp av motstandselementer som kan være en viktig fordel for handelsmenn som tar på kortsiden..

 

Handlere som ønsker å delta i nye kortposisjoner på AUD / USD, kan bruke noen forskjellige tilnærminger. En av disse vil være å åpne en langsiktig handel som kan føres til gjeldende markedspris (0.74529). Et stort stopptap på ca. 200 pips og et overskudd på 600 pips kan brukes. Følgende diagram forklarer oppsettet:

 

Ukedag for AUD / USD

  

Stillingen kan bringes til breakeven så snart den har beveget seg i din favør med 200 punkter (avstanden til det første stopptapet.

 

Et annet alternativ ville være å vente på en enda større retracement før du går inn. Dette gir fordelen med et større fortjenestemål og et mindre stopptap. Ulempen med å prøve dette er at prisen kanskje ikke når oppføringsordren din, og at du kan gå glipp av en handel. Her er et eksempel:

 

Ukedag for AUD / USD

 

Selvfølgelig er det mange andre måter å handle AUD / USD på. Langvarige handler appellerer ikke til alle næringsdrivende, og det kan muligens være ulastelige muligheter på lavere tidsrammer i uken (e) fremover.

 

RBA-rentebeslutningen og renteoppgaven er imidlertid ikke de eneste viktige hendelsene i regionen denne uken. Det australske BNP-tallet (bruttonasjonalprodukt) for tredje kvartal vil bli offentliggjort onsdag klokka 00:30 GMT. Det forventes en nedgang i disse tallene som kan være en refleksjon av en langsommere australsk økonomi.

 

USD / CAD

 

BOC (Bank of Canada) har også en rentebeslutning denne uken onsdag klokka 15:00 GMT. BOC forventes å holde satsen uendret på 0,5 prosent. Den nylige økningen i oljeprisen vil sikkert lindre noe av Canadas økonomiske press. Jeg tviler på om BOC vil levere et overraskende rentenedsettelse på dette stadiet, spesielt med den nylige økningen i oljeprisen. 

 

Hvis oljeprisen fortsetter å øke denne uken, kan den kanadiske dollaren få mer terreng mot den amerikanske dollaren, spesielt hvis dollaren trekker tilbake flere av sine nylige gevinster. Her er et daglig diagram over USD / CAD:

 

USD / CAD daglig diagram

  

Her kan vi se at paret har brutt overbevisende under det 20-dagers eksponensielle glidende gjennomsnittet. Den negative avviket på den langsomme stokastiske indikatoren forutslo den nåværende pris retracement. Som du kan se på diagrammet ovenfor, faller denne indikatoren kraftig for øyeblikket, og så lenge denne indikatoren skråner nedover, kan USD / CAD-valutakursen forbli negativ.

 

Selvfølgelig vil jeg ikke anbefale å selge dette paret for øyeblikket fordi det ville være å bekjempe den større opptrenden. Husk at paret handler over sitt 200-dagers glidende gjennomsnitt, og selv på et ukentlig diagram støttes prisen fortsatt av 20-EMA. La oss se på et ukentlig diagram over USD / CAD:

 

Ukentlig USD / CAD-diagram

  

Den langsomme stokastiske indikatoren gir oss fortsatt en overkjøpt lesing. Prisen er fortsatt inneholdt av den oppover skrånende kanalen. Disse faktorene, sammen med støtten som tilbys av det 20-ukers eksponensielle glidende gjennomsnittet, bør advare handelsmenn om å bare vurdere lange posisjoner på dette stadiet. Den nåværende prisen er også på et tidligere motstandsnivå som kan være en viktig ny støttesone. Se på følgende diagram:

 

USD / CAD daglig diagram

  

Som du kanskje vet, er den kanadiske dollaren og oljeprisen sterkt korrelert. Oljeprisen har steget kraftig etter den nylige avtalen fra noen oljeproduserende land om å redusere eller fryse oljeproduksjonen i et forsøk på å heve prisen på denne varen. Planen deres har hittil vært vellykket med råoljehandel over $ 51 fatet. Akkurat hvor effektivt dette produksjonskuttet vil være på sikt, er vanskelig å si. Jeg tviler på om oljeprisen vil fortsette å handle høyere veldig lenge. Hvis oljeprisen begynner å konsolidere seg en gang i løpet av de neste ukene, kan den støtte USD / CAD. Hvis dollar igjen får trekkraft samtidig, kan USD / CAD raskt bevege seg høyere igjen.

 

EUR / USD

 

Euro står overfor mange grunnleggende hindringer for øyeblikket. Den italienske folkeavstemningen, Deutsche Bank-problemer, og samtaler om en mulig utgang fra EU ved Nederland.

 

EUR / USD har handlet mye lavere siden presidentvalget i USA. Se på dette daglige diagrammet:

 

EUR / USD daglig diagram

  

Paret har trukket seg tilbake til et nivå som kan gi en god mulighet til å selge det. Det tekniske og grunnleggende antyder en ytterligere nedgang i EUR / USD, og ​​paret kan muligens oppnå paritet i løpet av de neste ukene. For øyeblikket er pundet relativt sterkt, og kanskje å selge euro mot pundet vil gi bedre resultater enn å selge det mot amerikanske dollar.

 

På mandag holder ECB-president Mario Draghi en tale klokken 14:00 GMT. Torsdag har ECB en rentebeslutning klokken 12:45 GMT.

 

GBP / USD

 

GBP / USD handlet aggressivt høyere de siste dagene. Muligheten for at Storbritannia kan få tilgang til det europeiske indre markedet etter Brexit (mot en pris) har utløst mye av denne impulsive bestigningen. Den britiske økonomien ville ha enormt godt av det hvis den skulle beholde handelsadgangen til eurosonen.

 

GBP / USD daglig diagram

  

Selv om GBP / USD nærmer seg en viktig motstandssone, vil jeg ikke satse på en reversering i dette området. Hvis vi snart får flere gode Brexit-nyheter for Storbritannia, kan det være et sterkt lettelsesmøte som sannsynligvis ikke vil respektere nærliggende motstandsnivåer som i tabellen ovenfor..

 

Viktige britiske nyhetshendelser i uken framover

 

Tjenester PMI (nov) – mandag 09:30 GMT

BOE-guvernør Mark Carney snakker – mandag 17:00 GMT

Produksjonsproduksjon (MoM) (okt) – onsdag 09:30 GMT

 

Lykke til med handelen din!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me