Bancor fullfører den største single ICO til dags dato

En kryptovaluta-satsing opprettet av Tim Draper, en berømt investor og risikokapitalist, har nylig blitt en del av historien som den største ICO eller det første mynttilbudet. En ICO finner sted når et nytt alternativ i det digitale valutadomenet blir aktivt, og her har blockchain-prosjektet med navnet Bancor klart å samle inn over 152 millioner dollar i eter i det øyeblikket.

Dette var en del av massesalget som fant sted på ethereum blockchain, og dataene viser at den har samlet over 390.000 individuelle etermynter innen den tid massesalgen har trengt. I øyeblikkets slutt viste prisen på ETH at den nøyaktige mengden midler som er samlet ble satt til $ 152,3 millioner.

Den samme prosessen er blitt varslet av noen som et nytt kapittel av den enorme appellen til digital valuta, som snart vil overgå hundrevis av millioner dollar på deres ICO og sannsynligvis nå tall i milliarder på relativt kort tid. Men på samme tid er det samme et uoppdaget territorium, så det er mange spørsmål knyttet til måten denne store investeringsdriften kan fortsette å utvikle seg i årene som kommer.

En rekordbrytende figur

Pengene akkumulert av Bancor blockchain er så enorme at de enkelt overvant tallet som ble satt av ICO i DAO, som senere ble beryktet på grunn av sammenbruddet som det resulterte i. I dette tilfellet ble Bancor-nettverket tokens, kalt BNT, opprettet og de nummererte rett under 80 millioner.

50% av det totale tokenummeret ble tildelt for å bli solgt til publikum, mens den andre halvparten ble satt av til fremtidig bruk. Mens ICO fant sted var det nesten 11 000 kjøpere, og de fullførte over 15 000 forskjellige transaksjoner.

I løpet av den samme prosessen kjøpte en enkelt kjøper nesten 7 millioner BNT, som på det tidspunktet tilsvarte en investering på $ 27. Tallene alene er imponerende, men det er mye mer i Bancor-initiativet, og det er grunnen til at det klarte å hente inn en så enorm kapital. Mens investeringer som bruker bitcoin og bitcoin er ikke uvanlige, har det aldri vært en lignende begivenhet for BTC-nettverket.

Bancor Origins

Bancor ble lansert i 2017 under tilsyn av Bprotocol Foundation, og dens viktigste tonehøyde var det faktum at den samme plattformen ble laget for å tillate brukere å lansere sine blockchain-tokens lettere. Nå, med en veldig vellykket ICO, erklærte blockchain-systemet at resten av midlene i BNT-tokens vil bli brukt av selskapet til partnerskap, offentlige belønninger, fellestilskudd og forskjellige prosjektrådgivere.

Imidlertid er det Timothy Cook “Tim” Draper som opprinnelig vakte oppmerksomhet fra potensielle token-kjøpere. Draper er en amerikansk risikokapitalinvestor som i løpet av karrieren ble involvert i flere selskaper og også utdanningsinstitusjoner. Hans tilknytning til digitale valutaer går også tilbake en stund, fordi han var personen som i 2014 kjøpte over 30 000 BTC som ble beslaglagt av amerikanske myndigheter fra Silk Road-markedet..

På det tidspunktet var publikum fortsatt usikker på overlevelsen av bitcoin etter Mt. Gox, men Draper delte ikke den samme misvisningen. Faktisk, som mange mennesker som bruker bitcoin og er interessert i BTC-spill, Draper satset en stor sum i 2015 for at bitcoin-nettverket raskt vil sprette fra nedgangen. Nå var hans tilstedeværelse i stand til å berolige investorene som strømmet til Bancor-nettverket (for å si det mildt).

Resulterende post-ICO spekulasjoner

Salget resulterte i et vantro i blockchain-samfunnet, og noen kalte investeringen helt sinnssyk. Mange uttalte at midlene som ble samlet ikke falt sammen med nettverkets faktiske kapasitet til å gi brukerne nye evner og funksjoner.

Listen over klager inkluderer også det faktum at Bancor Company selv satte et underlig fokus på investeringsnivåene som om de prøvde å lure på vanlige medier i å overblåse hele prosessen. For mange ble denne hypen opphisset av Bancor-ledelsen, og til og med utnyttet til å overpris ICO.

Men selv om dette absolutt er relevant for hele arrangementet, er sannheten fortsatt at en digital valuta klarte å tiltrekke seg dette investeringsnivået, selv om det oppnådde dette ved å bruke utnyttende taktikker. Også mange eksperter advarer om at selv om det ser ut til å være mer sizzle enn biff på dette punktet, har nettverket fortsatt alt som trengs for å virkelig oppfylle sine løfter om forbedringer. Dette vil gi den den betydelige langsiktige verdien som kan drukne ut i den nåværende superhypede diskursen.


Et annet faktum som legger til denne ideen er tilstedeværelsen av Draper. Selv om han kan være tilbøyelig til å gå all-in i prosessen med å markedsføre sin satsing, til et punkt med å gjøre noen mennesker ukomfortable med fortellingen, er hans tidligere klarhet i bitcoin utallige. Å tro at Bancor ikke er annet enn varm luft, er rett og slett ubegrunnet på dette tidspunktet.

ICO Boom

Dette utrolige salget er ikke en isolert begivenhet. I de foregående ukene har det vært innledende mynttilbud som har generert mye aktivitet, noe som gir ICO-modellen mye oppmerksomhet. Nå ser mange det som hovedkurset når det gjelder valg av metoder som brukes for prosjektinntektsgenerering og kapitalisering.

I denne kategorien klarte Brave, en oppstartsblokkeringsbasert nettleser, å samle inn $ 35 i sin ICO, mens Ghosis, et spådomsmarked basert på ethereum, klarte å oppnå $ 12 i april i år. Takket være alt dette ble ICO-modellen helt klart et alternativ for de tradisjonelle finansieringsrundene, men mange er ikke sikre på om den samme vanvidda som foregår akkurat nå er et sunt tillegg til prosessen.

Men tilstedeværelsen av Draper, som andre bemerkelsesverdige figurer fra finans- og politikkområdet, er fortsatt en god indikator på suksessen til blockchain-samfunnet med å utvide rekkevidden. Med fremtredende mennesker som Draper, prosjekter har betydelig sterk sjanse for å sette sitt preg på blockchain-domenet.

Kilde: CoinDesk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map