Bank of Japan rentesats forblir uendret, men lytt nøye til hva BOJ har å si!

Så mye som jeg bare ville skrive om AUD / USD i dag, trodde jeg det var nødvendig å skrive om den japanske yenen også. Det er mye spenning rundt BOJs møte i morgen. Det handler imidlertid ikke om BOJs rentebeslutning, men om BOJ vil vedta et mer hawkisk syn på øya nasjonens økonomi. Ser du, den eksportdrevne japanske økonomien har hatt enormt godt av en svakere yen siden det amerikanske presidentvalget i november. Den mye svakere Yen betyr at japanske eksportører får mye mer verdi for eksporterte varer. Når eksportører tjener mer penger, filtrerer det gjennom hele den japanske økonomien for å stimulere vekst. Denne typen vekst er akkurat det Japan trenger for å motvirke en lang strekning av ultra-lav inflasjon. La oss hoppe til hitlistene …

 

USD / JPY daglig diagram

Det har vært en glede å selge Yen de siste par ukene. I dag gjenvunnet imidlertid Yen noe mot mange forskjellige valutaer. Kanskje det er resultatet av noe overskudd når vi går inn i BOJs rentebeslutning om et par timer.

 

Jeg personlig handlet ikke Yen-par i dag, fordi jeg ikke liker å handle mot trenden. Jeg liker ikke å sette meg selv i en ulempe. Jeg må si at hvis du spilte Yen på en dag i dag, ville du sannsynligvis tjent litt penger hvis du kjøpte den. Det er lett å være ekspert i ettertid, er det ikke! La meg vise deg en fib retracement som jeg tegnet for en stund siden:

 

Ukentlig USD / JPY

Jeg kan ikke huske nøyaktig når jeg laget dette diagrammet, men det var et sted de siste 2 til 4 ukene. Jeg vet at dagens tilbakegang ikke viser noe, men kanskje denne motstandssonen jeg planla på dette diagrammet kan markere starten på en retracement i USD / JPY. Jeg antar at BOJs møte i morgen kan vise seg å være en avgjørende faktor i denne forbindelse.

 

Jeg så noe interessant for noen minutter siden. Se på dette 5-minutters diagrammet:

 

USD / JPY 5-minutters diagram


Hvis du noen gang lurte på hvordan impulsive kjøp ser ut, er det et godt eksempel. Her ser vi to veldig store bullish lys som oppslukte prisklassen til flere andre lys. Det virker som om noen av de store guttene har forhåndsposisjonert seg for litt handling på langsiden. Disse to lysene dekket mer enn 50 pips. Det er klart at markedet ikke er sikker på hva de kan forvente av BOJ i morgen. I dag så vi både impulsiv salg og kjøp, men selgerne overveldet selvfølgelig kjøperne. En ting er sikkert, men USD / JPY er på et ekstremt overkjøpt nivå for øyeblikket. Dette betyr ikke nødvendigvis at vi kommer til å oppleve en korreksjon med en gang, men det er forsiktig å være forsiktig med å kjøpe dette paret på dette stadiet. Vi får se hva BOJ har å si i morgen. Personlig vil jeg ikke prøve å forutsi resultatet av arrangementet, men jeg vil definitivt være klar til å reagere på det. USD / JPY har en tendens til å bevege seg i en retning i lengre perioder, så husk dette når du handler dette paret. Uansett hva du gjør, ikke prøv å falme impulsive trekk. Det er mye tryggere å handle med dem enn mot dem.

 

AUD / USD

 

AUD / USD har vært det perfekte paret å selge de siste par dagene. Det handlet til en fersk daglig lav i dag, noe som er veldig oppmuntrende for bjørnene (som jeg er en av). Her er et timekart:

 

AUD / USD Timetabell

Dette er ganske sterkt salgsmoment! Bare et forsiktighetsord, skjønt – på en daglig tidsramme ser paret ut til å nå ganske oversolgte nivåer. Se på følgende diagram:

 

AUD / USD daglig diagram

Hvis du holder fast på korte posisjoner på dette paret, kan det være lurt å skalere ut av posisjonen din (lukke en del av posisjonen) eller spore stoppene dine for å låse litt gevinst. I morgen tidlig, har vi RBA (Reserve Bank of Australia) møteprotokoll. Dette kan muligens gi litt volatilitet, så hold øye med dette.

 

EUR / USD

 

EUR / USD daglig diagram

I forrige uke skrev jeg om å handle et breakout-retest-spill på EUR / USD. Siden da har det vært to muligheter for å ta korte oppføringer mellom disse svarte og oransje horisontale linjene. Hadde du kommet inn her, ville stillingen din vært i fortjeneste med 60 punkter allerede. Hvis du savnet muligheten, kan det være en ny test av dette nivået hvis du er heldig. Utsiktene for dette paret er absolutt veldig baisse, og jeg vil være på utkikk etter kortsides muligheter i dagene som kommer.

 

Den amerikanske dollaren beholder fortsatt sin bullish formasjon. Generelt ser det ut til at lang eksponering i amerikanske dollar har mye potensial, bare vær forsiktig når du handler USD / JPY neste dag eller to.

Hold deg kvikk, og lykke til å handle der ute!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector