BitBet247 leverer revolusjonerende sportsspill til Bitcoin Gambling Industry

BitBet247

“Vårt oppdrag er å bygge et sterkt spillmerke som er klarert og støttet av Bitcoin-samfunnet.”

Operasjonsleder Simon Bishop delte med Bitcoin Gambling Guide teamets plan for BitBet, en innovativ Bitcoin sportsbetting plattform lansert i desember i fjor.

Hei Simon. Kan du fortelle oss historien og inspirasjonen bak BitBet?

BITBET har blitt inspirert av to viktige utviklinger: adopsjonen av smarte bærbare enheter og fremveksten av digitale valutaer som Bitcoin.

Fordelene med Bitcoin for spillindustrien er åpenbare, Bitcoin gir den omsettelige forbrukeren full fleksibilitet til å gamble fra enhver jurisdiksjon uten standardkravene for å gi identifikasjon eller bruke kredittkort, å gamble anonymt og å sette inn og ta ut penger umiddelbart.

BitBet247Når fordelene med Bitcoin-økosystemet samsvarer med forbrukere som har tilgang til produktet vårt hvor som helst og når som helst gjennom responsiv nettstedsutvikling og smarttelefonteknologi, har du et overbevisende tilbud på omsetningsområdet.

Å tilby vårt produkt utelukkende online i et ikke-regulert miljø, gjør det mulig for oss å operere til en veldig lav kostnadsbase som vi kan utnytte til et overbevisende tilbud der våre odds og våre kampanjer er til stor verdi for kundene..

Det mest inspirerende med å jobbe for en oppstart Bitcoin-omsetning er friheten til å innovere og gjøre ting annerledes. Jeg er overbevist om at de beste innovasjonene og ideene i spillsektoren det neste tiåret vil være drevet av den nye rasen av omsettende gründere som spiller i kryptovalutaområdet. Vi er begeistret og motivert av utfordringen med å gi forbrukeren et best mulig Bitcoin-produkt og ser frem til å spille vår rolle i det innovative og konkurransedyktige miljøet skapt av kombinasjonen av gambling og Bitcoin.

Hva gjør virksomheten din enestående og en glede å drive?

Det er spennende å drive en virksomhet som er 100% online. Vi har tilgang til et stort og voksende Bitcoin-gamblingmarked som kan komme fra hvor som helst i verden og har en bred og mangfoldig interesse for en rekke forskjellige arrangementer og sport. Dette reiser utfordringen med å tilby et omfattende produktsortiment rundt 24 timer i døgnet, syv dager i uken, drevet av den verdensomspennende sportskalenderen.

Vi har total kontroll over kundens opplevelse. Å ha denne kontrollen er det beste med å kjøre BITBET247 når vi kontrollerer vår egen skjebne. Muligheten vi har er enorm hvis vi kan gjennomføre planen vår effektivt; imidlertid er utfordringene og vanskene like store.

Jeg vil zoome inn på utfordringene. Har du noe imot å dele noen du har med å gjøre??

For meg handler de viktigste utfordringene om å skape en best mulig kundeopplevelse. For å oppnå dette må programvareutviklingsteamet være fullt investert i dette målet. Et godt eksempel er menystrukturen vår og bet slip. Vi investerte så mye tid og krefter i disse to områdene i et forsøk på å gjøre det enkelt å navigere på markeder og plassere spill. Det var overraskende hvor vanskelig det var å få en komplisert prosess til å fungere på en enkel og intuitiv måte, og hvor mange ganger vi trodde vi hadde den spikret bare for å presse på for flere forbedringer senere. Jeg tror vi har oppnådd resultater på disse områdene som er overlegne de fleste bedriftens bookmakere, og det er noe jeg er veldig stolt av..

BitBet247 har vært på markedet i et par måneder. Hva er dens egenskaper som er revolusjonerende?


Kundeopplevelsen er veldig viktig for oss. Som et resultat har vi investert mye i responsivt nettsteddesign for å gi forbrukerne tilgang til produktet vårt hvor som helst og når som helst. Vi tilbyr eksotiske multi-bet-alternativer, så vel som den tradisjonelle multi-bet-funksjonaliteten. Vi har også laget brukervennlige menyer og spillkuponger for å navigere i markeder og plassere spill, samt brukervennlige grensesnitt for alle andre kundefunksjoner. Vi har forhåndsinnstilte forpliktelser for hver kunde, og dette gjør det mulig for dem å satse innenfor disse grensene med sikkerhet og gjennomsiktighet.

Programvaren som driver plattformen er veldig effektiv som gjør det mulig for oss å skape, administrere og oppnå et stort tverrsnitt av markeder med minimale ressurser. Vi er i stand til å utnytte denne effektiviteten til et produkttilbud som er veldig konkurransedyktig når det gjelder odds og markedsdekning.

Vi har et unikt kundebelønningssystem der hvert spill tjener lojalitetspoeng. Alle kunder behandles likt uansett om de er nye i BITBET247 eller en eksisterende kunde. Lojalitetspoeng kan innløses GRATIS BETS etter kundens skjønn, som gjør at de kan ha kontroll over sine egne belønninger. Bruken av lojalitetspoeng har gjort det mulig for oss å innlemme ting som Twitter-kampanjer og sportsquizzer for å få flere lojalitetspoeng.

SitatVi har innarbeidet innebygd skjema for Tennis, Golf, AFL, NRL, Super15, NFL, NBA, English Premier League og Australian A-League. Vi vil legge til flere idretter i en ikke så fjern fremtid. Det innebygde skjemaet er enkelt å bruke og fungerer med nedtrekk og lysbildefremgang når du klikker på skjemikonene. Vi håper skjemaet vil bli godt mottatt av våre kunder.

Det er mange flere funksjoner på nettstedet som vi føler er et skritt fremover for kundene. Jeg vil ikke gå i detaljene nå. Jeg vil oppfordre leserne til å sjekke ut siden.

Hvor sikker er plattformen din?

Sikkerhet er en prioritet for oss. Vi bruker en rekke høyteknologiske sikkerhetstiltak for å beskytte brukerinformasjon fra uautoriserte personers tilgang og for å forhindre ulovlig behandling, utilsiktet tap, ødeleggelse og skade, inkludert kryptering, brannmurer og et dedikert sikkerhetsteam.

Vi gjennomfører en rekke viktige sikkerhetstiltak for å gjøre Bitcoin-lommebøkene våre ekstremt sikre mot hackere, tyver og fiaskoer. Alle innskudd av bitcoin-spillere blir flyttet til en fryselager som holdes trygt offline og vekk fra potensielle online trusler. Vi har også en online hot lommebok med nok midler til å behandle spilleruttak umiddelbart. Hvis den daglige grensen for varm lommebok overskrides, behandler vi alle påfølgende uttak manuelt.

Vi tar stadig sikkerhetskopier av Bitcoin-lommebøkene våre, i tilfelle systemfeil eller ondsinnet angrep, vil vi kunne gjenopprette alle data raskt. Vi bruker kryptering av alle lommebokfiler for å sikre at det ikke er noen sjanse for uautorisert tilgang til våre Bitcoin lommebøker. Vi har også Googles 2-trinns autorisasjon for ekstra sikkerhet.

Bortsett fra belønningssystemet, er det et tilknyttet program tilgjengelig?

Ja, vi har to tilknyttede programmer, et kundefokusert program og et bedriftsfokusert program. Våre tilknyttede selskaper tjener en flat 40 prosent av bruttoinntekten de genererer hver kalendermåned. Hver kunde som åpner en konto får automatisk en tilknyttet kode. Kunder kan tjene mellom 10 og 40 prosent av bruttoinntekten de genererer hver kalendermåned, avhengig av antall aktive kunder som satser.

Kan du fortelle oss litt om dine langsiktige planer angående BitBet247?

Vi kan se sterk vekst i Bitcoin-gambling-sektoren de neste 5 årene, og vi ønsker å etablere BITBET247-merkevaren i dette rommet i løpet av denne tidsperioden. På kortere sikt er vi fokusert på gjennomføringen av våre planer for å sikre at vi tilbyr et konsistent og tiltalende produkt til markedet.

Vi har også planer på kort sikt om å legge til et Bitcoin casino tilbud og et omfattende live betting produkt. På lengre sikt vil vi fortsette å innovere og tilby et banebrytende produkt. Vi ser på innovasjoner som muligheten til å utbetale utvalgte fremtidsbaserte spill når som helst og tilby lay-prisen (ikke å vinne) for hvert alternativ med mer enn to valg. Å innlemme en sosial interaksjon med kunder gjennom et chatsystem er også noe vi ønsker å gi ut snart.

SitatPlanlegger du å støtte altcoins som Dogecoin eller Litecoin i fremtiden?

Vi er fokusert på Bitcoin i de tidlige stadiene av lanseringsfasen, ganske enkelt fordi det er den største og mest kjente digitale valutaen. Vi vil definitivt støtte andre kryptovalutaer på kort til middels sikt.

Jeg vil gjerne vite mer om dine synspunkter på lovgivning om spill og regulering av kryptovaluta.

Dette er et tema vi har brukt mye tid på å undersøke og diskutere. Det er ingen overraskelse den store etterspørselen etter Bitcoin-gambling kommer fra jurisdiksjoner som har svært restriktive regler for spill.

Når det gjelder lovlighet, da Bitcoin blir sett på som en vare og ikke som en valuta, er det vanskelig å se hvordan jurisdiksjoner kan håndheve regelverket som gjelder tradisjonelle spillaktiviteter uten å ha lagt til spesifikke lover med henvisning til Bitcoin. Vi overlater avgjørelsen om lovlighet i forbrukerens hender. Hvis et land har lovfestet gambling i Bitcoin som forbudt, er det klart at forbrukeren ikke har lov til å bruke tjenestene våre og bør avstå fra å gjøre det. Imidlertid, hvis forbrukeren bestemmer seg for å bruke tjenestene våre, vil vi ikke begrense deres tilgang til tjenestene våre.

Jeg tror den åpne naturen til Bitcoin-økosystemet gjør det veldig vanskelig om ikke umulig å håndheve regulering i den grad det historisk har blitt pålagt industrien. Vi ser farene i den uregulerte naturen til den framvoksende Bitcoin-spillesektoren, med et betydelig antall operatører som allerede har avsluttet sin virksomhet. Jeg synes det er rimelig å anta at de aller fleste forbrukere som kommer inn i rommet er fullt klar over farene som er involvert.

Hva foreslår du er hvilken rolle forbrukerne skal spille?

Forbrukerne må ringe en dom om potensielle operatører de planlegger å bruke. Kriterier som kvaliteten på programvaren, kvaliteten og kvantiteten på markedene som tilbys, tilbudet av åpne og transparente spillvilkår og regler, hastigheten på markedsoppgjørene og responsen til kundeservice er viktige faktorer. Hvis en operatør ikke måler opp til et høyt nivå av kontroll, bør ikke forbrukerne bruke tjenestene sine. Bitcoin-økosystemets åpne natur gjør det mulig for forbrukere å teste potensielle spilloperatører ved å bruke sine egne kriterier med minimale midler som gjør det mulig å etablere et tillitsnivå før spill på mer betydningsfulle nivåer.

Omdømmet til BITBET247 er helt kritisk for vår suksess og å bygge dette omdømmet er vårt hovedfokus på kort sikt, slik at forbrukerne er i stand til å stole på våre tjenester og merkevare..

Til slutt, for de som ikke får Bitcoin, har du noen forslag? Og noe mer du vil legge til om BitBet247?

Vi er fast bestemt på å fortsette utviklingen av BITBET247 og gjøre vårt tilbud i Bitcoin-rommet så overbevisende som mulig. Til leserne dine som vurderer å bruke tjenestene våre, er vi forpliktet til å gi deg en utmerket service der din tilfredshet er vår første prioritet. Vi håper å se deg på BITBET247 snart.

Stor innsikt, Simon. Takk for denne muligheten.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector