Bitcoin Blockchain har startet sin Forking

Det viktigste øyeblikket i bitcoin-blockchain-historien begynte tidligere i dag 1. august 2017 med prosessen med å forking starte transformasjonen fra et enkelt nettverk til to forskjellige kryptovalutaer. Etter mange år med å prøve å finne felles grunnlag, vil et segment av gruve- og utviklerfellesskapet dele seg fra BTC P2P-nettverket og begynne sitt ene alternativ som heter bitcoin cash..

Per nå er den nye digitale valutaen ikke opprettet, men prosessen som vil splitte nettverket er godt i gang. På grunn av dette følger mange øyne markedsreaksjonen på dette, så vel som den tekniske effekten dette vil ha, spesielt relatert til de myntene som, i det minste i teorien, vil eksistere på begge nettverk på et tidspunkt.

Her er en oversikt over de viktigste fakta om prosessen og hvilken varig effekt den kan ha ikke bare på denne spesielle digitale valutaen, men hele utviklingsøkosystemet for blockchain-kryptokurver.

Gaffelprosedyren

Den faktiske splittelsen begynte da en gruppe gruvearbeidere som støttet bitcoin-kontanter, begynte å bruke forskjellig programvare på gruvedriftene sine fra 1. august. Den samme programvaren er i ferd med å skape en konkurrerende digital valuta som ble kalt tidligere bitcoin-kontanter.

Årsaken til dette ligger i det veldig gamle og veldig smertefulle problemet i bitcoin-samfunnet – størrelsen på den enkelte datablokken som brukes av nettverket. Etter hvert som mengden av transaksjoner fortsatte å vokse, begynte problemet med å bruke 1 MB data da blokkstørrelsen bremset de samme prosedyrene, noe som førte til lengre ventetid mellom transaksjonen ble gjort og bekreftet av blockchain.

Nå planlegger bitcoin cash å håndtere problemet ved å øke størrelsen på transaksjonsbloggen betydelig mens du fjerner andre kapasitetsoppgraderinger. Dette blir sett på av tilhengerne av bitcoin-kontanter som et klart overlegen alternativ til all nåværende skaleringsinnsats. Resten av nettverket la sin støtte bak SegWit2x-tilpasningen av det nåværende nettverket.

Den pågående splittelsen

Selv om leirene er klart definert og publikum som presser på for den nye digitale valutaen, har en vei fremover, er splittelsen fortsatt ikke i nærheten av at den er fullført. Mens avviket begynte rundt klokken 12. UTC, bitcoin kontanter må behandle en blokk som er større enn 1 MB for at splittet skal forsegles.

Så langt har det samme ikke skjedd, men det er bare et spørsmål om tid – de fleste eksperter er enige om at timer, ikke dager vil ta for samme øyeblikk å nås. Samtidig fortsetter den opprinnelige bitcoin-blockchain å fungere uten problemer.

Teknisk sett, hvis den nye større blokken ikke blir funnet, kan bitcoin-kontantinitiativet stoppes i sporene før det kan fortsette lenger. Dette alternativet er imidlertid ikke så klart for selv de som har fulgt gaffeldebatten i detalj. Den siste nyheten antyder at bitcoin-kontanter klarte å bryte sin første blokk, noe som gjorde splittelsen offisiell, men bekreftelsen av den samme hendelsen vil sannsynligvis ta litt mer.

Markedsreaksjon på gaffelen

Bitcoin-prisen nådde $ 2 925 i dag, tilsynelatende uforminsket av den samme prosessen med gaffel. Prisen falt i løpet av dagen i ca 5%, og ustabiliteten vil fortsette til 2. august og utover, avhengig av suksessen (eller fiaskoen) med bitcoin kontanter.

En stor fordel som følger med arrangementet er det faktum at handelsmennene har hatt god tid til å forberede seg på dette øyeblikket. Som millioner bruker å handle med bitcoin, gamble online på BTC kasinoer og gjøre mange flere lignende ting, øker transaksjonsvolumet stadig. Men samtidig fungerer det samme volumet som en sikkerhetsbarriere for ethvert stort prisskifte, og handelsmennene er godt klar over dette.

Fra nå av handler bitcoin-kontanter, kjent under BCC eller BCH, for rundt $ 380, og prisen vil sikkert ikke holde seg i dette området lenge. I stedet kan det forventes en rask økning eller fall før den første relativt stabile prisen oppnås før slutten av august.


Psykologisk effekt av splittelsen

Bortsett fra markedspåvirkningen og det tekniske problemet, har det foregått en rekke debatter om spørsmålet om de psykologiske konsekvensene av splittelsen på det digitale valutadomenet. Argumentene fra begge sider er gyldige – pro-split-leiren understreket fordelene med å ha to digitale valutaer som kjører på en i utgangspunktet samme type blockchain. Dette er helt klart et unikt øyeblikk og noe som fra et teknisk perspektiv gir en unik fordel for både BTC og BCC.

Anti-split-leiren hevdet imidlertid at tap av sikkerhet i nettverket vil være mye mer relevant i månedene og årene som kommer at noen kortsiktig eller teknisk fordel det kan komme av den. Foreløpig har ikke markedene delt denne følelsen, og i det minste så den første splittelsen ikke noe meteorisk fall av BTC-verdien. Noen har til og med spøkefullt lagt merke til tidligere at prisen på bitcoin krasjer i motsatt retning.

Men som historien til de digitale valutaene viste mange ganger før, formuen kan endres på et øyeblikk, og den samme psykologiske faktoren kan fortsatt styre usikkerheten som vil føre til massesalg. På godt og vondt er anti-split camp riktig at gaffelen i en enestående begivenhet, og disse sjelden kommer noe forretningsdomene til gode.

Fremtiden for BCC

Det er en følelse av at problemene med eter og ICO kom som en fin påminnelse om ustabiliteten til digitale valutaer, og det er derfor for øyeblikket ingen tunge endringer med bitcoin-nettverksmarkedsreaksjonen. Men samtidig er det vanskelig å ikke gjenkjenne at handelsmenn rett og slett gir seg tid og er sikre på at nettverkene vil holde stand gjennom splittelsen..

Når det samme er fullført, kan etterskjelvene som kommer etter fremdeles treffe markedene og enten redusere verdiene eller øke dem ytterligere. I alle fall er det vanskelig å ikke se skjebnen til både BTC og BCC som veldig sammenkoblet på kort sikt, uavhengig av splittelsen som teknisk skilte dem.

Kilde: CoinDesk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector