Bitcoin bryter en ny rekord og Shakes of Forking Fears

Det er trygt å si at bitcoin på kort sikt i det minste ikke har fått et slag av nylig forking hendelse som skapte bitcoin kontanter. Bare noen dager etter at dette skjedde, har den digitale valutaen klart å slå prisrekorden og oppnå en verdi på over $ 3300 for en enkelt bitcoin.

For øyeblikket fortsetter den oppadgående svingen, og det er en sjanse for at BTC vil passere dette merket til $ 3400 eller kanskje til og med utover i de kommende timene. Når handelsmenn bruker muligheten til å oppnå ytterligere fortjeneste og de vanlige mediene dekker suksessen, er det et dvelende spørsmål i hodet til medlemmene i bitcoin-samfunnet – hvordan skal bitcoin-økosystemet se ut i de kommende månedene, nå som bitcoin-kontanter har blitt etablert.

Det er ikke noe lett svar på dette mangesidede spørsmålet, men her er noen av de viktigste faktorene knyttet til dilemmaet. Her er også trådene som forbinder disse faktorene og de potensielle måtene de kan samhandle med hverandre i nær fremtid.

Markedstillit

Tilliten som handelsmenn og investorer hadde til BTC har ikke forsvunnet etter at gaffelen fant sted – prisstigningen og mangelen på noe dramatisk fall under selve gaffelen er et bevis på den samme ideen. Før gaffelen var det lett å se for seg i det minste en midlertidig ustabilitet når denne aldri sett hendelsen i bitcoin blockchain fant sted.

Samtidig advarte mange analytikere om potensialet for mye bredere ustabilitet eller til og med en fullstendig krasj av BTC-prisen. Den samme krasjen vil bli ansporet av investorer som tar ut midlene av sikkerhetsmessige grunner og dermed trekker ned verdien på den klassiske utsalgsmåten.

Men når gaffelen begynte å finne sted og fødselen av bitcoin-kontanter pågikk, forble prisen på BTC stabil og nivå, til og med vitne til en kort burst i verdi. Alt dette betyr at prisen og markedets tillit til BTC ikke går noe relatert til lanseringen av bitcoin-kontanter.

BTC markedsverdi

Bortsett fra prisen, er den samlede verdien av BTC-markedsverdi også en ofte sitert faktor for nettverksstabilitet og styrke. Med starten på 2017, det ble overordentlig viktig ettersom mange innså at den samlede markedsverdien ikke bare av bitcoin, men også andre kryptovalutaer. Ether er et av de beste eksemplene på en digital valuta som steg på en spektakulær måte sammen med bitcoin, og som på et tidspunkt har kapasitet til å ta over lederposisjonen i denne forbindelse..

Nå har den siste økningen i BTC-prisen også økt markedsverdien som gikk over $ 50 milliarder dollar. Dette har vært første gang markedsverdi noensinne nådde dette nivået. Nå står den på over $ 52 milliarder dollar, og etterligner prisveksten.

Det er ingen grunn til ikke å tro at det kan handle på samme måte som prisen på kort sikt. Hvis en av disse stiger, er det en visshet om at den andre også vil følge.

Bitcoin Cash Tilstedeværelse

I følge vanlige medier kan en av hovedårsakene til at BTC-verdi og markedsverdi stiger, bli funnet i det enkle faktum at den ikke kollapset når BCC kom til. Den samme uttalelsen understreker imidlertid det faktum at de fleste utenfor det digitale valutadomenet har begrenset kunnskap om det og dets prosedyrer.

BCC og BTC er ikke på en krigsvei, og det er ingen grunn til å anta et nullsumsspill her. En enklere måte å oppfatte BCC var å male det som bare en annen digital valuta som får lanseringen. Tross alt hadde den lille minoriteten av gruvearbeidere som tok på seg den nye koden aldri noen sjanse (eller hensikt) til å forstyrre den grunnleggende BTC-koden og måten den kjøres etter SegWit2x-modifiseringen..

Det er ingen rivalisering eller konkurranse mellom de to digitale valutaene, bortsett fra den man forestiller seg av de som er dårlig informert om emnet. Dette er grunnen til at BCC ikke har makt til å forstyrre BTC, og heller ikke folk som støtter det, vil ha noe slikt, uavhengig av hvordan seildebatten opphetet de siste årene.


Ethereum-historien

Når det gjelder fremtiden for BTC-pris, kan ethereum-nettverk fungere som et godt eksempel. Nettverket, bortsett fra å være en digital valuta i seg selv, er også en leverandør av smarte kontraktfunksjoner som andre kan bruke til en rekke formål. På denne måten tilbyr det et unikt alternativ på markedet for digital valuta – bortsett fra å bli brukt som bitcoin for gambling på nettet og mange andre ting, kan den bygges inn som en del av nye systemer for journalføring og journalsporing.

I øyeblikket av lanseringen ble prisen på individuelle ETH-tokens målt i en enkelt USD, og ​​situasjonen var den samme i en rekke måneder. Men da, med den store utvidelsen av BTC-prisen, begynte ETH også å klatre. Nå er det det nest mest populære nettverket, og den fremtidige veksten er sikker.

Ettersom begge vokser med sin egen dynamikk (ETH falt med nesten 40% for flere uker siden mens BTC fortsatte å være sterk), er det ingen forstyrrelser mellom de to eller ikke følelsen av å dele den samme markedsverdien som kan gå til det ene nettverket eller det andre. Hvis de lykkes, vil begge nettverkene vokse, og hvis det ene eller begge mislykkes, vil markedstakene deres vakle og falle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector