Bitcoin Malleability Attack understreker brukerens naivitet

Bitcoin er nå en av de mest fremtredende enhetene som bor på Internett. Denne kryptovalutaen har allerede utviklet seg og oppnådd flere utrolige bragder som ble ansett å være umulige i de tidlige stadiene. Til dags dato blir denne kryptokurrency gradvis en viktig komponent i brukerens daglige liv.

Til tross for at de er globalt kjent og brukt, er Bitcoin fortsatt praktisk talt på utviklingsstadiet. Derfor er det fortsatt sårbart for plutselige hindringer og alle andre slags tekniske feil.

Selv om slike forekomster er normale for noe som utvikles, har brukere en tendens til å oppfatte ting på feil måte.

Gjennom årene ender Bitcoin-forbrukere alltid med å få panikk hver gang en uventet uoverensstemmelse skjer med deres transaksjoner.

Selv om en slik reaksjon er normal for noe så viktig som penger, stiller det fremdeles spørsmålet om hvordan vanlige brukere vil håndtere Bitcoin i det lange løp.

CoinKite angrepet

Plutselig opprør – enda en gang

Bare nylig, Coinkite, a Bitcoin lommebok leverandør som har en multisignatur sikkerhetsprotokoll av bankklasse, fikk et smidighetsangrep som resulterte i forvirring med kundenes transaksjonskvitteringer.

Dette smidighetsangrep på Bitcoin kompromittert ektheten til hver transaksjon som ble registrert på blockchain-nettverket. Rapporter antyder at brukerne opplevde en uregelmessighet med transaksjonsloggen, som så ut som om deres Bitcoin ble sendt to ganger eller ble ‘dobbelt brukt.’

Etter å ha sett en slik uregelmessighet, ble brukerne oppslukt og krevde en rask løsning. Brukere delte umiddelbart grep om den uheldige hendelsen på forskjellige Bitcoin-dedikerte fora, for eksempel BitcoinTalk. En bruker hevdet til og med å være gjerningsmannen bak angrepet av årsaker som fremdeles er uklare.

I forbindelse med dette problemet svarte Coinkite-utviklere umiddelbart med denne bekymringen.

Coinkite forsikret sine kunder om at dette angrepet ikke påvirker noen av deres vellykkede transaksjoner, og at midlene deres fortsatt er intakte:

“Endringen påvirker ikke kilden, destinasjonen eller beløpet til midlene, så det er ikke åpenbart når det skjer.”

I virkeligheten er imidlertid dette angrepet ikke teknisk nytt for kryptovaluta-samfunnet. Faktisk har Charlie Lee, skaperen av Litecoin, delt sine tanker om å motvirke et slikt virtuelt angrep siden han også har opplevd en førstehånds.

Kunnskap er den eneste nøkkelen til å holde ting i sjakk


Tatt i betraktning at Bitcoin-formbarhetsangrepet ikke er fremmed for brukerne, kan Bitcoin-operatører som de bak Coinkite ikke la være å tenke på hvorfor samfunnet fremdeles skaper et stort oppstyr om problemet i stedet for å adressere det på en rolig, logisk måte.

Dette blir kanskje ikke lagt merke til av vanlige brukere, men Bitcoin-drevne plattformer fungerer på et komplekst system der problemer som formbarhetsangrepet er forutsigbare..

Sikkerhet og sikkerhet ved Bitcoin-transaksjoner

En årsak bak slike reaksjoner er at brukerne fremdeles ikke er klar over kompleksiteten i kryptovalutaen de bruker. Hvis bare brukere gjenkjenner og oppfatter Bitcoin som lik med funksjonene til tradisjonelle penger, vil ting bli tatt vare på med mye letthet.

Ta for eksempel Bitcoin-spillindustrien. Denne avdelingen opplever også en rekke nettangrep. Den ene er den beryktede Bitcoin-utpressing lansert gjennom serien DDoS-angrep.

Nitrogen Sports er et av Bitcoin-gamblingknutepunktene som ble berørt av utpressingsangrepet. Heldigvis motvirket denne Bitcoin-sportsboken angrepet umiddelbart før ugunstige skader ble utdelt. Dette er hovedsakelig fordi operatørene og brukerne er kunnskapsrike om Bitcoin og de nødvendige skritt å ta når de står overfor slike typer online trusler..

Med tanke på denne typen scenario er det åpenbart mulig for kryptovaluta-samfunnet å ikke reagere for mye på omstendigheter som smidighetsangrepet. Med riktig kunnskap og forståelse for hvordan Bitcoin fungerer, vil ting absolutt bli gitt fredelig i det lange løp.

Utfordringen nå, som også gjelder Bitcoin-kasino-markedet, er at alle som er involvert i Bitcoin og andre kryptovalutaer, skal jobbe hånd i hånd for å presse denne teknologien til å bli et solid system som fremmer sikkerhet og sikkerhet for transaksjoner og nettverket blant angrep..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector